Shadowthief Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν για να γουστάρουμε όλοι μαζί, θα πω και εγώ ότι συμφωνώ πως οι GM είναι αυτοί που καθορίζουν το πόσο καλός είναι ένας server. Οι παίχτες μπορεί να κάνουν ότι θέλουν...μπορεί να κατεβάσουν τα καντήλια της διπλανής εκκλησίας. Αυτό δε μου λέει τπτ... Αν οι GM δεν είναι εκεί για να πατήσουν πόδι, τότε κλάφτα server θα καταντήσει. Για να έπεφταν 345436474337436875 ban στον bnb να βλέπαμε αν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα... Αλλά τι περιμένεις... Άνιωθοι και έλεοι είναι όλοι τους!! :razz: Αυτά τα ολίγα είχα να πω...ευχαριστώ.-
Xvipes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Άνιωθοι και έλεοι είναι όλοι τους!! .- axxaaxaxax lol
maxtor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Οσο για αυτους που κατηγορουν τους GM των BNB , απλα δεν ξερουν τι παιζοταν απο πισω κ απλα μιλανε. Απο την στιγμη που ο γνωστος Fitz Roy (Head GM) εφυγε στο στρατό , κ ο GMHephasteus σταματησε να ασχολειτε με τον server λόγο σπουδων, εμειναν ο GMOracle, GMVenus (admin tou forum bnb.gr), GMPhobos (= 6 atoma) , και GMEva . Tώρα 8α πείτε γιατι δεν αντικαταστα8ηκαν με αλλους, εμ σε αυτο δεν ειμαι σε 8έση να απαντησω. Οι GM που ασχολιοντουσαν περισοτερο ηταν ο Oracle κ ο/οι Phobos. Πως να κανουν καλα τοσους users? Με τοσες απειλες , βρισιδια , καντηλα, ευχες οι αν8ρώποι φρικαρανε κ τα παρατησαν ....
WaVe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 kai to oti eimai new sto forun den nwmizw oti simainei kati.ektos kai an simainei gia sena. Pragmatika den leei kati k kalos eirthes, apla den mou arese o tropos pou "adimetopizes" osous eipan 1-2 kales kouvedes gia to server tou BnB! Kali mou Cristina den eipa egw pws den exoun efthini oi GMs apla profanos den eixan ipologisi toso poli kosmo k giafto den mporoun na ta vgaloun pera. Pera apo auto gia osous theloun na akoiseis 2 logis peri GMs ton BnB, opws eipa einai oi tameis tou BnB Xalkidas epomenos den mporei na einai panw apo 6-7 opws k eipate giati se ena BnB sinithos doulevoun max 8 atoma. Pera apo auto oi GMs exoun brosta tous mia consola pou apo ekei kanoun ta kick k oti allo xriastei k den gnwrizw an ginete na bei k se allo magazi etsi wste oi GMs na einai perissoteroi. Pera apo auto tha to anaferw
maxtor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 apo autous pou krazoun edw tous Gm twn BnB...exoun kanei pote Gm (me xiliades users apo katw) gia na 3eroun ti ginetai me ta pms pou erxontai? einai dynaton na exei kapoios an8rwpos upomonh (xwris na plhrwnetai gia GM) me tosa polla pms pou tou stelnoun??? oute kan na prolavei na 3exwrisei ta shmantika apo ta ashmanta den mporei...apo thn stigmh loipon pou kapoios den exei vre8ei sthn sygkekrimenh 8esh kalytera na mhn milaei... εχεις δικιο, φαντασου οτι εγω ανεβασα c3 server για την πλακα μου , για να παιξω με κατι φίλους .. ε μώλις εφτασαν τους 20 , η οθονη μου εγινε ροζ απο τα pms, το κεφαλι μου εγινε καζανι κ τον εσβησα, δεν αντεξα. φαντασου λοιπον 3000 users. αν απο τους 3000 , οι 100 πχ εχουν προβλημα , τοτε φανταστειτε με ταχυτητα 100 Pms/sec .... χαχαχα και αλλοι 200 να βριζουν τους GMs, παμε σύνολο 300pms/sec ...!! Μελετες εδιξαν οτι στα 10 Pms/sec ο αν8ρώπινος εγκεφαλος μπλοκάρει LMAO. edit: - USER1: E GM αυτος spammarei, κανε κατι - USER2: help. κολησα, ξεκολησε με - USER3: help με το quest item... εχω κολησει - USER2: ακομα????? - USER4: Ε GM αυτοι βριζουν , ελα γρηγορα - USER5: τα εμα8ες αγορασα αυτοκινητο! - USER3: ρε μαμω την μ*** σου ...&^$%^$#&*, μην με γραφεις!! - USER6: 8ελω να κανω αναβαθμιση το pc μου , τι λες να βαλω Pentium η AMD?? - USER1: 8α ερ8εις καμια ωρα??? - USER7: καλημερα τι κανουμε? καλα? - USER8: hi! - USER9: Δεν μου λες η recipe VOP τι θέλει?? - USER8: πως σε λενε ? εμενα γιώργο. - GM /BLOCK ALL Warning, you have played for an extended period of time. for your good... etc log off now! - USER 1: REEEEE σου μιλαω
Xvipes Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 mporei kapoios na einai gm k apo to p.c tou spiti tou.ama itan parapanw oi gms(prosoxh oxi me to idio nickname opws p.x GmPhobos pou pisw apo auto to onoma itan 7 atoma)tote tha ginotan douleia.that's all apo emena...
comfuzio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia doste mou pls me ena pm link na katebaso Lineage II server gia to pc mou to thelo gia lan party. Euxaristo
irmaiden Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia doste mou pls me ena pm link na katebaso Lineage II server gia to pc mou to thelo gia lan party. Euxaristo http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=118893
comfuzio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 [url']http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=118893[/url] Thanks Dude!!!
iNfid3L Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Τα ίδια διαβάζω και στο forum μου. Τίποτα καινούργιο! Σε όσους δεν αρέσει μπορούν να μην παίζουν στον server του BnB.. αλλά να μην κάνουν και παράπονα απο την στιγμή που δεν παίζουν. Ο περρισότερος κόσμος έμαθε το L2 απο τον BnB L2 server. Παίχτες που δεν είχαν καμία προηγούμενη επαφή πάνω στο Lineage. Και όμως τον κατακρίνουν. Ήταν ο πρώτος l2 server για τα bits and bytes. Με ελάχιστη γνώση και εμπειρία καταφέραμε να στήσουμε και να διατηρήσουμε τον καλύτερο L2 server στην Ελλάδα. 'Ενα server που τον κατακρίνει ένα ποσοστό ανθρώπων της τάξης του 65% χωρίς καμία παιδεία πάνω στο χώρο του internet χωρίς καμία προηγόυμενη εμπειρία στο παιχνίδι. Όλοι οι private server στο κόσμο έχουν bugs! Oi gamemaster του BnB server τα διορθώσαν όσο μπορούσαν. Αμα γινόταν να τα φτίαχαμε όλα , και το κάθε development team του κάθε private server, δεν θα υπήρχε official server. Όσο για τους GM που δεν μιλάνε ή δεν βοηθάνε και πολλά αλλα που λέγονται απο εσάς...Try official. Θα έπρεπε να το επιβραβέυετε αυτό , όχι μόνο στον bnb server αλλα και σε όλους τους ελληνικούς private , διότι να να βοηθάς 500 users per 10 mins είναι κάτι που ούτε στους official servers δεν γίνετε! Σταματήστε την σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων. Ο extreme τρέχει σε c* modded ενώ ο bnb με τον οποίο συγκρίνετε είναι c1 modded. Όταν θα βγεί ο bnb c3 δεκτή οποιαδήποτε κριτική. Και αφού είναι τόσο καλός γιατί δεν πάτε να παίξετε εκεί και το λέτε παντού ? για να μας πάτε κόντρα ?...και μου spammarete το forum με αηδίες και το κάθε forum που αντιπροσοπεύει έναν ελληνικο PR L2 server... είναι η νοοτροπία του έλληνα gamer στην Ελλάδα και όχι σφάλματα των server και των ανθρώπων που τους δημιουργούν και τους συντηρούν. Αν δεν έχει την υπομονή και δεν είναι ικανός να ανταπεξέλθει στισ υποχρεώσεις του, να μην είναι στην θέση που είναι. Καλά τα λες για moderator... cu@c3
Xvipes Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Τα ίδια διαβάζω και στο forum μου. Τίποτα καινούργιο!Σε όσους δεν αρέσει μπορούν να μην παίζουν στον server του BnB.. αλλά να μην κάνουν και παράπονα απο την στιγμή που δεν παίζουν. Ο περρισότερος κόσμος έμαθε το L2 απο τον BnB L2 server. Παίχτες που δεν είχαν καμία προηγούμενη επαφή πάνω στο Lineage. Και όμως τον κατακρίνουν. Ήταν ο πρώτος l2 server για τα bits and bytes. Με ελάχιστη γνώση και εμπειρία καταφέραμε να στήσουμε και να διατηρήσουμε τον καλύτερο L2 server στην Ελλάδα. 'Ενα server που τον κατακρίνει ένα ποσοστό ανθρώπων της τάξης του 65% χωρίς καμία παιδεία πάνω στο χώρο του internet χωρίς καμία προηγόυμενη εμπειρία στο παιχνίδι. Όλοι οι private server στο κόσμο έχουν bugs! Oi gamemaster του BnB server τα διορθώσαν όσο μπορούσαν. Αμα γινόταν να τα φτίαχαμε όλα ' date=' και το κάθε development team του κάθε private server, δεν θα υπήρχε official server. Όσο για τους GM που δεν μιλάνε οι δεν βοηθάνε και πολλά αλλα που λέγονται απο εσάς...Try official. Θα έπρεπε να το επιβραβέυετε αυτό , όχι μόνο στον bnb server αλλα και σε όλους τους ελληνικούς private , διότι να να βοηθάς 500 users per 10 mins είναι κάτι που ούτε στους official servers δεν γίνετε! Σταματήστε την σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων. Ο extreme τρέχει σε c* modded ενώ ο bnb με τον οποίο συγκρίνετε είναι c1 modded. Όταν θα βγεί ο bnb c3 δεκτή οποιαδήποτε κριτική. Και αφού είναι τόσο καλός γιατί δεν πάτε να παίξετε εκεί και το λέτε παντού ? για να μας πάτε κόντρα ?...και μου spammarete το forum με αηδίες και το κάθε forum που αντιπροσοπεύει έναν ελληνικο PR L2 server... είναι η νοοτροπία του έλληνα gamer στην Ελλάδα και όχι σφάλματα των server και των ανθρώπων που τους δημιουργούν και συντηρούν. Καλά τα λες για moderator... cu@c3 [/size'] den eipe kaneis oti o bnb den itan o prwtos k isws o kaliteros C1 server stin ellada.to thema omws einai oti gia na les akoma oti einai o kaliteros prepei nato apodiknyeis.esy exeis meinei stin epoxh pou o bnb eixe 500 atoma k itan ola wraia k kala.molis gemise o server omws tote ola mamithikan....den eipa oti einai eukolo na stiseis enan server k oute oti den einai aksiepenh h prospathia sas omws h alitheia einai oti meta apo ena simeio to paratisate...gi'auto to shmeio k meta leme emeis.den sigkrina ton xtreme me ton bnb se apopsi chronicle alla se apopsi Gm k nootropias.auto den nomizw oti exei sxesh me to ti chronicle einai o kathe server... As elpisoume oti o bnb C3 tha mas diapseusei olous emas pou kriname ton C1 k as elpisoume oti tha tou dwsete perissoterh shmasia se sxesh me ton C1 k kati teleutaio.i klasikh ataka pou akouw sinexeia:"an den sou aresei na min paizeis"ton server (logika) den ton ftiaksate gia na paizete metaksi sas.einai fisiologikh h kathe kritikh pou aski o kathe user gia na akoute k na diorthonete lathi sas.lene oi Gms min kanete stucked buffs kai pas k grafeis sto forum o tade eixe stucked buffs k sou dinoun tin apanthsh "an den sou aresei na min paizeis".einai logikh auti? o bnb itan kapote o top C1 server twra pleon oxi....
haris_ch02019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Καλέ μου WaVe[/b'], φαντάσου ένα Insomnia.gr ΧΩΡΙΣ moderators για ένα μήνα... Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον!!!! αν και το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη μερα θα ήταν ο κυριούλης ιδιοκτήτης του παρόντος forum να ξεκρέμαγε το δίκανο από το τζάκι και θα ξεκίναγε επιδρομή στα σπίτια όλων των users (είναι και πολλοί πανάθεμα τους) προκειμένου να τους επαναφέρει στην τάξη!!!!!(όσοι θα είχαν επιζήσει από την ολική καταστροφή του forum ελέω καυγάδων!!) 1000 σορυ για το οφ τοπικ!!!!
iNfid3L Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Έτσι έιναι και δεν είπα το αντίθετο. "k kati teleutaio.i klasikh ataka pou akouw sinexeia:"an den sou aresei na min paizeis"ton server (logika) den ton ftiaksate gia na paizete metaksi sas" το 70% των χρηστών του server παίζει απο το σπίτι του. Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό. Εμένα αυτη η κριτκή και ειδικά όταν είναι ανούσια δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με το συμπάθειο. ο extreme τώρα είναι έτσι.Κάποτε και αυτός ήταν στα ίδια με εμάς και χειρότερα αλλα δεν τον ξέρανε πολλοί τότε. Χειρότερα όπως οι GM να βγαίνουν και να σκοτώνουν τους παίχτες. Όλοι απο κάπου ξεκινάνε έτσι και εμείς. Εσυ όταν άνοιξες τα μάτια σου για πρώτη φορά ήξερες να γράφεις σε forum? εμείς πάντως δεν ξέραμε πάντως τι χρειάζετε για την τέλεια διαχείρηση ενός server.Μάθαμε κάποια πράγματα, μαθαίνουμε και άλλα και προχοράμε.
Tetix Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Πάντως στο δικό μας internet cafe του Γαλατσίου όλοι οι φίλοι μου που έπαιζαν ΒnB-Noobwars ξεκίνησαν C3 Global μου είπαν, χωρίς βέβαια να ξέρω τι είναι ακριβώς... Μάλλον δεν πρόκειται για ελληνικό σέρβερ. Και μιλάω για 5-6 άτομα και όχι για 2-3... Εγώ λέω να ξεκινήσω Lineage II μετά από μακριά ιστορία στο MU στο οποίο έχω φάει περίπου 1000 ώρες μερικές από τις οποίες ήταν και κατά την διάρκεια Πανελλαδικών... Τι να κάνουμε, δεν γινόταν να το σταματήσω... Ακόμα και στα Μαθημ. Κατεύθυνσης (που έγραψα και 100) έπαιζα το τελεταίο βράδι 1-1.5 ώρα... Τελικά στο TotalWar MU server (20x-60% drops) έφτασα ως Game Master και administrator αλλά δεν νομίζω να συνεχίσω κ πολύ ακόμα αφού το έχω λιώσει στην κυριολεξία... Μάλλον θα παραμείνω ως admin... Όσον αφορά το Lineage, 1) πόσο καλά θα παίζει σε 56k? 2) Υπάρχει κάποιος/α σε Γαλάτσι-Πατήσια-Κυψέλη που θα μπορούσε να μου γράψει σε ένα dvd το αρχείο L2installer.exe (1.62 Gb) καθώς σε ιντερνετ καφέ είναι αδύνατο να κάτσεις 8-10 ώρες μέχρι να κατέβει και αυτός στο μαγαζί δεν το έχει... Δεν νομίζω πως είναι κάτι παράνομο αφού μπορεί να κατεβεί και από το νετ νόμιμα... Σρυ αν κάνω λάθος και ελπίζω να βρεθεί κάποιος/α να με εξυπηρετήσει...
Tetix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδή βρήκα ένα τρόπο να πάρω το αρχείο, αλλά αυτό θα γίνει σε 2-3 μέρες, μήπως ξέρει κάποιος αν παίζει αξιοπρεπώς σε 56k;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.