Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • News Editors
Δημοσ.

Το podcast των “3 στον αέρα” επιστρέφει μέσω zoom αυτή τη φορά, με αρκετά θέματα συζήτησης.

Πρώτο, η επίσκεψή μας στην έκθεση Beyond και σε ότι ξεχωρίσαμε από την έκθεση  ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Μένοντας στην Ελλάδα, συζητάμε για τη διαθεσιμότητα του Samsung Ring στην ελληνική αγορά και την εντυπωσιακή ανάπτυξη της Revolut που έφτασε το 1,5 εκατομμύριο χρήστες στη χώρα. Ακολουθεί μια ανάλυση των τελευταίων εξελίξεων στη ΔΕΗ και των τεράστιων επενδύσεων που ανακοίνωσε στο χώρο των data centers.

Συζητάμε ακόμα για το Nintendo Switch 2, εξετάζοντας τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν όσο και το ζήτημα της τιμολόγησης, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των νέων αμερικανικών δασμών για όλες τις εταιρείες τεχνολογίας (και όχι μόνο).

Τέλος, με αφορμή τα 50 χρόνια της Microsoft, κάνουμε μια νοσταλγική αναδρομή στους πρώτους μας υπολογιστές και στην εξέλιξη της τεχνολογίας.

00:00 - Εισαγωγή
02:38 -  Σχόλια
12:14 - Beyond
18:22 - Nintendo Switch 2
26:21 - Samsung Ring
35:10 - Revolut
39:12 - ΔΕΗ
44:26 - Microsoft
53:53 - Δασμοί

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως Anchor και Apple Podcasts, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε με βίντεο στο YouTube Music και το Spotify!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Το Samsung ring φοριέται και κάπου αλλού; 😛 Για μέτρηση επιδόσεων όχι για το στυλ ή για να σε ειδοποιεί για αναπάντητες κλήσεις. 😂

Επειδή κάποιοι δε καταλαβαίνουν τα emoji, το παραπάνω το γράφω για αστείο (όχι πετυχημένο). 

  • Haha 1
Δημοσ.

Μπράβο!

Τώρα οσο αναφορά τους δύο διαμαρτυρόμενους που διέκοψαν την εκδήλωση για την 50ή επέτειο της Microsoft, ευτυχώς που υπάρχουν και οι "whistleblowers", διότι "μόνο απο μικρό και απο τρελλό θα μάθεις την αλήθεια".

Δημοσ.

Το επεισόδιο θα μπορούσε να ονομαστεί ως οι γέφυρες του κ Μαλλά. Επίσης Revolut έχει πάει καλά με τα επενδυτικά που δίνει, αλλά βοηθάει πού σε subscrictions μπορείς να τα έχεις όλα εκεί ανεξάρτητα σε τι νόμισμα πληρώνεις και 'εχεις και ξεχωριστή κάρτα για κάθε υπηρεσία. Τουλάχιστον σε θέμα οργάνωσεις για το τι έχεις να πληρώσεις βοηθάει πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...