George10001 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους, εδω και 3 μήνες η συνδεση ιντερνετ που εχω με nova κανει παυσεις, στο router zyxel τα λαμπακια αναβουν ολα κανονικα δηλαδη δεν σβηνει καποιο λαμπακι, αλλα υπαρχουν παυσεις που κρατανε 5-10 λεπτά που απλα δεν εχω ιντερνετ και μετα επανερχεται. αυτο συμβαινει σε διαφορες στιγμες μεσα στη μερα, καθε μερα. Οι "τεχνικοι" νοβα ΔΕΝ στελνουν τεχνικο να δει τι γινεται με τη συνδεση, και λενε οτι φταιει γενικα ο "χαλκός" των καλωδιων στο δρομο ή οπουδηποτε, διοτι εχω απλη 24αρα γραμμη καθως κανω μονο απλες βιντεοκλήσεις για την εργασια μου και γενικα πολυ απλη χρηση του ιντερνετ. οι υπολοιποι ενοικοι ομως της πολυκατοικιας οσοι εχουν 24αρα γραμμη ουτε παυσεις εχουν ουτε καποιο προβλημα, απλα ΔΕΝ ειναι στην nova. Μετα απο 3 μηνες που δεν κανουν τιποτα τους ειπα οτι βαση της πολιτικης ανοικτου διαδικτυου και αφου δεν εχουν μπορεσει να επιδιορθωσουν το προβλημα για πανω απο 30 μερες, οτι κανονικα δικαιουμαι να κανω καταγγελια της συμβασης Αζημιως και να αποχωρησω χωρις να πληρωσω ρήτρα προωρης αποχωρησης απτο συμβολαιο μου, που ληγει δυστυχως μετα απο 18 μήνες (οκτωβριο του 2026). Η απαντηση τους ειναι οτι ΔΕΝ εχω τετοιο δικαιωμα εκτος αν το αποφανθουν οι τεχνικοι τους!!!! τους λεω αφου οι τεχνικοι σας ΔΕΝ μπορουν να διορθωσουν το προβλημα εδω και 3 μήνες και ΔΕΝ στελνετε ΚΑΝ καποιον να ελενξει εδω τις γραμμες!! και αυτοι συνεχιζουν και λενε οτι δεν εχω δικαιωμα να φυγω χωρις ρητρα και οτι θα πληρωσω ρητρα αν φυγω. Προτεινουν να παω σε οπτικη ινα που θα πληρωσω περισσοτερα λεφτα το μηνα και επισης η συμβαση θα ανανεωθει για αλλα 2 χρονια απο την αρχη, κατι που Δεν θελω με τιποτα να μεινω δηλαδη αλλα 2 χρονια στη nova. Γνωριζει κανεις ποσο περιπου ειναι η ρητρα σε αυτην την περιπτωση και τι μπορει να κανει καποιος για αυτο ; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Απριλίου από George10001
flikifloki Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Η ρήτρα πρόωρης αποχώρησης είναι αναλογική. Δηλαδή εξαρτάται από την εναπομείνουσα διάρκεια συμβολαίου, καθώς και την μηνιαία χρέωση. Εδώ και χρόνια στα συμβόλαια υπάρχουν πινακάκια που αναγράφουν ξεκάθαρα το ποσό της ρήτρας, αν το έχεις σε κάποιο mail θα μπορείς να το βρεις. Τώρα για τα υπόλοιπα δε θα εκφέρω γνώμη, το σίγουρο πάντως είναι πως η οπτική δεν έχει καμία σχέση με τον χαλκό από άποψη ποιότητας/σταθερότητας. 1
profile Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 23 ώρες πριν, George10001 είπε Γνωριζει κανεις ποσο περιπου ειναι η ρητρα σε αυτην την περιπτωση Ενδεικτικά, αλλά καλύτερα να δεις το συμβόλαιό σου 1
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου επισης +1 για οπτικη ινα.το adsl εχει πεθανει προ πολλου. On 09/04/2025 at 23:33, George10001 said: Καλησπέρα σε ολους, εδω και 3 μήνες η συνδεση ιντερνετ που εχω με nova κανει παυσεις, στο router zyxel τα λαμπακια αναβουν ολα κανονικα δηλαδη δεν σβηνει καποιο λαμπακι, αλλα υπαρχουν παυσεις που κρατανε 5-10 λεπτά που απλα δεν εχω ιντερνετ και μετα επανερχεται. αυτο συμβαινει σε διαφορες στιγμες μεσα στη μερα, καθε μερα. Οι "τεχνικοι" νοβα ΔΕΝ στελνουν τεχνικο να δει τι γινεται με τη συνδεση, και λενε οτι φταιει γενικα ο "χαλκός" των καλωδιων στο δρομο ή οπουδηποτε, διοτι εχω απλη 24αρα γραμμη καθως κανω μονο απλες βιντεοκλήσεις για την εργασια μου και γενικα πολυ απλη χρηση του ιντερνετ. οι υπολοιποι ενοικοι ομως της πολυκατοικιας οσοι εχουν 24αρα γραμμη ουτε παυσεις εχουν ουτε καποιο προβλημα, απλα ΔΕΝ ειναι στην nova. Μετα απο 3 μηνες που δεν κανουν τιποτα τους ειπα οτι βαση της πολιτικης ανοικτου διαδικτυου και αφου δεν εχουν μπορεσει να επιδιορθωσουν το προβλημα για πανω απο 30 μερες, οτι κανονικα δικαιουμαι να κανω καταγγελια της συμβασης Αζημιως και να αποχωρησω χωρις να πληρωσω ρήτρα προωρης αποχωρησης απτο συμβολαιο μου, που ληγει δυστυχως μετα απο 18 μήνες (οκτωβριο του 2026). Η απαντηση τους ειναι οτι ΔΕΝ εχω τετοιο δικαιωμα εκτος αν το αποφανθουν οι τεχνικοι τους!!!! τους λεω αφου οι τεχνικοι σας ΔΕΝ μπορουν να διορθωσουν το προβλημα εδω και 3 μήνες και ΔΕΝ στελνετε ΚΑΝ καποιον να ελενξει εδω τις γραμμες!! και αυτοι συνεχιζουν και λενε οτι δεν εχω δικαιωμα να φυγω χωρις ρητρα και οτι θα πληρωσω ρητρα αν φυγω. Προτεινουν να παω σε οπτικη ινα που θα πληρωσω περισσοτερα λεφτα το μηνα και επισης η συμβαση θα ανανεωθει για αλλα 2 χρονια απο την αρχη, κατι που Δεν θελω με τιποτα να μεινω δηλαδη αλλα 2 χρονια στη nova. Γνωριζει κανεις ποσο περιπου ειναι η ρητρα σε αυτην την περιπτωση και τι μπορει να κανει καποιος για αυτο ; Ευχαριστώ.
George10001 Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου On 10/04/2025 at 21:58, profile said: Ενδεικτικά, αλλά καλύτερα να δεις το συμβόλαιό σου 13 hours ago, poulinos said: επισης +1 για οπτικη ινα.το adsl εχει πεθανει προ πολλου. η οπτικη ινα ειναι σιγουρα καλυτερη, ομως οπως ανεφερα για να παω σε οπτικη ινα μου ζητουν να γινει Εκ Νέου ανανεωση συμβολαιου για αλλα 2 χρονια απο την αρχη στην Nova κατι που Δεν το θελω σε καμια περιπτωση καθως δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη πια και γνωριζω ατομο που περιμενε 1 μηνα για να του φτιαξουν θεμα με την οπτικη ινα που ειχε....
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου On 14/04/2025 at 16:22, George10001 said: η οπτικη ινα ειναι σιγουρα καλυτερη, ομως οπως ανεφερα για να παω σε οπτικη ινα μου ζητουν να γινει Εκ Νέου ανανεωση συμβολαιου για αλλα 2 χρονια απο την αρχη στην Nova κατι που Δεν το θελω σε καμια περιπτωση καθως δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη πια και γνωριζω ατομο που περιμενε 1 μηνα για να του φτιαξουν θεμα με την οπτικη ινα που ειχε.... α. σε ολους τους παροχους αμα αλλαξεις γραμμη γινεται νεο συμβολαιο ΣΥΝΗΘΩΣ. και αμα αλλαξεις παροχο ο νεος παροχος θα σου κανει συμβολαιο. τωρα για το θεμα της οπτικης ινας ολα ειναι σχετικα. δεν ξερω γιατι εκαναν εναν μηνα αλλα η οπτικη ινα δεν σημαινει οτι ανηκει στην nova σε εκεινη την περιοχη.ασχετα με ποιον παροχο εχεις η οπτικη ινα σε καθε περιοχη ανηκει σε εναν.οποτε αν εσυ εχεις vodafone αλλα η ινα ανηκει στην cosmote τοτε τεχνικος της cosmote θα βγει να την φτιαξει. εγω παντως θα πηγαινα σε οπτικη.αν θες πιο αμεση αποκατασταση τοτε πηγαινε στον παροχο που εχει τις οπτικες ινες στην περιοχη σου βεβαια παλι θα εχεις το penalty διακοπης εκτος αν οι ινες ειναι της nova.
George10001 Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ, και αφου απαντησαν απο την nova με ανακριβεια για το ποτε αρχισε το προβλημα, λενε οτι μπορω να αποχωρησω και θα μου πιστωσουν τη ρητρα αποχωρησης αν αποχωρησω! για να δουμε. φευγω για αλλο παροχο αμεσα φυσικα. Επεξ/σία 19 Απριλίου από George10001 2
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου τις ινες τελικα ποιος τις εχει στην περιοχη σου? On 19/04/2025 at 23:16, George10001 said: Εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ, και αφου απαντησαν απο την nova με ανακριβεια για το ποτε αρχισε το προβλημα, λενε οτι μπορω να αποχωρησω και θα μου πιστωσουν τη ρητρα αποχωρησης αν αποχωρησω! για να δουμε. φευγω για αλλο παροχο αμεσα φυσικα.
George10001 Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 21/04/2025 at 16:00, poulinos said: τις ινες τελικα ποιος τις εχει στην περιοχη σου? δεν το εψαξα καθως δεν με ενδιαφερει να βαλω οπτικη ινα. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για τη χρηση ιντερνετ που κανω με την απλη 24αρα γραμμη που πιανει περιπου 11-12 Mbps. κανω τελειως απλη χρηση ιντερνετ και βιντεοκλησεις μερικες φορες για τη δουλεια μου. Επεξ/σία 24 Απριλίου από George10001
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 10 hours ago, George10001 said: δεν το εψαξα καθως δεν με ενδιαφερει να βαλω οπτικη ινα. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για τη χρηση ιντερνετ που κανω με την απλη 24αρα γραμμη που πιανει περιπου 11-12 Mbps. κανω τελειως απλη χρηση ιντερνετ και βιντεοκλησεις μερικες φορες για τη δουλεια μου. γενικως θα πηγαινα ινα για πολλους λογους οχι μονο για το θεμα ταχυτητας.
kallair Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Τι τιμη σου δινουν στην οπτικη ινα; Συνηθως μεσα απο την εφαρμογη της νοβα στο κινητο, δινουν παρα πολυ καλες τιμες για μεταβαση σε οπτικη ινα, απο χαλκο. Ενδεικτικα, σε περιοχες που εχει σκαψει ο ΟΤΕ κιολας, εχω δει να δινουν προσφορα μεχρι και 19,70€ τον μηνα (προφανως και με το κουπονι gigabit voucher για 300αρα γραμμη). Απο το τηλεφωνο δεν εδιναν τετοια τιμη. Και το εχω δει σε 2 διαφορετικες περιοχες. Μαρουσι και Πειραια.
George10001 Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 4 hours ago, kallair said: Τι τιμη σου δινουν στην οπτικη ινα; Συνηθως μεσα απο την εφαρμογη της νοβα στο κινητο, δινουν παρα πολυ καλες τιμες για μεταβαση σε οπτικη ινα, απο χαλκο. Ενδεικτικα, σε περιοχες που εχει σκαψει ο ΟΤΕ κιολας, εχω δει να δινουν προσφορα μεχρι και 19,70€ τον μηνα (προφανως και με το κουπονι gigabit voucher για 300αρα γραμμη). Απο το τηλεφωνο δεν εδιναν τετοια τιμη. Και το εχω δει σε 2 διαφορετικες περιοχες. Μαρουσι και Πειραια. η τιμη που μου εδωσαν για 100αρα οπτικη ινα απτην νοβα ηταν γυρω στα 25 ευρω περιπου. δεν ειναι ομως το θεμα αυτο. το θεμα ειναι οτι ειναι αναξιοπιστοι τελειως. με αφησαν 4 μηνες με διακοπες ιντερνετ και σφυριζαν αδιαφορα. τους ελεγα, γιατι εστω δεν στελνετε εναν τεχνικο??? ουτε καν ενα τεχνικο δεν εστειλαν να ελενξει κατι. Και μετα, ενω ειχαν φταιξιμο, με πετουσαν το τεχνικο τμημα στην εξυπηρετηση πελατων και η εξυπηρετηση πελατων στο τεχνικο τμημα, απολυτως απαραδεκτοι. Μου ελεγαν ανοησιες για να με πεισουν να μεινω, οτι θα πρεπει να πληρωσω ρητρα αποχωρησης αν φυγω, δηλαδη εμμεση απειλη, ενω ειχα πληρως το δικαιωμα να φυγω αφου ειχε παρελθει πανω απο 1 μηνα που υπηρχε το τεχνικο προβλημα χωρις να το διορθωνουν. με αναγκασαν να κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ και τελικα φευγω χωρις να πληρωσω φυσικα ρητρα. Και τσαμπα να μου δωσουν νοβα, μετα απο τετοια εμπειρια, ΔΕΝ ξαναπαω ποτέ! 1
kallair Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 16 ώρες πριν, George10001 είπε η τιμη που μου εδωσαν για 100αρα οπτικη ινα απτην νοβα ηταν γυρω στα 25 ευρω περιπου. δεν ειναι ομως το θεμα αυτο. το θεμα ειναι οτι ειναι αναξιοπιστοι τελειως. με αφησαν 4 μηνες με διακοπες ιντερνετ και σφυριζαν αδιαφορα. τους ελεγα, γιατι εστω δεν στελνετε εναν τεχνικο??? ουτε καν ενα τεχνικο δεν εστειλαν να ελενξει κατι. Και μετα, ενω ειχαν φταιξιμο, με πετουσαν το τεχνικο τμημα στην εξυπηρετηση πελατων και η εξυπηρετηση πελατων στο τεχνικο τμημα, απολυτως απαραδεκτοι. Μου ελεγαν ανοησιες για να με πεισουν να μεινω, οτι θα πρεπει να πληρωσω ρητρα αποχωρησης αν φυγω, δηλαδη εμμεση απειλη, ενω ειχα πληρως το δικαιωμα να φυγω αφου ειχε παρελθει πανω απο 1 μηνα που υπηρχε το τεχνικο προβλημα χωρις να το διορθωνουν. με αναγκασαν να κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ και τελικα φευγω χωρις να πληρωσω φυσικα ρητρα. Και τσαμπα να μου δωσουν νοβα, μετα απο τετοια εμπειρια, ΔΕΝ ξαναπαω ποτέ! Για ποιον λογο δεν σου εδωσαν τιμη για 300αρα που ειναι τωρα και με επιδοτηση; Αν εχεις ακομα την εφαρμογη της νοβα, μπες να δεις αν σου εχουν δωσει προσφορα αναβαθμισης σε 300αρα. 1
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 22 hours ago, George10001 said: η τιμη που μου εδωσαν για 100αρα οπτικη ινα απτην νοβα ηταν γυρω στα 25 ευρω περιπου. δεν ειναι ομως το θεμα αυτο. το θεμα ειναι οτι ειναι αναξιοπιστοι τελειως. με αφησαν 4 μηνες με διακοπες ιντερνετ και σφυριζαν αδιαφορα. τους ελεγα, γιατι εστω δεν στελνετε εναν τεχνικο??? ουτε καν ενα τεχνικο δεν εστειλαν να ελενξει κατι. Και μετα, ενω ειχαν φταιξιμο, με πετουσαν το τεχνικο τμημα στην εξυπηρετηση πελατων και η εξυπηρετηση πελατων στο τεχνικο τμημα, απολυτως απαραδεκτοι. Μου ελεγαν ανοησιες για να με πεισουν να μεινω, οτι θα πρεπει να πληρωσω ρητρα αποχωρησης αν φυγω, δηλαδη εμμεση απειλη, ενω ειχα πληρως το δικαιωμα να φυγω αφου ειχε παρελθει πανω απο 1 μηνα που υπηρχε το τεχνικο προβλημα χωρις να το διορθωνουν. με αναγκασαν να κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ και τελικα φευγω χωρις να πληρωσω φυσικα ρητρα. Και τσαμπα να μου δωσουν νοβα, μετα απο τετοια εμπειρια, ΔΕΝ ξαναπαω ποτέ! εγω θα πω κατι απλο και ελπιζω να μην το παρεξηγησεις.οταν καποιος εχει δυνατοτητα για vdsl/fiber αλλα μενει σε 24 αρι .....* το οποιο ADSL όχι έχει απλα πεθάνει αλλα εχει λιωσει κιολας τοσα χρονια) τοτε....... 1
George10001 Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 26/04/2025 at 15:21, kallair said: Για ποιον λογο δεν σου εδωσαν τιμη για 300αρα που ειναι τωρα και με επιδοτηση; Αν εχεις ακομα την εφαρμογη της νοβα, μπες να δεις αν σου εχουν δωσει προσφορα αναβαθμισης σε 300αρα. μου εκαναν προσφορα για 100αρα με καποια χρηματα παραπανω το μηνα οπως γραφω πιο πανω. Αρνηθηκα διοτι και απο αλλον γνωστο μου που ειχε οπτικη ινα nova ειχε προβληματα για πανω απο 1 μηνα που δεν ερχοταν καν τεχνικος να δει πιο ηταν το προβλημα και να το διορθωσει. Στην δικη μου περιπτωση με αφησαν 4 μηνες σχεδον με το προβλημα των διακοπων/παυσεων χωρις καν να στελνουν εναν τεχνικο να δει τις γραμμες και πετουσαν το μπαλακι στον "χαλκο" και στην απλη γραμμη.... οποτε και 1000αρα να μου εδειναν, δεν θα εμενα. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ! ΧΤΕΣ ΜΠΗΚΑ cosmote απλη παλι 24αρα γραμμη, και δεν κανει ουτε 1 διακοπη/παυση. Αρα εφταιγε η nova. τέλος. On 26/04/2025 at 21:39, poulinos said: εγω θα πω κατι απλο και ελπιζω να μην το παρεξηγησεις.οταν καποιος εχει δυνατοτητα για vdsl/fiber αλλα μενει σε 24 αρι .....* το οποιο ADSL όχι έχει απλα πεθάνει αλλα εχει λιωσει κιολας τοσα χρονια) τοτε....... οπως εξηγησα πιο πανω, για να παρω μεγαλυτερη ταχυτητα με οπτικη ινα κλπ, επρεπε να πληρωνω παραπανω χρηματα καθε μηνα, και 2ον και κυριοτερον θα επρεπε να κανω ΝΕΟ συμβολαιο 2ετους παραμονης σε αυτην την εταιρια που με εχει κρατησει 4 μηνες με τεχνικο προβλημα διακοπων/παυσεων χωρις καν να στελνει εναν τεχνικο να δει τις γραμμες και λεγοντας ψεματα οτι δηθεν φταιει "ο χαλκος" και η γραμμη και οτι και σε αλλο παροχο να παω παλι θαχω ιδια προβληματα. Πηγα λοιπον σε αλλο παροχο μετα την καταγγελια που τους εκανα στην ΕΕΤΤ, και, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ/ΠΑΥΣΗ. αρα εφταιγε απλα η νοβα. επισης, η απλη 24αρα γραμμη ειναι υπερ αρκετη για την χρηση που κανω. Γιατι να πληρωσω παραπανω για μια ταχυτητα που Δεν χρειαζομαι ; Επεξ/σία 29 Απριλίου από George10001
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα