d4mage Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 10 ώρες πριν, t@s είπε Για το macbook air m1 δεν είπε κανεις τίποτα που ήταν σε ιστορικο χαμηλο τιμής. με αποφορολογηση 604€. νομίζω αν και παλιο ήταν καλο deal. Σαν τι να πούμε δηλαδή; Προφανώς και δεν αξίζει το M1 ούτε για τα βασικά πλέον. 3 ώρες πριν, Scottas είπε Παρελαβα σημερα δεν προλαβα απο δουλειες να ανοιξω το κουτι 😁 Μαλλον Πασχα βλεπω να το ανοιγω και να το σεταρω 🤣🤣🤣 Άντε ωραία, καλορίζικο! 🙂 2 2 1
dimoskoutr Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Καλά οποίος χρειάζεται επεξεργαστή δυνατότερο από τον M1 «για τα βασικά», μάλλον πρέπει να κοιτάξει προς server cpus μεριά και όχι στους M series της apple. Ήμαρτον…είναι άλλο ότι δεν είναι έξυπνη κίνηση να δώσει κάποιος σήμερα 600 ευρώ για το air M1 και άλλο ότι ο M1 δεν κάνει για τα βασικά. Ούτε καν πλησιάζει την πραγματικότητα αυτό σαν δήλωση. 6 1
assos01 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 10 ώρες πριν, d4mage είπε Σαν τι να πούμε δηλαδή; Προφανώς και δεν αξίζει το M1 ούτε για τα βασικά πλέον. Άντε ωραία, καλορίζικο! 🙂 Ο Μ1 είναι δυνατότερος και από τον Α18. https://nanoreview.net/en/soc-compare/apple-m1-ipad-vs-apple-a18
Lighter122 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 8 minutes ago, Zus said: Δεύτερη ακύρωση λόγω έλλειψης αποθέματος και το ποσό δεσμευμένο. Αυτό είναι το νέο πολυδιαφημισμένο site της istorm κυρίες και κύριοι, δεν μπορεί να δει τι απόθεμα υπάρχει. Οι άνθρωποι είναι για σφαλιάρες τελικά, μαύρο εφεξής, ούτε προστασία οθόνης από εκεί. Οντως τωρα; Και εμενα εχουν μπει οι δοσεις απο χτες, και πληρωσα κιολας την πρωτη. Μου εστειλαν ενα email οτι ειναι καθ'οδον με την ACS, αλλα χωρις tracking number, μονο τον αριθμο της παραγγελιας. Ποιο χρωμα ειχες παρει, για να ειμαι προετοιμασμενος και για την δικια μου ακυρωση;
Zus Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 20 λεπτά πριν, Lighter122 είπε Οντως τωρα; Και εμενα εχουν μπει οι δοσεις απο χτες, και πληρωσα κιολας την πρωτη. Μου εστειλαν ενα email οτι ειναι καθ'οδον με την ACS, αλλα χωρις tracking number, μονο τον αριθμο της παραγγελιας. Ποιο χρωμα ειχες παρει, για να ειμαι προετοιμασμενος και για την δικια μου ακυρωση; Αυτό στα 699€ έχω πάρει. Μίλησα πριν 5 λεπτά με άτομο από istorm και μου είπε ότι η συγκεκριμένη παραγγελία φαίνεται δρομολογημένη κανονικά και δεν έχει ακυρωθεί, πιθανότατα η ενημέρωση που έλαβα αφορούσε την πρώτη παραγγελία που είχα κάνει. Και εγώ πληρωμένη την έχω κανονικά και μου έχουν στείλει ότι είναι καθ' οδόν για Box Now παραλαβή, χωρίς tracking number φυσικά... Περιμένω να δω, αν παραλάβω θα ανακαλέσω, αν όχι θα τους πάρει και θα τους σηκώσει τους ανοργάνωτους.
jeopepex Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 11 ώρες πριν, d4mage είπε Σαν τι να πούμε δηλαδή; Προφανώς και δεν αξίζει το M1 ούτε για τα βασικά πλέον. Αν δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο σου, πρέπει να αναθεωρήσεις τι θεωρείς βασικές ανάγκες.. 4 1
Lighter122 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 minute ago, Zus said: Αυτό στα 699€ έχω πάρει. Μίλησα πριν 5 λεπτά με άτομο από istorm και μου είπε ότι η συγκεκριμένη παραγγελία φαίνεται δρομολογημένη κανονικά και δεν έχει ακυρωθεί, πιθανότατα η ενημέρωση που έλαβα αφορούσε την πρώτη παραγγελία που είχα κάνει. Και εγώ πληρωμένη την έχω κανονικά και μου έχουν στείλει ότι είναι καθ' οδόν για Box Now παραλαβή, χωρίς tracking number φυσικά... Περιμένω να δω, αν παραλάβω θα ανακαλέσω, αν όχι θα τους πάρει και θα τους σηκώσει τους ανοργάνωτους. Ελπιζω να σου ερθει! Εμενα μου κανει λιγο εντυπωση που δεν μου εχουν στειλει tracking number
Zus Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 16 λεπτά πριν, Lighter122 είπε Ελπιζω να σου ερθει! Εμενα μου κανει λιγο εντυπωση που δεν μου εχουν στειλει tracking number Εμένα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, όχι απλά λίγο. Γιατί αν είχα tracking number θα καταλάβαινα ποια παραγγελία με ενημερώνουν ότι ακυρώθηκε και δεν θα μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι.
leo066 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Αν έχετε λογαριασμό σε ACS και box now από τις εφαρμογές τους μπορείτε να δείτε αν υπάρχει κάποιο δέμα για εσάς.
Zus Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Παρέλαβα πριν από λίγο. Τα μπουρδούκλωσαν. Στην πρώτη παραγγελία που ακυρώθηκε είχα βάλει διεύθυνση αποστολής. Στη δεύτερη που τελικά παρελήφθη έβαλα παραλαβή από Box Now με χρέωση +2€. Τελικά έστειλαν τη δεύτερη παραγγελία στη διεύθυνση που είχα δηλώσει στην πρώτη. Χαλάλι τα +2€ και τα τσάμπα νεύρα.
Zus Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Χάος. Παρέλαβα δύο τελικά. Αν κάποιος ήθελε την προσφορά και δεν την πρόλαβε μου λέει να του το κρατήσω το ένα, ειδάλλως θα επιστραφεί 1
t@s Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου έχουν χάσει την μπάλα! κάθε φορά κ εγώ εχω θέμα και χωρίς να τρέχει προσφορές. πάντως πηρες ρολογαρα και σε καλή τιμή. θα το ευχαριστηθείς!
d4mage Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 12 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Καλά οποίος χρειάζεται επεξεργαστή δυνατότερο από τον M1 «για τα βασικά», μάλλον πρέπει να κοιτάξει προς server cpus μεριά και όχι στους M series της apple. Ήμαρτον…είναι άλλο ότι δεν είναι έξυπνη κίνηση να δώσει κάποιος σήμερα 600 ευρώ για το air M1 και άλλο ότι ο M1 δεν κάνει για τα βασικά. Ούτε καν πλησιάζει την πραγματικότητα αυτό σαν δήλωση. Μην τρελαίνεσαι ο καθένας ότι γουστάρει, εγώ προσωπικά (προσωπικές γνώμες λέμε εδώ μέσα) δεν θα έδινα λεφτά για Μ1 με βάση ένα laptop που θα ήθελα να κρατήσω κάποια χρόνια. Σε ότι αφορά τα βασικά στα οποία αναφέρθηκα δεν εννοούσα το σερφάρισμα, netflix, youtube κλπ. Αυτά τα κάνεις και με μηχάνημα των 100,00€ άλλωστε mac παίρνεις για συγκεκριμένους λόγους. Εάν "για τα βασικά" πρέπει να πληρώσεις 600,00€ τότε οκ, περί ορέξεως... Αυτά. 9 ώρες πριν, jeopepex είπε Αν δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο σου, πρέπει να αναθεωρήσεις τι θεωρείς βασικές ανάγκες.. Ειρωνικό γιατί να είναι; Βασική ανάγκη για εσένα μπορεί να είναι το να κάνεις μια πληρωμή με e-banking, να ακούσεις μουσική ή να δεις μια ταινία, αντίθετα βασική ανάγκη μπορεί να είναι ένα edit video ή κάποιο πρόγραμμα με χρήση επαγγελματικού σκοπού. Ο καθένας έχει κάποια κριτήρια. Εσένα μπορεί να σου φτάνουν 8GB RAM, εμένα όχι, αυτό τι σημαίνει; Πως είμαι λάθος επειδή κρίνω με βάση τις δικές μου ανάγκες; Λίγο σοβαρευτείτε εδώ μέσα ορισμένοι. 4
Σπυρος Ζιαβρος Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 hour ago, d4mage said: Μην τρελαίνεσαι ο καθένας ότι γουστάρει, εγώ προσωπικά (προσωπικές γνώμες λέμε εδώ μέσα) δεν θα έδινα λεφτά για Μ1 με βάση ένα laptop που θα ήθελα να κρατήσω κάποια χρόνια. Σε ότι αφορά τα βασικά στα οποία αναφέρθηκα δεν εννοούσα το σερφάρισμα, netflix, youtube κλπ. Αυτά τα κάνεις και με μηχάνημα των 100,00€ άλλωστε mac παίρνεις για συγκεκριμένους λόγους. Εάν "για τα βασικά" πρέπει να πληρώσεις 600,00€ τότε οκ, περί ορέξεως... Αυτά. Ειρωνικό γιατί να είναι; Βασική ανάγκη για εσένα μπορεί να είναι το να κάνεις μια πληρωμή με e-banking, να ακούσεις μουσική ή να δεις μια ταινία, αντίθετα βασική ανάγκη μπορεί να είναι ένα edit video ή κάποιο πρόγραμμα με χρήση επαγγελματικού σκοπού. Ο καθένας έχει κάποια κριτήρια. Εσένα μπορεί να σου φτάνουν 8GB RAM, εμένα όχι, αυτό τι σημαίνει; Πως είμαι λάθος επειδή κρίνω με βάση τις δικές μου ανάγκες; Λίγο σοβαρευτείτε εδώ μέσα ορισμένοι. Παντως και για edit video στο resolve ακομα πολυ καλα με κραταει το 8αρι m1 air.Και εχει φαει και πολυ ξυλο.Οταν λεμε βασικα συνηθως ο κοσμος καταλαβαινει αυτα που κανει η μαζα..το video edit δεν ειναι τυπικη χρηση του υπολογιστη με βαση τον μεσο χρηστη. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα