Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το 7590AX και η γραμμή μου έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα από Fiber 200/20 Mbps σε 300/150 Mbps (Cosmote και πριν και μετά), όμως το 7590 AX συνεχίζει να συγχρονίζει με το παλιό προφίλ (500/100) με αποτέλεσμα να μην έχω το upload που μπορώ. Παρατήρησα ότι μετά από reset σε εργοαστασιακές (είπα να το δοκιμάσω από περιέργεια) το router συγχρονίζει με νέο προφίλ έως 1 Gbps συμμετρικά (up/down) αλλά δε θέλω να χάσω τις ρυθμίσεις που έχω (mac filtering και σύνδεση με 2 repeaters κτλπ) οπότε έκανα restore το backup και το προφιλ γύρισε σε 500/100 ξανά.

image.png.96f8df8174bd3deb0aa41fc5dd4fe15f.png

Κάποια βοήθεια ; 

Update: Πέρασα 45 λεπτά στο τηλέφωνο με το 13788 χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Έκαναν δύο απομακρυσμένα restart (και το ONT και το router) και ανέφεραν κάτι απίθανα, όπως ότι το 7590 δεν υποστηρίζει μεγαλύτερο upload και ότι πρέπει να συνδέσω το νέο router που θα μου στείλουν — το οποίο, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω καν ποιο θα είναι και δεν το θέλω.

Επεξ/σία από gianso
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Fritzbox 7590AX αλλαγή profile WAN μετά από αναβάθμιση
  • Λύση
Δημοσ.

Η λύση δόθηκε από το άλλο μαγαζί

Πήγαινε στο Help & Info, και κάτω αριστερά που γράφει FRITZ!Box Support. Εκεί μέσα πιθανότατα θα δεις κάποια πεδία που αναφέρονται στις ταχύτητες download και upload (μη σε απασχολεί αν γράφει DSL ή κάτι άλλο). Απλώς βάλε μεγαλύτερες τιμές, π.χ. 400 και 200.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...