sdouze Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Καλησπέρα σας, Αναζητώ ενα powerbank me PD 65W-100W.10000η20000mah. Ταξιδέυω συχνά με διάφορες αεροπορικές και θέλω ενα powerbank "συμβατο". Στην Agaean για παράδειγμα λεει 100Wh αλλα δεν είμαι σίγουρος αν ένα Power Bank με PD (που σημαίνει οτι εχει δίαφορες τάσεις εξόδου) αν μπορει να "πετάξει". οπως πχ αυτα: 1 2 Ταξιδεύει κάποιος με παρόμοια power bank;
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) θεωρητικα μπορεις να εχεις στις αεροπορικες μεχρι 20000 κατι mah power bank.ασχετα αν ειναι fast charge κτλ.πρακτικα δεν μου το εχουν τσεκαρει ποτε το powerbank. τα 20000 mah ειναι η ονομαστικη των στοιχειων και οχι η πραγματικη που θα παρεις στην εξοδο που ειναι λιγοτερο λογω μετατροπης της τασης απο 3,7 σε 5,9,12 volt On 09/04/2025 at 23:50, sdouze said: Καλησπέρα σας, Αναζητώ ενα powerbank me PD 65W-100W.10000η20000mah. Ταξιδέυω συχνά με διάφορες αεροπορικές και θέλω ενα powerbank "συμβατο". Στην Agaean για παράδειγμα λεει 100Wh αλλα δεν είμαι σίγουρος αν ένα Power Bank με PD (που σημαίνει οτι εχει δίαφορες τάσεις εξόδου) αν μπορει να "πετάξει". οπως πχ αυτα: 1 2 Ταξιδεύει κάποιος με παρόμοια power bank; Επεξ/σία 20 Μαϊου από poulinos
AlpineLemon Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αρκετές αεροπορικές ιδίως κινεζικές και αμερικανικές σου κρατάνε την τσάντα μετά το μηχανημα γιατί βρίσκουν το power bank και ζητάνε να το αφερεις για να βλέπουν τα Βατ. Έχω δει και να κρατάνε κάποια power bank λόγω υπέρβασης του ορίου. Για δες αυτό Link ,λογικά στα 100 βατ είσαι εντάξει Επεξ/σία 20 Μαϊου από AlpineLemon
smpt Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Άλλο τα W και άλλο οι Wh Όπως λέει και το link τα 10000mΑh είναι 37Wh. Αν επιτρέπεται μέχρι 100Wh τότε περνάει και 2000+ mAh Βέβαια υπάρχει και η πιθανή αμάθεια των υπαλλήλων στην μέση .
poulinos Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 2 hours ago, smpt said: Άλλο τα W και άλλο οι Wh Όπως λέει και το link τα 10000mΑh είναι 37Wh. Αν επιτρέπεται μέχρι 100Wh τότε περνάει και 2000+ mAh Βέβαια υπάρχει και η πιθανή αμάθεια των υπαλλήλων στην μέση . στην ουσια τα 100wh με 3.7volt που ειναι η μπαταρια (οχι η ταση εξοδου) είναι 27.000mah. και αυτο ειναι το μεγιστο που αφηνουν.τωρα ποιος παει σε πτηση με 30000 και 50000mah power bank δεν ξερω. On 20/05/2025 at 20:20, AlpineLemon said: Αρκετές αεροπορικές ιδίως κινεζικές και αμερικανικές σου κρατάνε την τσάντα μετά το μηχανημα γιατί βρίσκουν το power bank και ζητάνε να το αφερεις για να βλέπουν τα Βατ. Έχω δει και να κρατάνε κάποια power bank λόγω υπέρβασης του ορίου. Για δες αυτό Link ,λογικά στα 100 βατ είσαι εντάξει ειναι 100wh που ειναι διαφορετικό από τα mah.τα powerbank αυτο που γραφουν ειναι σε mah. η ταση εξοδου δεν ειναι 3,7 volt που ειναι το στοιχειο. Αν όμως ενα powerbank δεν παιζει με μπαταρια 3,7 volt αλλα πχ με 7.4 και ειναι 20000mah τοτε ειναι 148wh που είναι εκτός ορίου.ναι υπαρχουν powerbank που εχουν 2 μπαταριας σε σειρα οποτε δεν ειναι 3.7 volt αλλα πλχ 7.4. εκει αλλαζει και το wh
AlpineLemon Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Κανείς δεν θα κάτσει να κάνει πράξεις. Απλά κοιτάνε τα βατ που γράφει το powerbank 1
poulinos Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 2 minutes ago, AlpineLemon said: Κανείς δεν θα κάτσει να κάνει πράξεις. Απλά κοιτάνε τα βατ που γράφει το powerbank εννοειται οτι δεν θα κανουν πραξεις.απλα καλο ειναι να ξερουμε τι επιτρεπεται και πως βγαινει.γιατι αν καποιος κοιταξεις τα mah μονο θα εχει θεμα αν το powerbank δεν ειναι 3,7 volt. τα παλια οκ ολα ηταν 3,7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα