Προς το περιεχόμενο

Lineage 2

eNoSIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PANTOU MA PANTOU uparxoun pooties...opoios thelei as to katalabei apo kei kai pera an thelete de kai kala na mas pisete oti o BNB einai "server" emena DEN me pithete.i den kserete apo game oi eiste apo tous "eunoimenous".kai emena sto noobwars otan eimoun 10 lvl oute me skwtwse kanena wpos kanoun stio gamato server tou bnb ta sourgela OUTE mou evrise kaneis ti man ok??epeidei den thelw na ginei proswpiko giati fusiko einai "kathenas peneuei to spiti tou"stamataei edw.twra egw paizw e-global ki ekei ta pragmata den einai kai toso rodina alla vlepw oti oi gm asxolountai kai prosexoun to server.tha diksei...

• Super Moderators
Δημοσ.
edw mirazane passive skills se characthres, ta tp, ta summon kai ta ypoloipa einai to kerasaki.

auto pou les exei akoustei (kai einai alh8eia) me ton BNBLeon...alla se auth thn periptwsh yparxei dikaiologia...apo oti 3erw einai ena apo ta afentika tou bnb...toulaxiston etsi to exoun dikaiologisei...

Δημοσ.
Nomizo oti o kaliteros ellinikos server aythn thn stigmi einai o ultimate, piga ekei exwntas pexi kai ston NW kai ston BNB kai ontos osa lene ta pedia einai swsta, me tous adminarismenous kai mi. ston ultimate den yparxoun ayta kai einai enas neos server (1 mina exei peripou) me GMs pou ediaferonte gia ton server, mpika me tin prooptiki na pexo gia ligo kairo mexri na vgei o bnb c3 alla twra den paw bnb pali me tpt, poli anotero to epipedo ston ultimate.

Παίζω στον Ulti από μόλις ξεκίνησε και μπορώ να πω πως παρ' ότι είναι νέος server και έχει αρκετά κολλήματα, δεν θα τον άλλαζα με τίποτα λόγω του καλού κλίματος και των καταπληκτικών GM και admins.

Τέτοιο ενδιαφέρον δεν περίμενα ποτέ μετά την εμπειρία μου στον πανάθλιο BNB.

Και μην ακούω πως ΕΜΕΙΣ τον κάναμε έτσι γιατί με πιάνουν κάτι διαόλια τρελλά...

Αλλά για να λες ΕΜΕΙΣ... Κάτι θά ξέρεις και λυπάμε πολύ που ξέρεις... :roll:

Κι εγώ και η παρέα μου (όλοι άνω των 20-22 μέχρι και 35) το μόνο που κάναμε ήταν να βοηθάμε όποιον χρειαζόταν κάτι. Δεν βρίσαμε ποτέ τη μάνα κάποιου, ούτε χριστοπαναγίες κατεβάσαμε.

Ο BNB ήταν άξιος των GMs του. Ας μπει κανείς στον Ulti και να βρίσει... Teleport στον BNB θα φάει... :lol:

Και ο C3 τα ίδια χάλια θα είναι για να μην πω και χειρότερα. :P

Αν δεν αλλάξουν GMs (όχι κάτι 17χρονα που είχαν στο C1... :?) και δεν ασχολούνται με τον server εντατικά, σε λίγες μέρες δεν θα αντέχεις να παίζεις εκεί.

Γι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω τον χρόνο μου σε αυτόν τον server...

Θέλω συνειδητοποιημένους συμπαίκτες και όχι τυπάκια που ξεδίνουν κάνοντας PK έξω από starting villages... :)

Και αυτό το «man»... Χριστέ μου, κάποιος να τους εξηγείσει πως ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ MANS (και όμως... το έχουν πει ΚΑΙ αυτό... :P)...

Επίσης κάποιος να τους μάθει πως δεν υπάρχουν τα επίθετα «ο έλεος» και «ο άνιωθος»...

Θα ξεχάσουμε και τα Ελληνικά που ξέρουμε... :P

Δημοσ.

haha cristina exeis apolito dikaio se auta pou les.apla enas swstos server kathorizete MONO apo tous Gm.ama oi gms einai swstoi k kseroun na epibaloun tote k o kosmos pou paizei tha einai swstos,mias k apo monoi mas den mporoume na simperiferthoume swsta.apla auto pou exw dei oti oi ksenoi users einai POLOI swstoi.kamia sxesh me emas tous ellines... :/ ntroph mas pisteuw....

• Super Moderators
Δημοσ.

vasika oi GMs tou bnb htan e8elontes tamies etsi...den plhrwnontousan ws GM...

apo oti akousa pleon 8a mpoun kapoioi sta8eroi kai 8a plhrwnontai gia to GMiliki :P

Δημοσ.

Apla i koini gnwmi milise sxetika gi auto to BNB pou poloi theloun na legetai server.Exw mia protasi gia tous gm-admins tou BNB.Sto form register na baloun kai orio ilikias to poly mexri 17 kai oloi oi alloi na min mporoun na kanoun acc.A kai gia GM na tous prwteinw to ksaderfaki mou 14 etwn pisteuw tha mpei sto klima amesw :smile:

Oso gia ton ulti den exw paiksei alla den exw kanena problima na ton dwkimasw kai pou ksereis mporei na me kerdisei :) Kati tha kseroun autoi pou ton proteinoun...

euxaristw

Δημοσ.

Είναι απλό...ο bnb είναι ένας server που δεν ελέγχεται.Οταν ενα σύστημα δεν ελέγχεται,γινεται ασταθή και στο τέλος καταρρέει!......Χθες επαίξα λιγο υστερα απο καιρό και σε μισι ωρα απέκτησα 400mil,ενω παλιότερα προσπαθουσά σχεδον 4 μηνες για να μαζέψω 10mil :P

Εγώ παντώς θα δοκίμασω και το C3 του BNB,επειδή λένε οτι θα αλλάξουν πολλά.

Δημοσ.

lol, μόλις ανακάλυψα αυτό το thread, διάβασα πολλά κ διάφορα, για όσους με ξέρουν είμαι με nick: Warfsmith ,, λοιπον για αυτο που ειπε η christina "Και μην ακούω πως ΕΜΕΙΣ τον κάναμε έτσι γιατί με πιάνουν κάτι διαόλια τρελλά..." ποιος νομίζεις οτι τον κατάστρεψε τον server? Οι GM? αφου αυτοί προς τα τελοι του c1 ούτε καν μπένανε.. το οτι δεν εδωσαν ενδιαφερον κτλ ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο. οσο για τον ultimate, σου φένεται καλος γιατι αντε να μπαίνουν 100-200 ατομα, κ οι gms τους ελέγχουν. ο ΒΝΒ είχε 3000 online users, και 200.000+ accounts ... από όλες τις ηλικίες 13-50.! απλα παραδεχτείτε το ηταν ο καλύτερος C1 server πανελλαδικα,,,

Δημοσ.
lol, μόλις ανακάλυψα αυτό το thread, διάβασα πολλά κ διάφορα, για όσους με ξέρουν είμαι με nick: Warfsmith ,, λοιπον για αυτο που ειπε η christina "Και μην ακούω πως ΕΜΕΙΣ τον κάναμε έτσι γιατί με πιάνουν κάτι διαόλια τρελλά..." ποιος νομίζεις οτι τον κατάστρεψε τον server? Οι GM? αφου αυτοί προς τα τελοι του c1 ούτε καν μπένανε.. το οτι δεν εδωσαν ενδιαφερον κτλ ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο. οσο για τον ultimate, σου φένεται καλος γιατι αντε να μπαίνουν 100-200 ατομα, κ οι gms τους ελέγχουν. ο ΒΝΒ είχε 3000 online users, και 200.000+ accounts ... από όλες τις ηλικίες 13-50.! απλα παραδεχτείτε το ηταν ο καλύτερος C1 server πανελλαδικα,,,

opws to eipes.Htan o kaliteros.giati xalase?giati oi Gms ton grapsan ekei pou kseroun....enas server eksartate AMESA apo tous Gms k mono apo autous.an ston server oi gms den timoroun autous pou kanoun lalakies tote siga siga tha ginei ena mpaxalo...etsi egine k ston bnb...

Δημοσ.

kala ta pisteueis afta pou les?????? :razz: o BNB o kaluteros server xaxaxaxaxaaxaxaa as gelasw o XEIRWTEROS mporei...kai fusiko einai na les oti einai kallos afou ekei epezes kai se dikaiologw ksereis giati??mallon giati den epekses se kati pou legetai SERVER kanonikos oxi tsirko wpos o bnb

me ekanes kai gelasa akou server o bnb

Δημοσ.

Καλά... Εδώ μιλάμε δεν χωράει καμιά κουβέντα... :lol:

Θα σου απαντήσω στη γλώσσα σας... :P

Έλεος ρε man! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Καλά... Εδώ μιλάμε δεν χωράει καμιά κουβέντα... :lol:

Θα σου απαντήσω στη γλώσσα σας... :P

Έλεος ρε man! :lol: :lol: :lol:

kai polu kosmia ta eipes akou emena

KALA EISAI ELEOS DEN NIWTHEIS RE MAN :) :razz: :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...