Xvipes Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Από την Δευτέρα 7 Απριλίου 2025 (ίσως και νωρίτερα απλά τότε το είδα) δεν με αφήνει να συνδεθώ e-banking της Πειραιώς για επιχειρήσεις. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα(είτε είναι σωστά τα στοιχεία είτε όχι) Έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα, στο app είμαι κανονικά συνδεδεμένος.
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 33 λεπτά πριν, Xvipes είπε Από την Δευτέρα 7 Απριλίου 2025 (ίσως και νωρίτερα απλά τότε το είδα) δεν με αφήνει να συνδεθώ e-banking της Πειραιώς για επιχειρήσεις. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα(είτε είναι σωστά τα στοιχεία είτε όχι) Έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα, στο app είμαι κανονικά συνδεδεμένος. Δεν βλέπω κάποιο κόλλημα. Μου κάνει σύνδεση επιτυχώς εμένα... Δεν τους καλείς μήπως είναι στο λογαριασμό σου το θέμα;
Λύση generalb31 Δημοσ. 10 Απριλίου Λύση Δημοσ. 10 Απριλίου Το εκανε και σε μενα μεχρι το μεσημερι και αναγκαστικα να μπω με το ξεχασα το password οπου εγινε κανονικα η διαδικασια και μπηκα μετα αλλαζοντας το pass. 1
Xvipes Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 1 hour ago, generalb31 said: Το εκανε και σε μενα μεχρι το μεσημερι και αναγκαστικα να μπω με το ξεχασα το password οπου εγινε κανονικα η διαδικασια και μπηκα μετα αλλαζοντας το pass. Σε ευχαριστώ αυτό ήταν, έκανα reset password και έφτιαξε και εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα