Alexadra345 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι έλεγα fiat 500 σε καλή κατάσταση αυτοματο καθώς είμαι νέα οδηγός. Από που να κοιτάξω καλύτερα ? Μάντρα!? Ιδιώτες? Που να μην με κοροϊδέψουν. 2
kostas_anes Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Μαντράδες μακριά και αγαπημένοι. Από ιδιώτη μόνο και πάντα έλεγχος σε μηχανικό που εμπιστεύεσαι. Επίσης αν ως νέα οδηγός πάρεις αυτόματο, προετοιμάσου να μείνεις με αυτόματο το υπόλοιπο της ζωής σου. 8
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Επίσης αν ως νέα οδηγός πάρεις αυτόματο, προετοιμάσου να μείνεις με αυτόματο το υπόλοιπο της ζωής σου. Αυτο δεν είναι κακό. Το μόνο κακό ότι θα δυσκολευτεί αν υπάρξει ανάγκη να οδηγήσεις κάποια φορά μηχανικό. Το αυτόματο είναι πολύ μεγάλη ευκολία. Για το μακρυά από εμπόρους συμφωνώ 1 ώρα πριν, Alexadra345 είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι έλεγα fiat 500 σε καλή κατάσταση αυτοματο καθώς είμαι νέα οδηγός. Από που να κοιτάξω καλύτερα ? Μάντρα!? Ιδιώτες? Που να μην με κοροϊδέψουν. Έλεγχο από δικό σου μηχανικό σε κάθε περίπτωση Αν δεν έχεις ρώτα κάποιο γνωστό σου Επεξ/σία 11 Απριλίου από Γιάννης Platano
kostas_anes Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο δεν είναι κακό. Το μόνο κακό ότι θα δυσκολευτεί αν υπάρξει ανάγκη να οδηγήσεις κάποια φορά μηχανικό. Το αυτόματο είναι πολύ μεγάλη ευκολία Κακό είναι ό,τι σε περιορίζει στις επιλογές σου. Και στην τελική μια ανάγκη να τύχει και να έχεις μόνο χειροκίνητο διαθέσιμο, είσαι εκτεθειμένος. Μαθαίνεις να οδηγάς χειροκίνητο, μετά αλλάζεις σε ότι θες, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. 5
dsi44 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου πηγαινε σε χειροκινητο για πρωτο αμαξι,αργοτερα αλλαζεις σε αυτοματο.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 19 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Κακό είναι ό,τι σε περιορίζει στις επιλογές σου. Και στην τελική μια ανάγκη να τύχει και να έχεις μόνο χειροκίνητο διαθέσιμο, είσαι εκτεθειμένος. Μαθαίνεις να οδηγάς χειροκίνητο, μετά αλλάζεις σε ότι θες, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. μόνο να μην έχει δίπλωμα μόνο για αυτόματο.
Alexadra345 Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 3 ώρες πριν, kostas_anes είπε Μαντράδες μακριά και αγαπημένοι. Από ιδιώτη μόνο και πάντα έλεγχος σε μηχανικό που εμπιστεύεσαι. Επίσης αν ως νέα οδηγός πάρεις αυτόματο, προετοιμάσου να μείνεις με αυτόματο το υπόλοιπο της ζωής σου. Χμχμ κατάλαβα. Ναι αυτόματο μόνο, αφού μπορώ να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη γιατί να μην το επιλέξω? Άρα να κοιτάξω car ιδιώτες? Από εταιρίες τύπου Ότο μαρίνα? Καμία έτσι αξιόπιστη υπάρχει? Μόλις τώρα, Alexadra345 είπε Χμχμ κατάλαβα. Ναι αυτόματο μόνο, αφού μπορώ να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη γιατί να μην το επιλέξω? Άρα να κοιτάξω car ιδιώτες? Από εταιρίες τύπου Ότο μαρίνα? Καμία έτσι αξιόπιστη υπάρχει? Ότο μαρίν εννοούσα 😜 1
thanasis00 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά σε ένα αυτοκίνητο που μπορούν να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, όπως αυτόματα φώτα, αυτόματοι υαλοακαθαριστήρες, hill assist/decent, προειδοποίηση ορίου ταχύτητας κλπ. Με όλα αυτά μπορείς να ζήσεις σε κάθε αμάξι, αλλά αν χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο, θα έχεις ξεχάσει φουλ συμπλέκτη. Και εγώ θα πρότεινα για πρώτο αμάξι να πάρεις χειροκίνητο, και μετά από κάποια χρόνια που θα είσαι εντελώς άνετη με την οδήγηση, πήγαινε σε αυτόματο. Εγώ θα πω ότι και από ιδιώτες θέλει προσοχή, και θέλει και παζάρια. Ό,τι βρει ο μηχανικός σαν πρόβλημα, να του ζητήσεις εκτίμηση κόστους για να το αφαιρέσεις από τη τελική τιμή. Αν ο πωλητής δεν είναι δεκτικός, δε θα πάει καθόλου καλά η πώληση. Με μάντρες γενικά κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις σίγουρα, είτε θα το πληρώσεις παραπάνω απ' όσο κοστίζει, είτε θα προκύψει στο μέλλον ζήτημα με αλλαγμένα χιλιόμετρα ή οτιδήποτε άλλο και θα τρέχεις πάλι. Θα κοιτούσα επίσης σε αντιπροσωπείες, κάποιες έχουν δικά τους μεταχειρισμένα που πουλάνε, οπότε κάνε καμιά ερώτηση να δεις και εκεί τι παίζει. 1
Alexadra345 Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 52 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Υπάρχουν κι άλλα χαρακτηριστικά σε ένα αυτοκίνητο που μπορούν να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, όπως αυτόματα φώτα, αυτόματοι υαλοακαθαριστήρες, hill assist/decent, προειδοποίηση ορίου ταχύτητας κλπ. Με όλα αυτά μπορείς να ζήσεις σε κάθε αμάξι, αλλά αν χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο, θα έχεις ξεχάσει φουλ συμπλέκτη. Και εγώ θα πρότεινα για πρώτο αμάξι να πάρεις χειροκίνητο, και μετά από κάποια χρόνια που θα είσαι εντελώς άνετη με την οδήγηση, πήγαινε σε αυτόματο. Εγώ θα πω ότι και από ιδιώτες θέλει προσοχή, και θέλει και παζάρια. Ό,τι βρει ο μηχανικός σαν πρόβλημα, να του ζητήσεις εκτίμηση κόστους για να το αφαιρέσεις από τη τελική τιμή. Αν ο πωλητής δεν είναι δεκτικός, δε θα πάει καθόλου καλά η πώληση. Με μάντρες γενικά κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις σίγουρα, είτε θα το πληρώσεις παραπάνω απ' όσο κοστίζει, είτε θα προκύψει στο μέλλον ζήτημα με αλλαγμένα χιλιόμετρα ή οτιδήποτε άλλο και θα τρέχεις πάλι. Θα κοιτούσα επίσης σε αντιπροσωπείες, κάποιες έχουν δικά τους μεταχειρισμένα που πουλάνε, οπότε κάνε καμιά ερώτηση να δεις και εκεί τι παίζει. Κατάλαβα, αντιπροσωπειες όπως spot wheel η outomarin τι σας λένε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Alexadra345 είπε Κατάλαβα, αντιπροσωπειες όπως spot wheel η outomarin τι σας λένε? Για την πρώτη έχω διαβάσει πολλά άσχημα. Κι εδώ μάλιστα. Και για την δεύτερη Ψάξε για αυτές τις δύο και εδώ στο Forum Από car από ιδιώτη και να το δει οπωσδήποτε δικός σου μηχανικός Επεξ/σία 11 Απριλίου από Γιάννης Platano 2
Alexadra345 Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για την πρώτη έχω διαβάσει πολλά άσχημα. Κι εδώ μάλιστα. Και για την δεύτερη Ψάξε για αυτές τις δύο και εδώ στο Forum Από car από ιδιώτη και να το δει οπωσδήποτε δικός σου μηχανικός Οοο θα ψάξω ναι.. Οκ κατάλαβα. 1
lele322 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μακρια απο φιατ 500.Ειδικα σε ημιαυτοματο που κοιτας εσυ, ειναι αναξιοπιστο. Μην κοιτας μονο ομορφια .Θελει πολυ διαβασμα η επιλογη αυτοκινητου. Πηγαινε σε κατι πιο safe αφου θες αυτοματο. Honda, toyota. Δες honda jazz 2010-2014. Θα σου αρεσει Επεξ/σία 12 Απριλίου από lele322 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 9 ώρες πριν, lele322 είπε Μακρια απο φιατ 500.Ειδικα σε ημιαυτοματο που κοιτας εσυ, ειναι αναξιοπιστο. Μην κοιτας μονο ομορφια .Θελει πολυ διαβασμα η επιλογη αυτοκινητου. Πηγαινε σε κατι πιο safe αφου θες αυτοματο. Honda, toyota. Δες honda jazz 2010-2014. Θα σου αρεσει Συμφωνω απολυτα .Το ειχα του 2008 1
Alexadra345 Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 12 ώρες πριν, lele322 είπε Μακρια απο φιατ 500.Ειδικα σε ημιαυτοματο που κοιτας εσυ, ειναι αναξιοπιστο. Μην κοιτας μονο ομορφια .Θελει πολυ διαβασμα η επιλογη αυτοκινητου. Πηγαινε σε κατι πιο safe αφου θες αυτοματο. Honda, toyota. Δες honda jazz 2010-2014. Θα σου αρεσει Σίγουρα δεν κοιτάω μόνο ομορφιά. Ανάμεσα στο yaris κ το fiat είμαι.
xsterg Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) μονο αυτοματο. εγω δεν ξαναπιανω χειροκινητο. επίσης σχετικα με τους μαντραδες καλα κανεις και εισαι επιφυλακτικος. οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι. υπαρχει εδω στην Πατρα ενας οπου μου εφερε αυτοκινητο απο γερμανια. λεγεται Βενερης Λεωνίδας. ειναι ΑΨΟΓΟΣ! ακριβως οτι συμφωνησαμε οπως το συμφωνησαμε. και εγω ειμαι και δυσκολος σαν πελατης. εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. μπες στο google και κοιτα κριτικες. ειναι ολες θετικες! τον συνιστω με κλειστα ματια. Επεξ/σία 13 Απριλίου από xsterg 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα