Titi1985 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Βρήκα μια σχολή κοντά στη περιοχή μου,χωρίς να ψάξω έχω κλείσει ημερομηνία εξέτασης πορειας,αλλά λόγω προβλήματος υγείας δεν ξέρω αν μπορώ να βρίσκομαι στην εξέταση.Τα έξοδα παράστασης 150 δεν τα έχω δώσει ακόμη,αν τα δώσω νωρίτερα που μου λέει ο δάσκαλος και δεν καταφέρω να παρευρεθώ,θα τα ξαναδωσω;;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Titi1985 είπε Βρήκα μια σχολή κοντά στη περιοχή μου,χωρίς να ψάξω έχω κλείσει ημερομηνία εξέτασης πορειας,αλλά λόγω προβλήματος υγείας δεν ξέρω αν μπορώ να βρίσκομαι στην εξέταση.Τα έξοδα παράστασης 150 δεν τα έχω δώσει ακόμη,αν τα δώσω νωρίτερα που μου λέει ο δάσκαλος και δεν καταφέρω να παρευρεθώ,θα τα ξαναδωσω;; Γιατί δεν τον ρωτάς;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Titi1985 είπε Βρήκα μια σχολή κοντά στη περιοχή μου,χωρίς να ψάξω έχω κλείσει ημερομηνία εξέτασης πορειας,αλλά λόγω προβλήματος υγείας δεν ξέρω αν μπορώ να βρίσκομαι στην εξέταση.Τα έξοδα παράστασης 150 δεν τα έχω δώσει ακόμη,αν τα δώσω νωρίτερα που μου λέει ο δάσκαλος και δεν καταφέρω να παρευρεθώ,θα τα ξαναδωσω;; Το παραβολο εξετασης ειναι πολυ μικρο ακομα και αν το ξαναπλωρωσεις αν και δεν νομιζω οτι χρειαζεται καπου στα 20-30 ευρω με επιφυλλαξη .Ολα τα αλλα ειναι αεριτζιδικα στον δασκαλο και μαύρα Γιατί να τα δώσεις δύο φορές; https://www.cosmoteinsurance.gr/odigos-asfalisis/genikos-odigos-asfalisis/parabolo-an-kopeis-stin-odigisi Επεξ/σία 11 Απριλίου από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα