Elizabeth87 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑΞΑ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ Κ ΠΑΛΙ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Π.Χ. ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Elizabeth87 είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑΞΑ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ Κ ΠΑΛΙ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Π.Χ. ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ; Σπάνια.Το σύνηθες είναι ο οδηγός να οδηγεί λάθος. 6 μήνες και πόσα χλμ ; 3
vamvakoolas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου μηπως παρκαρεις/ξεπαρκαρεις σε καποια ανηφορα/κατηφορα; Μηπως οδηγας καθημερινα σε ανηφορικο δρομο με κινηση (σταματα ξεκινα); Εχεις μηπως μυρισει ποτε ενω κυριως παρκαρεις/ξεπαρκαρεις ή ξεκινας απο σταση, πλαστικο εντονα; 1
kostas_anes Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε 6 μήνες και πόσα χλμ Δεν νομιζω να εχει βαρεσει 80-100k σε 6μηνο, οσα και να εχει κανει. 6 μηνες ειναι αδικαιολογητη φθορα. Ειτε εχει γινει λαθος στην εγκατασταση, ειτε μαπα το ανταλλακτικο, ειτε κακες συνηθειες οδηγου. 3
AntonisKo Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Ψηφίζω συνδυασμό κακού ανταλλακτικου + κακής χρήσης. 6 μήνες ειναι πολύ μικρή περίοδος. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 4 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Δεν νομιζω να εχει βαρεσει 80-100k σε 6μηνο, οσα και να εχει κανει. 6 μηνες ειναι αδικαιολογητη φθορα. Ειτε εχει γινει λαθος στην εγκατασταση, ειτε μαπα το ανταλλακτικο, ειτε κακες συνηθειες οδηγου. Ας μας πει και το προηγούμενο πόσο κράτησε .Και τι αμάξι ειναι. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Καταρχας τα περισσοτερα ανταλλακτικα ειναι κακης ποιοτητας και παντα παιζει ρολο τι εκανε με το βολαν.
villasg Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου συνηθες φαινομενο σε Peugeot και γενικα γαλλικα αμαξια αμα βαλεις επισκυασμενο καρφωτο κλπ δισκο . θελει τον σωστο δισκο Τι αμαξι ειναι ?
Elizabeth87 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΡΩΔΙΆ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΚΑΡΩ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΙΣΙΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΤΑ ΧΛΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SUZUKI SWIFT TOY1997 Κ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 2011 ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ Η ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Elizabeth87 είπε ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SUZUKI SWIFT TOY1997 Κ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 2011 ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ Η ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ; Κοιτα η γνωμη μου ειναι πως δεν φταις και ειτε μολυνθηκε με λαδια γρασσα και λοιπα ειτε εχει προβλημα το βολαν. Αν στο εκανε ομως αμεσως ειναι αστοχια υλικου 1
Elizabeth87 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 4 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Κοιτα η γνωμη μου ειναι πως δεν φταις και ειτε μολυνθηκε με λαδια γρασσα και λοιπα ειτε εχει προβλημα το βολαν. Αν στο εκανε ομως αμεσως ειναι αστοχια υλικου ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΞΑΝΑ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ; Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ; 2
Klausx Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Προφανώς κάτι δεν έκανε καλά.... βρες αξιόπιστο συνεργείο, λίγα υπάρχουν. 1
vamvakoolas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Elizabeth87 said: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΞΑΝΑ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ; Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ; εγραψες τη μαγικη λεξη! swift πραγματι αν ψαξεις ακομα και μονη σου θα δεις οτι τα συγκεκριμμενα μοντελα τρωνε το συμπλεκτη σα πασατεμπο αλλα οχι βεβαια στο 6μηνο Οσοι μηχανικοι ασχολουνται με suzuki ξερουν τι μαρκα δισκοπλατο να βαλουν και να αντεχει. Προφανως ο δικος σου εβαλε κανα φτηνιαρικο Μπορεις ειτε να πας σε εξειδικευμενο συνεργειο suzuki (π.χ Αθηνα υπαρχει παγκρατι) ειτε να ψαξεις στο φορουμ των suzuki τι ακριβως μαρκα δισκοπλατο παιρνει Λαθος ισως που δεν ελεχθηκε τι δισκοπλατο φοραγε για να βαλει το ιδιο (ή αντιστοιχο) μιας και ο προηγουμενος ιδιοκτητης θα γνωριζε αυτο το προβλημα (ΑΝ θυμαμαι καλα τοτε υπηρχαν καταγελλιες απο αγοραστες swift για το δισκοπλατο αλλα η suzuki δεν εκανε ποτε ανακληση) Επεξ/σία 9 Απριλίου από vamvakoolas
Elizabeth87 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Klausx είπε Προφανώς κάτι δεν έκανε καλά.... βρες αξιόπιστο συνεργείο, λίγα υπάρχουν. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ 14 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Κοιτα η γνωμη μου ειναι πως δεν φταις και ειτε μολυνθηκε με λαδια γρασσα και λοιπα ειτε εχει προβλημα το βολαν. Αν στο εκανε ομως αμεσως ειναι αστοχια υλικου ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΞΑΝΑ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ; Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ;
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Elizabeth87 είπε ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ. Κοιτα το ποδι στον συμπλεκτη δεν κανει ζημια οσο νομιζουν μερικοι κυριως στο ρουλεμαν αποσυμπλεξης κανει ζημια. Αν δεν βαζεις δυναμη να σηκωθει το πλατο δεν υπαρχει αυξημενη φθορα, το ζητημα ειναι με ποσες στροφες εκκινείς το οχημα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα