Markal15 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Πόσο καιρό κάνει να έρθει περίπου μια χρεωστική κάρτα της alpha bank ρε παιδιά; Επικοινωνώ με την τράπεζα αλλά και οι ίδιοι στο κέντρο δεν ξέρουν. Εκανα την αίτηση το Σάββατο 04/05 και η κατάσταση της αίτησης είναι "Ολοκληρωμένη" ωστόσο δεν μου εμφανίζεται η κάρτα στο my alpha mobile ούτε στο web banking. Μήπως ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία πόσο έκανε πάνω κάτω να παραδώθει σε φυσική μορφή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Morosis Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Τραγικός ο χρόνος για έκδοση κ για παράδοση φυσικής κάρτας από alpha bank,πριν κάνα 3μηνο είχε εγκριθεί πιστωτική και έκανε πάνω από 1 μήνα να έρθει σε φυσική μορφή και πάνω από 3 εβδομάδες να εμφανιστεί στο web banking
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 4 ώρες πριν, Markal15 είπε Πόσο καιρό κάνει να έρθει περίπου μια χρεωστική κάρτα της alpha bank ρε παιδιά; Επικοινωνώ με την τράπεζα αλλά και οι ίδιοι στο κέντρο δεν ξέρουν. Εκανα την αίτηση το Σάββατο 04/05 και η κατάσταση της αίτησης είναι "Ολοκληρωμένη" ωστόσο δεν μου εμφανίζεται η κάρτα στο my alpha mobile ούτε στο web banking. Μήπως ξέρει κανείς από προσωπική εμπειρία πόσο έκανε πάνω κάτω να παραδώθει σε φυσική μορφή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Κοντέυει χρόνο ;
Markal15 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 38 λεπτά πριν, Morosis είπε Τραγικός ο χρόνος για έκδοση κ για παράδοση φυσικής κάρτας από alpha bank,πριν κάνα 3μηνο είχε εγκριθεί πιστωτική και έκανε πάνω από 1 μήνα να έρθει σε φυσική μορφή και πάνω από 3 εβδομάδες να εμφανιστεί στο web banking Ωχ κατάλαβα πως θα παει αυτό άρα …. 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κοντέυει χρόνο ; 04/04 ήθελα να γράψω συγγνώμη!! Το Σάββατο που μας πέρασε ξέρω δεν έχει περάσει καιρός αλλά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα !!! Για αυτό τρελαίνομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα