Finn Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Έχω συμβόλαιο απεριόριστα λεπτά και 8GB στα 17€. Μου δίνει μια προσφορά για 3 μήνες με το ίδιο πάγιο και αύξηση στα 10GB. Μετά το πάγιο συνεχίζει με την τιμή προσφοράς. Έχει κάποιο catch που δε καταλαβαίνω;
mphxths Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Για 3 μηνες θα εχεις 10γιγα με 17 ευρω. Μετα τους 3 μηνες , θα εχεις 8 γιγα με 17 ευρω οπως ειχες πριν. Τις εχω δει και εγω αυτες τις προσφορες στο app και ειναι λιγο αψυχολογητες οταν το unlimited + 15gb εχει 19 ευρω. Δηλαδη καλυτερα να παει καποιος απο το +8 στο +15 με 2 ευρω διαφορα , αλλα να εχει μονιμως τα +15 , παρα αυτες τις παπατζες με τους τρεις μηνες. Απλα το κανουν για να γινει "refresh" η 24μηνη δεσμευση του πελατη. Επεξ/σία 10 Απριλίου από mphxths
alexander098 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Οι τιμές για γέλια πραγματικά... Κυκλοφορούν προσφορές στα 19€ περίπου με όλα απεριόριστα και με λεπτά για κλήσεις σε εξωτερικό και αυτοί δίνουν στα ίδια λεφτά 10gb. Εννοείται υπάρχουν ίδια πακετα και φθηνότερα σε καρτοκινητη αλλά αναφέρομαι σε συμβόλαια
Finn Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου On 10/04/2025 at 15:52, mphxths said: Για 3 μηνες θα εχεις 10γιγα με 17 ευρω. Μετα τους 3 μηνες , θα εχεις 8 γιγα με 17 ευρω οπως ειχες πριν. Τις εχω δει και εγω αυτες τις προσφορες στο app και ειναι λιγο αψυχολογητες οταν το unlimited + 15gb εχει 19 ευρω. Δηλαδη καλυτερα να παει καποιος απο το +8 στο +15 με 2 ευρω διαφορα , αλλα να εχει μονιμως τα +15 , παρα αυτες τις παπατζες με τους τρεις μηνες. Απλα το κανουν για να γινει "refresh" η 24μηνη δεσμευση του πελατη. Εγώ κατάλαβα ότι στην τιμη που εχω τώρα θα μου δώσουν για 3 μήνες 10GB/μήνα και μετά για το υπόλοιπο άλλη τιμή ( η οποία παραδόξως είναι πάλι 17). Κατάλαβα σίγουρα όμως οτι το συμβόλαιο ξεκινάει απ το 0 μόλις πατήσω αποδοχή οπότε κάνουν σιωπηρά επέκταση συμβολαίων με αυτό τον τρόπο.
mphxths Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 3 hours ago, Finn said: Εγώ κατάλαβα ότι στην τιμη που εχω τώρα θα μου δώσουν για 3 μήνες 10GB/μήνα και μετά για το υπόλοιπο άλλη τιμή ( η οποία παραδόξως είναι πάλι 17). Κατάλαβα σίγουρα όμως οτι το συμβόλαιο ξεκινάει απ το 0 μόλις πατήσω αποδοχή οπότε κάνουν σιωπηρά επέκταση συμβολαίων με αυτό τον τρόπο. Eιπα κατι διαφορετικο ?
Finn Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 3 hours ago, mphxths said: Eιπα κατι διαφορετικο ? Ναι. Εσύ λες ότι στα 17€ μου δίνουν 10GB αντί 8 που έχω τώρα και με το πέρας του 3μηνου θα πάω πάλι στα 8 και παράλληλα έχει γίνει σιωπηρή ανανέωση. Εγώ καταλαβαίνω ότι μου προσφέρουν αναβάθμιση στα 10GB το μήνα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, με τους πρώτους 3 μήνες να έχω την ίδια τιμή με τώρα ήτοι 17€ το μήνα και μετά πάω σε ανεβασμένη τιμή. Σύμφωνα με το screenshot όμως η ανεβασμένη τιμή δείχνει να είναι ίδια με αυτή που έχω τώρα, δηλαδή πάλι 17€. 1
mphxths Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 3 hours ago, Finn said: Ναι. Εσύ λες ότι στα 17€ μου δίνουν 10GB αντί 8 που έχω τώρα και με το πέρας του 3μηνου θα πάω πάλι στα 8 και παράλληλα έχει γίνει σιωπηρή ανανέωση. Εγώ καταλαβαίνω ότι μου προσφέρουν αναβάθμιση στα 10GB το μήνα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, με τους πρώτους 3 μήνες να έχω την ίδια τιμή με τώρα ήτοι 17€ το μήνα και μετά πάω σε ανεβασμένη τιμή. Σύμφωνα με το screenshot όμως η ανεβασμένη τιμή δείχνει να είναι ίδια με αυτή που έχω τώρα, δηλαδή πάλι 17€. Ναι εχεις δικιο. Λαθος το ειχα καταλαβει. Εσυ που εχεις 8gb/17ευρω , συμφερει , μιας και η τιμη ουσιαστικα μενει ιδια. Ανεβαινεις κατα 2gb , απλα η φακα ειναι κλασικα η ανανεωση της 24μηνης δεσμευσης. Παρολα αυτα , αυτο που εγραψα ισχυει. Δηλαδη προτιμοτερο να πας στα 15gb/19ευρω. Δηλαδη πας σχεδον στα διπλασια gbytes με μονο 2 ευρω αυξηση στο παγιο. Βεβαια παιζει ρολο και αν τα χρειαζεσαι για να εχει νοημα η οποιαδηποτε κινηση. Εγω σκεψου ειμαι στο unlimited +2gb και δεν τα τρωω καν αυτα τα 2 γιγα τον μηνα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα