Προς το περιεχόμενο

Spotawheel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, NothinqSpecial said:

Αφήνω αυτο εδω. 

Αυτο βεβαια δεν ειναι απατεωνια. Εταιρια ειναι, κερδος θελει να εχει. Και στις δημοπρασιες μπαινουν μονο εμποροι. Και φυσικα ειναι και αλλα εξοδα για να το φερεις το αυτοκινητο.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbras είπε

Αυτο βεβαια δεν ειναι απατεωνια. Εταιρια ειναι, κερδος θελει να εχει. Και στις δημοπρασιες μπαινουν μονο εμποροι. Και φυσικα ειναι και αλλα εξοδα για να το φερεις το αυτοκινητο.

Το ότι πουλάνε γαλλικό αμάξι για ελληνικό είναι απατεωνια φίλε μου, όπως και να τα κάνουμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill999r είπε

Το ότι πουλάνε γαλλικό αμάξι για ελληνικό είναι απατεωνια φίλε μου, όπως και να τα κάνουμε.

Eίναι κάτι που φαίνεται και στην άδεια κυκλοφορίας.Δεν μπορείς να το καλύψεις αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eίναι κάτι που φαίνεται και στην άδεια κυκλοφορίας.Δεν μπορείς να το καλύψεις αυτό.

Ναι σωστά, αλλά σύμφωνα με το βιντεάκι, στη σελίδα τους το παρουσιάζουν για ελληνικό. Οκ, όταν γίνουν τα χαρτιά θα δεις την πραγματικότητα, αλλά στην διαδικασία αναζήτησης το ελληνικής αντιπροσωπείας αυτοκίνητο είναι ένα σημαντικό κριτήριο για κάποιους .

Δημοσ.

Συνήθως τα γαλλικά είναι καλύτερα εξοπλισμένα. Και λογικά στα θέματα συντήρησης δεν θα υπολείπονται. Δεν νομίζω ότι ο Έλληνας που ψάχνει το διευρο στην τσέπη να είναι καλύτερος από τον Γάλλο ιδιοκτήτη.

Δημοσ.
On 11/04/2025 at 08:00, dtk-386 said:

Συνήθως τα γαλλικά είναι καλύτερα εξοπλισμένα. Και λογικά στα θέματα συντήρησης δεν θα υπολείπονται. Δεν νομίζω ότι ο Έλληνας που ψάχνει το διευρο στην τσέπη να είναι καλύτερος από τον Γάλλο ιδιοκτήτη.

Δεν ειναι το θεμα αν ειναι καλυτερα τα Γαλλικα,

Μιλαμε για μια εταιρια που καποτε εμπαινε σαν μεσαζοντας με χ ευρω για να πουλησει αυστηρα μονο ελληνικα και προσεγμενα αυτοκινητα και πλεον εχει αλλαξει και κανει μαζικα εισαγωγες. Δεν εχει πλεον καμια διαφορα απο τους υπολοιπους εμπορους που κανουν την ιδια δουλεια.

Δημοσ.
Στις 9/4/2025 στις 4:29 ΜΜ, Pao19088 είπε

Χαίρετε έχω αγοράσει και εγώ από την Spotawheel Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πενταετίας. Η πρώτη μου επικοινωνία ήταν περίπου 17 Φεβρουαρίου 2025 με μία κυρία που ονομαζόταν Αβράμη και ρώτησα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο Renault πετρελαίου εάν έχει service book και το εγχειρίδιο χρήσης το αυτοκίνητο μου είπε ότι το έχει και την ρώτησα δεύτερη φορά και μου λεει ναι υπάρχουν. Ρώτησα για πλάνο χρηματοδότησης και μου είπε ότι ναι υπάρχει και υπάρχουνε δύο εταιρείες που συνεργάζονται η μία ήταν η Σανταντέρ ισπανική και η άλλη η Alphabank . πηγαίνοντας στην τράπεζα για να υπογράψω τη σύμβαση του δανείου η αίτηση ήταν 1500 € περίπου πάνω από αυτά που ζητούσα εγώ. Ξανά παίρνω τηλέφωνο αφού ταλαιπωρήθηκα μέχρι να τους βρω και μου έλεγε ότι τα λεφτά αυτά είναι οι τόκοι και της λέω με περνάς για χαζό???? Έψαξα μόνος μου για δάνειο και το τελικό όφελος που βρήκα μόνος μου ήταν περί τις 3000 € . φανταστείτε μία τεράστια κοροϊδία. Τελικά προχώρησα στην αγορά του αυτοκινήτου και στις 27 Φεβρουαρίου κλείσαμε το αυτοκίνητο για να το αγοράσω με το δικό μου δάνειο και μου ζητούσε να το ασφαλίσω σε αυτούς για να έχει παραπάνω χρόνια ασφάλεια έκανα πως το δέχτηκα αλλά ήξερα πως θα πάω σε δικό μου ασφαλιστή. Άλλη μία πιστεύω κοροϊδία  και μούφα για να βγάλουν φράγκα……….. Μετά από 5    η.    6 μέρες τους παίρνω τηλέφωνο για να δω που βρίσκεται η περίπτωση του αυτοκινήτου και μου είπαν ότι είναι στην διαδικασία της άδειας και ότι άργησαν από το υπουργείο και ότι είναι εντάξει δεν υπάρχει θέμα στις 18 Μαρτίου με ενημερώνουν ότι είναι εντάξει Με την άδεια και ότι θα δρομολογηθεί η αποστολή του στην επαρχία όπου και διαμένω. Ξανά παίρνω τηλέφωνο στις 28 Μαρτίου και μου λένε ότι έχει φύγει από τις 18 Μαρτίου από αυτούς και ότι χρειάζεται 10 μέρες εργάσιμες για να παραλάβω τελικά παρέλαβα στις 2 Απριλίου το απόγευμα στις εφτά παρά μέσα σε ένα ψιλόβροχο οπου έλειπε το ένα από τα τρία τάσια δεν είχε πατάκια έχει κάτι υποτυπώδη υφάσματα βαθούλωμα ψηλό στο καπό σημαδάκια στον πίσω προφυλακτήρα ανάμεσα με το πορτμπαγκάζ χωρίς service book και χωρίς Μανουαλ. Επικοινωνώ μαζί τους την επόμενη το πρωί και τους αναφέρω τα συγκεκριμένα προβλήματα και μου λένε ότι θα με ενημερώσουν από την Πέμπτη που μίλησα μαζί τους τους ξαναπήρα την Δευτέρα στις 7 Απριλίου και τους ξανα ανέφερα το πρόβλημα που είχε το αυτοκίνητο και πάλι μου είπε ότι θα ενημερώσει τους αρμόδιους την Τρίτη 8, Απριλίου με παίρνει τηλέφωνο μία κυρία και μου λέει τα έχω προωθήσει πάλι Και ότι θα σας ενημερώσουμε σύντομα την Τετάρτη 9, Απριλίου με παίρνει μία κυρία και μου λέει ότι αυτά τα δύο βιβλία δεν υπάρχουν και ότι αν θέλω μπορώ να τα βρω στο ίντερνετ και της λέω γιατί να τα βρω εγώ δικιά σας δουλειά δεν είναι επίσης γιατί δεν υπάρχει το service book ρώτησα μου λέει και μου είπαν ότι δεν υπάρχει είναι δυνατόν της λέω και πως ξέρω εγώ ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να έχει κάποια βλάβη και μου λέει ότι είναι ελεγμένο από μηχανικούς και όλα αυτά τα γνωστά που λένε και της είπα Ότι είστε αφερέγγυοι και πως πάλι μπορεί να ξεφύγετε με ψέματα και ανακρίβειες και ότι εάν δεν μου αποκαταστήστε αυτά που ζητάω θα κινηθώ αρμοδίως. Τότε συγκινήθηκε λίγο και μου είπε ότι θα ξανακάνει αίτηση και προώθηση του αιτήματος και να με πάρουν τηλέφωνο έκανα αναφορά στο συνήγορο του καταναλωτή και θα κινηθώ αναλόγως όσο με παίρνει ο νόμος συνιστώ στον κόσμο μακριά από αυτήν την εταιρία την Spotawheel. Την Δευτέρα 13, Απριλίου θα πάω σε ένα γνωστό μηχανικό για να το ελέγξει . μέχρι τότε εάν δεν μου έχουν λύσει τα προβλήματα θα συνεχίσω την διώξη τους………….

1) βάλε μια τελεία κάτι τέλος πάντων

2) αγορασες αμάξι εξ' αποστάσεως και περίμενες να συμβεί κάτι διαφορετικό ? ( άσχετα αν 99% των εμπορω είναι όντως λαμόγια )

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/4/2025 στις 10:45 ΠΜ, dtk-386 είπε

Για να μην έχει service book σίγουρα είναι από εξωτερικό. Είχα δει ένα βίντεο που είχαν ανεβάσει οι techitserious από τις εγκαταστάσεις τους και όπου πήγαιναν είχαν αυτοκίνητα με γαλλικές πινακίδες.

Δες εδώ 

Πάντως από εγκαταστάσεις φαίνονται οργανωμένοι να πω την αλήθεια.

Meanwhile βιβλίο σέρβις = καταγραφή εργασιών στο όχημα.

Αν κάνω πχ αλλαγή λαδιών μονος μου το γράφω μόνος στο "βιβλίο σέρβις", βάζω και μια υπογραφή.

Βιβλίο σέρβις είτε είναι χειρόγραφο είτε από "μαστόρι" με σφραγίδα δεν λέει τίποτα. Πονηροί υπάρχουν παντού.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, listerstorm είπε

Meanwhile βιβλίο σέρβις = καταγραφή εργασιών στο όχημα.

Αν κάνω πχ αλλαγή λαδιών μονος μου το γράφω μόνος στο "βιβλίο σέρβις", βάζω και μια υπογραφή.

Εγω δεν κραταω βιβλιο σερβις, ειμαι το βιβλιο σερβις, γενικα οπως το λες ειναι φτιαχνεις ενα βιβλιο και το δινεις στον υποψήφιο αγοραστη (θυμα). Χιλιες φορες να καταλαβεις τι καπνο φουμαρει ο πωλητης παρα να εμπιστευτεις ενα πολυ ευκολα ψευτικο τευτερι.

Αλλαζω λαδια καθε 3000km ποιος θα με πιστεψει αν το γραψω, θα με πιστεψει μονο οποιος καταλαβαινει οτι ειναι labour of love, η οταν του δωσεις μαζι με το οχημα μια κουτα απο αφόρετα ανταλλακτικα. Να ξερετε κατι και σας το λεω με απολυτη βεβαιοτητα. Αν βρεις αμαξι απο ιδιωτη που το κανει σερβις μονος του, ειναι το καλυτερο αμαξι που μπορεις να αγορασεις, διοτι αυτοι οι ανθρωποι δε το κανουνε για να γλυτωσουν χρηματα, το κανουν γιατι ΔΕΝ εμπιστευονται κανεναν να αγγιξει το αμαξι τους περαν απο τους ιδιους. Ειναι major green flag

Στις 11/4/2025 στις 8:00 ΠΜ, dtk-386 είπε

Δεν νομίζω ότι ο Έλληνας που ψάχνει το διευρο στην τσέπη να είναι καλύτερος από τον Γάλλο ιδιοκτήτη.

Ελληνες ιδιωτες υπαρχουν παρα πολυ καλοι. Διοτι οι περισσοτεροι λογω των οικονομικων συνθηκων δε βλεπουμε το αμαξι ως commodity αλλα ως επενδυση που θελουμε να αποσβεσει τα χρηματα της 4 φορες

18 ώρες πριν, rallistas είπε

σε αλλα νεα η γη γυριζει

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 hours ago, 11osmikrosmhtsos said:

Να ξερετε κατι και σας το λεω με απολυτη βεβαιοτητα. Αν βρεις αμαξι απο ιδιωτη που το κανει σερβις μονος του, ειναι το καλυτερο αμαξι που μπορεις να αγορασεις, διοτι αυτοι οι ανθρωποι δε το κανουνε για να γλυτωσουν χρηματα, το κανουν γιατι ΔΕΝ εμπιστευονται κανεναν να αγγιξει το αμαξι τους περαν απο τους ιδιους. Ειναι major green flag

LOL

klask-param-000.jpg

• Haha 4
Δημοσ.
Στις 29/4/2025 στις 3:27 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε

AXXAXAXAXA,

ΓΙΑΤΙ

Γιατί μάλλον οι περισσότεροι κάνουν αλλαγές λαδιών μόνοι τους, όχι γιατί αγαπάνε το αμάξι, αλλά για να γλυτώσουν τα χρήματα.

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι άμα τα αλλάζεις μόνος σου τα μπουζί, η τα λάδια, η το φίλτρο λαδιού ότι αγαπάς το αμάξι.

Ναι συμφωνώ ότι δεν εμπιστεύεται κάποιος τον μάστορα, αλλά το να τα κάνει και μόνος του δεν σημαίνει ότι το αγαπάει πχ το αμάξι.

Προφανώς γίνεται για να του βγεί πιο φτηνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...