basilis_k6 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 20 λεπτά πριν, gakost είπε Πολυκατοικίες δεν ξέρω αν έχει εκεί που μένει αλλά δεν ξέρω και αν έχει πάρκινγκ στο σπίτι του. Στην μέση του πουθενά δεν σημαίνει παρκάρω μέσα στο οικόπεδο μου δίπλα από την πρίζα. Ξέρεις πόση ώρα θέλει να φορτίσει ένα ηλεκτρικό σε οικιακή παροχή ρεύματος παρεμπιπτόντως; 30-80% ενα 10ωρο? εκτος πολης να μην μπορεις να τραβηξεις ρευμα απο το σπιτι σου ειναι εξαιρετικα απιθανο. 1
ghostaki Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 2 hours ago, Infamousinfamous said: Έχω δει όμως αυτό εδώ το Megane σε βενζίνη, το οποίο θα το αγόραζα αύριο κιόλας αλλά ένας μου είπε πως έχει κατανάλωση 9 με 12 λίτρα τα 100χλμ και με έβαλε σε σκέψεις… https://www.car.gr/classifieds/cars/view/43265347-renault-megane Τώρα καίω 7,7 λίτρα στα 100χλμ μεικτά. Αν αυτό το megane βενζίνη καίει ας πούμε 8 ή αντε και 8,5 λίτρα μεικτά, θα το έπαιρνα άμεσα αλλά 9 με 12 λίτρα μου φαίνονται πολλά γιατί δεν θα είναι 9 μεικτά αλλά λογικά 10 ή 10,5 Μην ακούς τι λέει ο καθένας για την κατανάλωσή του, αλλάζει πάρα πολύ ανάλογα τις συνθήκες και τις συνήθειες του καθενός. Δες εδώ για πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα: https://www.spritmonitor.de/en/overview/41-Renault/372-Megane.html?fueltype=2&constyear_s=2019&constyear_e=2019&power_s=130&power_e=150&powerunit=2 Δε σου δείχνει μόνο ένα μέσο όρο, σου δείχνει και την κατανομή. Έτσι έχεις μια καλύτερη ιδέα. 1
Infamousinfamous Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 1 ώρα πριν, gakost είπε Προτείνετε ηλεκτρικά χωρίς να σκεφτείτε αν ο άλλος έχει να το φορτίσει είτε στο σπίτι του είτε σε δημόσιο φορτιστή. Απο εκεί και πέρα το συγκεκριμένο εκτός από τα θέματα αξιοπιστίας και το περίεργο τιμόνι έχει και το θέμα «όλα στην οθόνη» . Οδήγησε το πρώτα να δεις αν σου αρέσει, το πιο πιθανό να σου σπάσει τα νεύρα. Επίσης έγραψες θέλεις δύναμη 5 άτομα κλπ. 1200 κεκ τρικιλυνδρο κοιτάς έτσι; Δεν νομίζω να πληροί αυτό το κριτήριο. ΒMW ετοιμάσου για πολλές και ακριβές επισκευές. Ότι μπορεί να είναι από πλαστικό στο μηχανοστάσιο το έχουν φτιάξει από το φθηνότερο πλαστικό που υπάρχει. Μάντεψε ποιος θα πληρώνει να τα αλλάξει και κάθε πότε συχνά. Και οι τιμές πολλαπλάσιες από άλλα αυτοκίνητα. Ωραία καβάλα, ωραίο εσωτερικό, τα χειριστήρια στην οθόνη είναι ωραία αλλά όσο παλιώνει ζητάει πολλά. Να είσαι προετοιμασμένος, Γενικά σε μεταχειρισμένο κοιτα σε σε γιαπωνέζικο αλλά το πρόβλημα είναι ότι όσοι τα πουλάνε μεταχειρισμένα νομίζουν ότι πουλάνε καινούργιο και θα πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ και ζήτημα αν θα βρεις. Αν το θέμα πρεστίζ δεν σε πειράζει ρίξε μία ματιά σε Hyundai και ΚΙΑ. Λιγότερο αξιοπιστα όσο τα γιαπωνέζικα αλλά πολύ μπροστά από Γερμανούς και Γάλλους με λογικές τιμές. Επίσης ρίξε μία ματιά σε τι μοντέλα παίζουν σε ταξί στην περιοχή σου. Μάλλον θα δεις πολλά SKODA. Δεν είναι τυχαίο έχουν πολλούς χώρους για 5 άτομα που θες, καλή κατανάλωση και αν χρειαστείς κάτι θα βρεις καλές τιμές σε εργασίες και ανταλλακτικά επειδή τα ξέρουν πολλοί λόγο τον ταξιτζήδων. Έχουν τα θέματα τους λόγο της μαμάς VAG αλλά παλεύονται. Λοιπόν κοίταξα και Kia και Hyundai και Skoda. Σε Kia βρήκα μονο 2 στα κριτήρια που θελω αλλά ειναι παλιά αμάξια (2006), σε Hyundai βρήκα αυτό που ψάχνω αλλά στα 17.000€ και πάνω και σε Skoda δεν βρήκα. Προς το παρόν από όλη την συζήτηση που κάναμε όλοι μας εδώ μέσα έχω καταλήξει σε αυτά τα 2: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/43265347-renault-megane https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42207366-renault-clio?installments-num-of-installments=54&installments-downpayment=4000 το Megane μου πέφτει πιό φτηνό αλλά είπαν πως έχει πιο ακριβά ανταλλακτικά από το Clio. Το Clio είναι αρκετά πιο ακριβό αλλά είναι και λίγο πιο καινούριο και έχει πιο φτηνά ανταλλακτικά
Vasilisxd Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εάν όντως έχεις θέση για φόρτιση (πρίζα σούκο), καλό θα ήταν να κοίταγες κάτι τέτοιο/τέτοιο ή τέτοιο εάν έχεις σκοπό να κάνεις και ταξίδια. Τουλάχιστον θα ξενοιάσεις από θέμα Service και καυσίμου. Για το VW που ξέρω, θα είναι το πιο ευκολοοδήγητο αμάξι που είχες ποτέ, σε σημείο που δε θα θες να οδηγείς άλλο αμάξι. Σέρβις ανά 50.000χλμ (φίλτρο καμπίνας και υγρά φρένων), κλαιν δηλαδή, δεν το πας και "ποτέ". Ξέρω άνθρωπο που το πήγε 1ο σέρβις στα 150.000χλμ και του άλλαξαν ακριβώς αυτά. Με χαλαρή οδήγηση θα είσαι κάπου στα 2,5€/100χλμ. Βέβαια 204 άλογα και πισωκίνητο, θα σε βάζει σε πειρασμό ! Επεξ/σία 11 Απριλίου από Vasilisxd
archey Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Sbarro super eight ( 1984 ) - remastered , με μπουκάλα υγραερίου ή με μπαταρίες & ηλεκτρικό μοτέρ , η λύση για τον οικογενειάρχη. 1 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 8 ώρες πριν, gakost είπε Επίσης ρίξε μία ματιά σε τι μοντέλα παίζουν σε ταξί στην περιοχή σου. Μάλλον θα δεις πολλά SKODA. Δεν είναι τυχαίο έχουν πολλούς χώρους για 5 άτομα που θες, καλή κατανάλωση και αν χρειαστείς κάτι θα βρεις καλές τιμές σε εργασίες και ανταλλακτικά επειδή τα ξέρουν πολλοί λόγο τον ταξιτζήδων. Έχουν τα θέματα τους λόγο της μαμάς Ωρε μια dieselo οκταβια ζει πιο πολυ απο εμενα 7 ώρες πριν, Infamousinfamous είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/43265347-renault-megane Αυτο το αμαξι εχει πανω απο 150.000 km 7 ώρες πριν, Infamousinfamous είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42207366-renault-clio?installments-num-of-installments=54&installments-downpayment=4000 αυτο εχει οντως 60k ειναι αρκετα ωραιο αλλα ακιρβο...
Infamousinfamous Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 18 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ωρε μια dieselo οκταβια ζει πιο πολυ απο εμενα Αυτο το αμαξι εχει πανω απο 150.000 km αυτο εχει οντως 60k ειναι αρκετα ωραιο αλλα ακιρβο... Είσαι σίγουρος ότι έχει πάνω απο 150.000χλμ; Βλέπω ειναι απο γνωστή μάντρα και δίνει εγγύηση χιλιομέτρων και 6 χρόνια δωρεάν σερβις. Το clio πως και εχει τα χιλιομετρα που γραφει ενώ το Megane εχει παραπάνω χιλιόμετρα;
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 3 ώρες πριν, Infamousinfamous είπε Είσαι σίγουρος ότι έχει πάνω απο 150.000χλμ; Βλέπω ειναι απο γνωστή μάντρα και δίνει εγγύηση χιλιομέτρων και 6 χρόνια δωρεάν σερβις. κοιτα την φθορα του
Infamousinfamous Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 49 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε κοιτα την φθορα του Που ακριβως και πως; Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να με καθοδηγήσεις; είδες κάτι σε κάποια φωτογραφία;
Infamousinfamous Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Όποτε με βάσει αυτά θεωρείς ότι μάλλον έχει γυρισμένα χιλιόμετρα… Δεν θα φαινόταν όμως στο ΚΤΕΟ; Πολύ κρίμα!!! Το άλλο το Clio πάντως φαίνεται κομπλέ αλλά είναι 2000€ πιο ακριβό…. Επεξ/σία 12 Απριλίου από Infamousinfamous
basilis_k6 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 43 λεπτά πριν, Infamousinfamous είπε Δεν θα φαινόταν όμως στο ΚΤΕΟ; αθωο παιδι... 4
Infamousinfamous Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αθωο παιδι... Κατάλαβα….είδα και το άλλο το κλιο και εχει ταμπουρα πισω για ονομα του Θεου!!! 16.000€ αμάξι με ταμπούρα πίσω. Εχω ξενερώσει τελείως. Μάλλον θα μείνω προς το παρόν στο ψάξιμο αν τυχόν και βρεθεί κάτι στο μέλλον
basilis_k6 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Infamousinfamous είπε Κατάλαβα….είδα και το άλλο το κλιο και εχει ταμπουρα πισω για ονομα του Θεου!!! 16.000€ αμάξι με ταμπούρα πίσω. q4 etron 50k euro 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις