kallair Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 14 ώρες πριν, George10001 είπε μου εκαναν προσφορα για 100αρα με καποια χρηματα παραπανω το μηνα οπως γραφω πιο πανω. Αρνηθηκα διοτι και απο αλλον γνωστο μου που ειχε οπτικη ινα nova ειχε προβληματα για πανω απο 1 μηνα που δεν ερχοταν καν τεχνικος να δει πιο ηταν το προβλημα και να το διορθωσει. Στην δικη μου περιπτωση με αφησαν 4 μηνες σχεδον με το προβλημα των διακοπων/παυσεων χωρις καν να στελνουν εναν τεχνικο να δει τις γραμμες και πετουσαν το μπαλακι στον "χαλκο" και στην απλη γραμμη.... οποτε και 1000αρα να μου εδειναν, δεν θα εμενα. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ! ΧΤΕΣ ΜΠΗΚΑ cosmote απλη παλι 24αρα γραμμη, και δεν κανει ουτε 1 διακοπη/παυση. Αρα εφταιγε η nova. τέλος. οπως εξηγησα πιο πανω, για να παρω μεγαλυτερη ταχυτητα με οπτικη ινα κλπ, επρεπε να πληρωνω παραπανω χρηματα καθε μηνα, και 2ον και κυριοτερον θα επρεπε να κανω ΝΕΟ συμβολαιο 2ετους παραμονης σε αυτην την εταιρια που με εχει κρατησει 4 μηνες με τεχνικο προβλημα διακοπων/παυσεων χωρις καν να στελνει εναν τεχνικο να δει τις γραμμες και λεγοντας ψεματα οτι δηθεν φταιει "ο χαλκος" και η γραμμη και οτι και σε αλλο παροχο να παω παλι θαχω ιδια προβληματα. Πηγα λοιπον σε αλλο παροχο μετα την καταγγελια που τους εκανα στην ΕΕΤΤ, και, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ/ΠΑΥΣΗ. αρα εφταιγε απλα η νοβα. επισης, η απλη 24αρα γραμμη ειναι υπερ αρκετη για την χρηση που κανω. Γιατι να πληρωσω παραπανω για μια ταχυτητα που Δεν χρειαζομαι ; Τι τιμη εχεις τωρα για adsl και χαλκό; Και τι τιμη σου εδινε η νοβα για 100αρα οπτικη; Γιατι μου φαινεται παραδοξο να σου εχει δωσει τιμη ο ΟΤΕ στα ιδια επιπεδα που ήσουν με νοβα. Για να πω την δικη μου εμπειρια, και τον λογο που μου φαινεται παραδοξο, σε 2 διαφορετικες περιπτωσεις απλης adsl, νοβα και βονταφον αντιστοιχα, ειχα τιμες στα 16€. Οταν ηρθε η ωρα για ανανεωση, καμια απ τις 2 δεν μου εδινε τιμη κατω απο 18-19€. Και η αναβαθμιση με κουπονι σε 300αρα ηταν στα 20-21€. Για αυτο θεωρω παραδοξο, μιας κ ο οτε απ οτι ξερω δινει πανω απο 20-21€ την απλή adsl.
poulinos Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου On 29/04/2025 at 22:16, George10001 said: μου εκαναν προσφορα για 100αρα με καποια χρηματα παραπανω το μηνα οπως γραφω πιο πανω. Αρνηθηκα διοτι και απο αλλον γνωστο μου που ειχε οπτικη ινα nova ειχε προβληματα για πανω απο 1 μηνα που δεν ερχοταν καν τεχνικος να δει πιο ηταν το προβλημα και να το διορθωσει. Στην δικη μου περιπτωση με αφησαν 4 μηνες σχεδον με το προβλημα των διακοπων/παυσεων χωρις καν να στελνουν εναν τεχνικο να δει τις γραμμες και πετουσαν το μπαλακι στον "χαλκο" και στην απλη γραμμη.... οποτε και 1000αρα να μου εδειναν, δεν θα εμενα. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ! ΧΤΕΣ ΜΠΗΚΑ cosmote απλη παλι 24αρα γραμμη, και δεν κανει ουτε 1 διακοπη/παυση. Αρα εφταιγε η nova. τέλος. οπως εξηγησα πιο πανω, για να παρω μεγαλυτερη ταχυτητα με οπτικη ινα κλπ, επρεπε να πληρωνω παραπανω χρηματα καθε μηνα, και 2ον και κυριοτερον θα επρεπε να κανω ΝΕΟ συμβολαιο 2ετους παραμονης σε αυτην την εταιρια που με εχει κρατησει 4 μηνες με τεχνικο προβλημα διακοπων/παυσεων χωρις καν να στελνει εναν τεχνικο να δει τις γραμμες και λεγοντας ψεματα οτι δηθεν φταιει "ο χαλκος" και η γραμμη και οτι και σε αλλο παροχο να παω παλι θαχω ιδια προβληματα. Πηγα λοιπον σε αλλο παροχο μετα την καταγγελια που τους εκανα στην ΕΕΤΤ, και, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ/ΠΑΥΣΗ. αρα εφταιγε απλα η νοβα. επισης, η απλη 24αρα γραμμη ειναι υπερ αρκετη για την χρηση που κανω. Γιατι να πληρωσω παραπανω για μια ταχυτητα που Δεν χρειαζομαι ; εχω εξηγησει και σε αλλα θεματα τα προβληματα του adsl που ειναι μια τεχνολογια που εχει πεθανει δυστυχως πανω σε εξοπλισμους που παιζουν 10-15 χρονια ασταματητα και σε ενα σαπισμενο δικτυο χαλκου. και για την οπτικη σου εξηγησα οτι μπορεις να πας σε οποια εταιρεια θες ασχετα με το ποιος εχει τις ινες στην περιοχη.αν και γενικα αξιζει να πας στην εταιρεια που εχει αυτη τις ινες. 1
filipprin Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ειλικρινά τι δεν καταλαβαίνεται.Ο νηματοθετης εχει στραβώσει με την ΝΟVΑ και θελει να φυγει.Δικαιωμα του και απολύτως λογικο.Γιατι ασχολείστε με το αν θελει να βαλει οπτικη η οχι??? Σαφως μπορει να εχει το ιδιο θεμα με μια αλλη εταιρεία μιας και ο χαλκός θα παραμείνει ο ίδιος αλλα ετσι και αλλιώς δεν θελει ΝΟΒΑ Επεξ/σία 1 Μαϊου από filipprin
poulinos Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 2 hours ago, filipprin said: Ειλικρινά τι δεν καταλαβαίνεται.Ο νηματοθετης εχει στραβώσει με την ΝΟVΑ και θελει να φυγει.Δικαιωμα του και απολύτως λογικο.Γιατι ασχολείστε με το αν θελει να βαλει οπτικη η οχι??? Σαφως μπορει να εχει το ιδιο θεμα με μια αλλη εταιρεία μιας και ο χαλκός θα παραμείνει ο ίδιος αλλα ετσι και αλλιώς δεν θελει ΝΟΒΑ α. ο χαλκος εχει πεθανει ειδικα για το κομματι adsl.. .β.δεν ειπαμε να βαλει nova.οπτικη ακομα οποιος και να τις εχει ριξει μπορει να βαλει οτι εταιρεια θελει.
filipprin Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Α)Ο νηματοθετης εκανε συμβολαιο με την νοβα πριν απο 6 μηνες αρα επρεπε τοτε να του πουνε οτι εχει πεθανει.Ακομα και αυτο ειναι η πραγματικοτητα στην Ελλαδα, υπαρχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ περιοχες-ολοκληρα χωρια, που εν ετη 2025 εχουν μονο ADSL. Β)Δεν θελει οπτικη και δεν θελει και νοβα.Ειναι ξεκάθαρος νομιζω. 55 λεπτά πριν, poulinos είπε α. ο χαλκος εχει πεθανει ειδικα για το κομματι adsl.. .β.δεν ειπαμε να βαλει nova.οπτικη ακομα οποιος και να τις εχει ριξει μπορει να βαλει οτι εταιρεια θελει. Επεξ/σία 1 Μαϊου από filipprin
poulinos Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 1 hour ago, filipprin said: Α)Ο νηματοθετης εκανε συμβολαιο με την νοβα πριν απο 6 μηνες αρα επρεπε τοτε να του πουνε οτι εχει πεθανει.Ακομα και αυτο ειναι η πραγματικοτητα στην Ελλαδα, υπαρχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ περιοχες-ολοκληρα χωρια, που εν ετη 2025 εχουν μονο ADSL. Β)Δεν θελει οπτικη και δεν θελει και νοβα.Ειναι ξεκάθαρος νομιζω. κολλησες να βαλει nova.λεω να βαλει οπτικη δεν ειπα να βαλει nova.κανεις δεν θα σου πει μην βαλεις adsl. β.μιλαμε για περιοχη που εχει και fiber. και πολλες περιοχες δεν εχουν καν internet. υπηρχε και παρομοιο θεμα που κοπελα εixε καλωδιακη στο χάλκο και δεν εκαναν τιποτα και εβαλε fiber στο τελος. οπου υπαρχει fiber δεν θα σκασουν για βλαβες αλλα θα σου πουν βαλε fiber. ανεξαρτητως παροχου.ο οτε δεν θα δωσει χαλκο για να διορθωσει χαλκο και εσυ μπορεις να κανεις 100 παραπονα οτι πχ παιζω μονο 5 mbit απο εκει και περα το τι θα βαλει λιγο με νοιαζει.εμεις εξηγουμε τι ειναι καλυτερο και για ποιο λογο.ο καθενας κανει οτι θελει μετα
George10001 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:25 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:25 μμ 6 hours ago, filipprin said: Ειλικρινά τι δεν καταλαβαίνεται.Ο νηματοθετης εχει στραβώσει με την ΝΟVΑ και θελει να φυγει.Δικαιωμα του και απολύτως λογικο.Γιατι ασχολείστε με το αν θελει να βαλει οπτικη η οχι??? Σαφως μπορει να εχει το ιδιο θεμα με μια αλλη εταιρεία μιας και ο χαλκός θα παραμείνει ο ίδιος αλλα ετσι και αλλιώς δεν θελει ΝΟΒΑ οπως ανεφερα πιο πανω, το προβλημα Δεν παρέμεινε. πηγα στην cosmote και δεν εχω ουτε μια διακοπη και η ταχυτητα με την απλη 24αρα γραμμη ειναι διπλασια σχεδον απτη νοβα. πιανω 22Mbps, υπεραρκετα για αυτο που χρειαζομαι
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:30 μμ 3 minutes ago, George10001 said: οπως ανεφερα πιο πανω, το προβλημα Δεν παρέμεινε. πηγα στην cosmote και δεν εχω ουτε μια διακοπη και η ταχυτητα με την απλη 24αρα γραμμη ειναι διπλασια σχεδον απτη νοβα. πιανω 22Mbps, υπεραρκετα για αυτο που χρειαζομαι για να εχεις 22 μαλλον σου δινουν vdsl και οχι adsl απο το kv και απλα στο εχουν κοψει σε ταχυτητες adsl. για αυτο μαλλον εχεις και το διπλασιο απο πριν. αν μπεις μεσα στο router θα σου λεει εκει που ειναι ο συγχρονισμος σε τι συγχρονιζεις.αν ειναι δηλαδη adsl ή vdsl
kallair Δημοσ. Παρασκευή στις 11:27 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:27 πμ 14 ώρες πριν, poulinos είπε για να εχεις 22 μαλλον σου δινουν vdsl και οχι adsl απο το kv και απλα στο εχουν κοψει σε ταχυτητες adsl. για αυτο μαλλον εχεις και το διπλασιο απο πριν. αν μπεις μεσα στο router θα σου λεει εκει που ειναι ο συγχρονισμος σε τι συγχρονιζεις.αν ειναι δηλαδη adsl ή vdsl @poulinos μονο ο οτε δινει "adsl" μεσα απο vdsl;
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:48 μμ 3 hours ago, kallair said: @poulinos μονο ο οτε δινει "adsl" μεσα απο vdsl; η cosmote το κανει σιγουρα.για αυτο και εβλεπες ατομα να παιζουν πχ 5-10 mbit με vodafone,wind και ξαφνικα να εχουν 24 αρι σε cosmote.και φαινεται διοτι σε κλειδωνουν σε profile vdsl και απλα αλλαζουν το policy αν θυμαμαι καλα σε 27/2,5. δεν εχω ακουσει να το κανουν αλλοι παροχοι. δηλαδη οι αλλοι παροχοι σου διναν vdsl 30ari το μικροτερο το οποιο δεν ξερω αν υπαρχει ακομα σαν προγραμμα. αλλα στο λενε οτι ειναι vdsl. σε cosmote απλα ζηταγες adsl και επαιρνες vdsl. και σε γυρνανε και σε voip συνηθως στην cosmote.δεν εχεις πλεον κεντρικο καλωδιο. θα μπορουσαν να σου δωσουν και tdm τηλεφωνια αλλα εχει θες και κεντρικο καλωδιο και δεν εχει νοημα. σκοπος ειναι να τα καταργησει ο οτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα