Sucellious Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Καλησπέρα σε όλη την παρέα, θα ήθελα την γνώμη σας εάν αξίζει να μεταπηδήσω από 3080Ti σε 9070XT. Παίζω σε 1440p όλων των ειδών τα παιχνίδια. 1
nickol-us Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Τι σημαίνει το αξίζει στα δικά σου δεδομένα; Θα έχεις περίπου ένα 20% αύξηση επιδόσεων απ' όσο βλέπω στα review. Τι χρήματα θα σπαταλήσεις συνολικά για αυτή την αύξηση; Παίζεις παιχνίδια που θα δεις αξιοσημείωτη διαφορά, είτε σε lows, είτε διαφορά από unplayable σε playable πχ; Ο επεξεργαστής σου θα σου δώσει τη μέγιστη διαφορά ή έχεις ήδη "μπουκάλι" με την 3080ti; Αυτά τα ξέρεις μόνο εσύ και είσαι ο μοναδικός που μπορεί να κρίνει το αν αξίζει (τι αξία έχουν για σένα αυτά τα χρήματα, πόσο σου αρέσει το gaming ΚΟΚ) 1
dsi44 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου οχι πεταμενα λεφτα η μεταβαση. ποτε δεν αλλαζουμε καρτα αν δεν παρουμε ενα 100% πανω,ειδικα με αυτες τις τιμες. 1
@topos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 5 hours ago, dsi44 said: οχι πεταμενα λεφτα η μεταβαση. ποτε δεν αλλαζουμε καρτα αν δεν παρουμε ενα 100% πανω,ειδικα με αυτες τις τιμες. Και εγώ τείνω να συμφωνήσω με το αποπανω-ως γενικό κανονα- (τώρα εσύ μπορείς να είσαι σε κάποια "συγκεκριμένη/παράξενη" περίπτωση.π.χ έχεις 2κ 165hz οθονη και τώρα πιάνεις 130fps -και είσαι competitive gamer-, πιθανών με την μετάβαση να τελικιαζεις το μονιτορ.Η εάν είσαι σε 4κ monitor και ξεμείνεις από vram κοκ) Θα έχεις κάποιο κέρδος προφανώς αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει στην δική σου περίπτωση.Ειδικα εάν και τα άλλα υποσυστήματα είναι "εποχής" 3080ti(οπότε παίζει να σε "κόβουν" και αυτά)
Sucellious Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2 λεπτά πριν, @topos είπε Και εγώ τείνω να συμφωνήσω με το αποπανω-ως γενικό κανονα- (τώρα εσύ μπορείς να είσαι σε κάποια "συγκεκριμένη/παράξενη" περίπτωση.π.χ έχεις 2κ 165hz οθονη και τώρα πιάνεις 130fps -και είσαι competitive gamer-, πιθανών με την μετάβαση να τελικιαζεις το μονιτορ.Η εάν είσαι σε 4κ monitor και ξεμείνεις από vram κοκ) Θα έχεις κάποιο κέρδος προφανώς αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει στην δική σου περίπτωση.Ειδικα εάν και τα άλλα υποσυστήματα είναι "εποχής" 3080ti(οπότε παίζει να σε "κόβουν" και αυτά) Ακούγεται λογικό η αλήθεια είναι βέβαια δεν είμαι competitive gamer να κυνηγάω νούμερα, παίζω casual με την παρέα και κάνα single player που και που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα