Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

εγω κοβω περιπου 2000 τιμολογια τον χρονο με περιπου 1500 ειδη για μενα ειναι μονοδρομος καποιο προγραμμα και ο παροχος με εχει σωσει γιατι δεν ασχολουμαι με τον αν πηρε Μαρκ το παραστατικο η οχι. δινω για το προγραμα +παροχο 350 τον χρονο που για μενα ειναι μια χαρα τιμη.

Με τέτοιο όγκο δεν το συζητάμε. Θα σου βγει η πίστη με το timologio. Το timologio είναι οκ αν έχεις συγκεκριμένα προϊόντα, τα περάσεις μια φορά και τέλος. Μετά είναι εύκολη η δουλειά. Αν έχεις προϊόντα που συνέχεια αλλάζουν ή θες να αλλάζεις τις τιμές τους, είναι διπλή δουλειά. Για τον πατέρα μου που θέλει 2 τιμολόγια το μήνα είναι μια χαρά (εγώ τα κάνω). Μαρκ παίρνουν αμέσως.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Με τέτοιο όγκο δεν το συζητάμε. Θα σου βγει η πίστη με το timologio. Το timologio είναι οκ αν έχεις συγκεκριμένα προϊόντα, τα περάσεις μια φορά και τέλος. Μετά είναι εύκολη η δουλειά. Αν έχεις προϊόντα που συνέχεια αλλάζουν ή θες να αλλάζεις τις τιμές τους, είναι διπλή δουλειά. Για τον πατέρα μου που θέλει 2 τιμολόγια το μήνα είναι μια χαρά (εγώ τα κάνω). Μαρκ παίρνουν αμέσως.

Εχω γνωστο με πιτσαρια που του σφραγισανε το μαγαζι επειδη κολλησε ο φορολογικος μηχανισμος και ενω εβγαζε Ζητα δεν το εστελνε. Εγω αν ειχα λιανικη θα εβαζα και εκει παροχοακομα και σε πιτσαρια γλυτωνεις την ταλαιπωρια του φορολογικου μηχανισμου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κύριοι καλησπέρα σας,

Ελ. επαγγελματίας μηχανικός και θέλω να κόψω τιμολόγιο προς το δημόσιο, ποσό άνω των 2.500€ άρα B2G άρα θέλω πάροχο. Έως τώρα έκοβα από ΑΑΔΕ timologio τα τιμολόγιά μου.

Δεν έχω πρόταση από το λογιστή και με προσωπικό ψάξιμο και chatgpt τείνω προς Epsilon Digital Smart Edition 10.000 (παραστατικά). Όχι ότι χρειάζομαι τόσα παραστατικά, αλλά δεν έχουν λιγότερα. Στην πραγματικότητα αν κόβω 10-15 B2G το χρόνο θα είμαι χαρούμενος.

Τα ερωτήματά μου είναι τα ακόλουθα:

1. Είναι ικανοποιητικός πάροχος για B2G ή θα έχω θέματα?
2. Έχει καλό value for money ή να κοιτάξω και αλλού?
3. Να αναμένω έξτρα κόστη μόλις προκύπτει μεταβολή από ΑΑΔΕ?
4. Μπας και το timologio της ΑΑΔΕ συμπεριλάβει και B2G άμεσα και γλυτώσω τα έξοδα του παρόχου?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Stelios_Rjk είπε

Κύριοι καλησπέρα σας,

Ελ. επαγγελματίας μηχανικός και θέλω να κόψω τιμολόγιο προς το δημόσιο, ποσό άνω των 2.500€ άρα B2G άρα θέλω πάροχο. Έως τώρα έκοβα από ΑΑΔΕ timologio τα τιμολόγιά μου.

Δεν έχω πρόταση από το λογιστή και με προσωπικό ψάξιμο και chatgpt τείνω προς Epsilon Digital Smart Edition 10.000 (παραστατικά). Όχι ότι χρειάζομαι τόσα παραστατικά, αλλά δεν έχουν λιγότερα. Στην πραγματικότητα αν κόβω 10-15 B2G το χρόνο θα είμαι χαρούμενος.

4. Μπας και το timologio της ΑΑΔΕ συμπεριλάβει και B2G άμεσα και γλυτώσω τα έξοδα του παρόχου?

1) ναι

2) το smart είναι VFM σχετικά. Ανάλογα τι έκδοση έχεις δεν θα πρέπει να δίνεις πολλά το μήνα. 
3) ναι. Βέβαια η παραμετροποίηση στο smart είναι πολύ πιο απλή έχει έναν wizard και θεωρητικά θα μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου αλλά θα αναγκαστείς να πληρώσεις πάροχο φαντάζομαι. 
4) δεν ξέρουμε, ίσως ένας μάντης θα μπορούσε να προβλέψει για πόσο καιρό ακόμα το δημόσιο έχει σκοπό να ταλαιπωρεί τις επιχειρήσεις με χαζά έξοδα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/4/2025 στις 12:14 ΠΜ, lak10 είπε

Εχω γνωστο με πιτσαρια που του σφραγισανε το μαγαζι επειδη κολλησε ο φορολογικος μηχανισμος και ενω εβγαζε Ζητα δεν το εστελνε. Εγω αν ειχα λιανικη θα εβαζα και εκει παροχοακομα και σε πιτσαρια γλυτωνεις την ταλαιπωρια του φορολογικου μηχανισμου

δεν είναι ακριβώς έτσι. όταν βγάζεις το Ζ, αναφέρει εάν αυτό έχει σταλεί ή όχι. επομένως έχει ευθύνη ο επαγγελματίας εάν για τόσες ημέρες δεν είχε δει πως δεν έφευγε το Ζ. λογικά δεν θα έχει στείλει ποτέ. κάποιες ημέρες μπορεί να μην περάσει αλλά αυτό πλέον είναι σπάνιο. δεν χρειάζεσαι πάροχο για αυτό. εάν είχα λιανική θα έβαζα απλή ταμειακή και τέλος. εκτός και εάν κόβεις 300 αποδείξεις την ημέρα κτλ. όσο λιγότερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο το καλύτερο

1 ώρα πριν, Stelios_Rjk είπε

Κύριοι καλησπέρα σας,

από την epsilon περνάνε πρώτα όλες οι αλλαγές. αυτοί τα βγάζουν πρώτα και ύστερα η κυβέρνηση περνάει τους εφαρμοστικούς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...