Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chemkyr είπε

εν τελει τι να κανω? να παω σε γνησια η οχι?

Κάνε ανακατασκευή στα δικά σου. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για την τσέπη σου. Με λίγα λεφτά θα έχεις τα εργοστασιακά αμορτισέρ για αλλά τόσα χλμ.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, chemkyr είπε

Kαλησπερα

Tο αυτοκινητο: honda fr-v. 

Tα μπροστινα αμορτισερ τριζουν πολυ και κατοπιν επισκεψης σε συνεργειο μου προταθηκε η αλλαγη τους. Kατα την διαρκεια της ερευνας για αγορα καινουριων, διαπιστωσα οτι δεν υπαρχουν after market εμπρος, παρα μονο πισω. Eπικοινωνησα με την επισημη αντιπροσωπεια απο την οποια ενημερωθηκα οτι το κοστος καθε ενος ειναι ......220 ευρω!!!! Kαι αυτο αφορα μονο το αμορτισερ χωρις τα παρελκομενα (mount tops, ρουλεμαν κλπ). Tο βρισκω παραλογα ακριβο και θα ηθελα να ζητησω τις γνωμες (αλλα και τις γνωσεις) των μελων που ισως βρεθηκαν σε παρομοια κατασταση.

Να ρωτήσεις μήπως επισκευάζονται...

Δημοσ.
20 hours ago, bill999r said:

Υπάρχουν και εταιρίες που ανακατασκευαζουν τα υπάρχοντα αμορτισέρ.

Με ένα γκουγκαρισμα θα βρεις πολλούς.

Συνήθως απευθύνονται σε ακριβές σειρές αμορτισέρ ή αεραναρτησεις αλλά με τις τιμές που σου είπε η αντιπροσωπεία σε συμφέρει πάρα πολύ να πας σε ανακατασκευή.

Συνήθως απαιτείται συγκεκριμένο είδος καλαμιού για αυτό πχ όπως των KW v1 2 3 κτλπ... 

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, seeker4all said:

Να ρωτήσεις μήπως επισκευάζονται...

δεν ξερω αν επισκευαζονται. Tο κακο ειναι πως θα πρεπει να βγουν και να επιθεωρηθουν απο καποιο ειδικο στα αμορτισερ που θα αποφανθει αν επισκευαζονται η οχι. Rτσι κι αλλιως αυτη η λυση προυποθετει καθηλωση του αμαξιου για μερες (στην καλυτερη)....

1 hour ago, Ukforthemoment said:

η τσέπη σου τι λέει;

η τσεπη ισως αντεχει, η λογικη ομως οχι.....σκεφτομαι κοστος περιπου 800 ευρω για μπροστινα αμορτισερ και ξαφνικα ξεσπουν φωνες στο μυαλο μου....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bill999r είπε

Κάνε ανακατασκευή στα δικά σου. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για την τσέπη σου. Με λίγα λεφτά θα έχεις τα εργοστασιακά αμορτισέρ για αλλά τόσα χλμ.

οχι δυστυχως, δεν ερχονται καν κοντα

1 ώρα πριν, jimsomebody είπε

Συνήθως απαιτείται συγκεκριμένο είδος καλαμιού για αυτό πχ όπως των KW v1 2 3 κτλπ..

kw εχω εγω αλλα για ανακατασκευη δεν... εκτος απο το εργοστασιο της kw

1 ώρα πριν, chemkyr είπε

η τσεπη ισως αντεχει, η λογικη ομως οχι.....σκεφτομαι κοστος περιπου 800 ευρω για μπροστινα αμορτισερ και ξαφνικα ξεσπουν φωνες στο μυαλο μου....

Πηρες αμαξι 40.000+ ευρω τι περιμενεις να εχει ανταλλακτικα κοστους Yugo? Ασε τις πατεντες και κρατα το αμαξι OE. Το προβλημα δεν ειναι το κοστος του ανταλλακτικου αλλα το απαραδεκτο design life του. Φυσικα μπορει να υπαρχουν revision

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.
33 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

Πηρες αμαξι 40.000+ ευρω τι περιμενεις να εχει ανταλλακτικα κοστους Yugo? Ασε τις πατεντες και κρατα το αμαξι OE. Το προβλημα δεν ειναι το κοστος του ανταλλακτικου αλλα το απαραδεκτο design life του. Φυσικα μπορει να υπαρχουν revision

όχι και 40.000 ευρώ! ούτε στα όνειρά μου...μιλάμε για honda fr-v, my2004. Μτχ το αγόρασα απο Γερμανία το 2007.....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chemkyr είπε

όχι και 40.000 ευρώ! ούτε στα όνειρά μου...μιλάμε για honda fr-v, my2004. Μτχ το αγόρασα απο Γερμανία το 2007.....

α συγγνωμη, δεν γνωριζα, αλλα και παλι τα χρηματα ειναι αρκετα καλα προς πολλα οτι επιλεξεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimsomebody είπε

Συνήθως απαιτείται συγκεκριμένο είδος καλαμιού για αυτό πχ όπως των KW v1 2 3 κτλπ... 

Αυτοί οι κωδικοί τι σημαίνουν; 

Δεν έχω ρωτήσει ποτέ αλλά σε ένα clio που είχα με αμορτισέρ koni κίτρινα, τα είχα πάει για ανακατασκευή σε έναν στον περισσό. Νομίζω 50 ευρώ το κάθε αμορτισέρ μου πήρε, αλλά δεν θυμάμαι με σιγουριά γτ έχουν περάσει αρκετά χρόνια.

Επίσης στα μηχανάκια πάντα άλλαζα τα λάδια του μπροστινου κάθε 40.000χλμ περίπου.

Οπότε φαντάστηκα ότι θα γίνεται σε οποιαδήποτε αμορτισέρ.

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ.
11 hours ago, 11osmikrosmhtsos said:

οχι δυστυχως, δεν ερχονται καν κοντα

kw εχω εγω αλλα για ανακατασκευη δεν... εκτος απο το εργοστασιο της kw

Μα αφού την κάνει in house επίσημος πωλητής στην Αθήνα ...! 100€ το καλάμι χρέωνε πριν λίγα χρόνια 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

Μα αφού την κάνει in house επίσημος πωλητής στην Αθήνα ...! 100€ το καλάμι χρέωνε πριν λίγα χρόνια 

Τον συγκεκριμενο τον εμπιστευσαι? ξερουμε και οι δυο για ποιον μιλαμε?

Δημοσ.
6 hours ago, 11osmikrosmhtsos said:

Τον συγκεκριμενο τον εμπιστευσαι? ξερουμε και οι δυο για ποιον μιλαμε?

Για τον τροχός λέω, στη πιάτσα ο ιδιοκτήτης έχει πολύ καλό όνομα σαν εξυπηρέτηση! Δεν έχω φτιάξει ακόμη τη δική μου για να σου πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...