ask Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) ένα στουντιο νοικιαζεται γύρω στα 900 ευρω(χωρις μπαλκονι) και ενα 2αρι περιπου στα 1200. λογαριασμοι χονδρικα θα ελεγα 300ευρω και μαρκετ γυρω στα 400/ατομο. ο κατωτατος πλεον ειναι σχεδον 2000 ευρω νομιζω, π ειναι ακριβως τα εξοδα αυτα. θα ελεγα με 2500 ζεις χωρις πολυτελειες. ειναι πολυ βολικη πολη με ΜΜΜ, αυτοκινητο για καμια εκδρομη, μαρκετ ή αν εχεις παιδια για κανα γιατρο. Επεξ/σία 13 Απριλίου από ask 1
Speculoos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 9 hours ago, ask said: ένα στουντιο νοικιαζεται γύρω στα 900 ευρω(χωρις μπαλκονι) και ενα 2αρι περιπου στα 1200. λογαριασμοι χονδρικα θα ελεγα 300ευρω και μαρκετ γυρω στα 400/ατομο. ο κατωτατος πλεον ειναι σχεδον 2000 ευρω νομιζω, π ειναι ακριβως τα εξοδα αυτα. θα ελεγα με 2500 ζεις χωρις πολυτελειες. ειναι πολυ βολικη πολη με ΜΜΜ, αυτοκινητο για καμια εκδρομη, μαρκετ ή αν εχεις παιδια για κανα γιατρο. Πλέον δυστυχώς η πλειοψηφία των safe επιλογών σε στουντιο ή δυαρι ειναι περιπου 200 ευρω επιπλέον των τιμών που αναφέρεις. @masteripper αν είναι καθαρά αυτά που λες ότι έχετε συμφωνήσει τότε για τα δεδομένα του Βελγίου είσαι εκπληκτικά καλά, ουσιαστικά ανήκεις στο τοπ 5% των μισθών. Επειδή όμως τόσο λόγω ηλικίας όχι και επειδή είσαι εξπατ θα πρέπει να κοιτάξεις να αυξήσεις τα καθαρά. Γενικά απο 90-100 χιλιάδες μικτά και πάνω είναι πολύ καλύτερα να βλέπεις όλο το πακέτο που σου δίνει η εταιρία και όχι μόνο το λεγόμενο base salary. 2
masteripper Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2 hours ago, Speculoos said: Πλέον δυστυχώς η πλειοψηφία των safe επιλογών σε στουντιο ή δυαρι ειναι περιπου 200 ευρω επιπλέον των τιμών που αναφέρεις. @masteripper αν είναι καθαρά αυτά που λες ότι έχετε συμφωνήσει τότε για τα δεδομένα του Βελγίου είσαι εκπληκτικά καλά, ουσιαστικά ανήκεις στο τοπ 5% των μισθών. Επειδή όμως τόσο λόγω ηλικίας όχι και επειδή είσαι εξπατ θα πρέπει να κοιτάξεις να αυξήσεις τα καθαρά. Γενικά απο 90-100 χιλιάδες μικτά και πάνω είναι πολύ καλύτερα να βλέπεις όλο το πακέτο που σου δίνει η εταιρία και όχι μόνο το λεγόμενο base salary. Περιμένω την συνέντευξη, ο recruiter με έχει πάρει 100 φορές ότι ο πελάτης με θέλει πάση θυσία.
ask Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 10 ώρες πριν, Speculoos είπε Πλέον δυστυχώς η πλειοψηφία των safe επιλογών σε στουντιο ή δυαρι ειναι περιπου 200 ευρω επιπλέον των τιμών που αναφέρεις. @masteripper αν είναι καθαρά αυτά που λες ότι έχετε συμφωνήσει τότε για τα δεδομένα του Βελγίου είσαι εκπληκτικά καλά, ουσιαστικά ανήκεις στο τοπ 5% των μισθών. Επειδή όμως τόσο λόγω ηλικίας όχι και επειδή είσαι εξπατ θα πρέπει να κοιτάξεις να αυξήσεις τα καθαρά. Γενικά απο 90-100 χιλιάδες μικτά και πάνω είναι πολύ καλύτερα να βλέπεις όλο το πακέτο που σου δίνει η εταιρία και όχι μόνο το λεγόμενο base salary. εχω στουντιο στην οικοδομη μου (schuman) κ σε διπλανη ξερω η τιμη ειναι γυρω στα 1000 (με εξοδα μεσα). anyway! καλή τύχη στις συνεντεύξεις σου. μη διστασεις να τσεκαρεις κ glassdoor για συγκριση μισθων με βαση την εμπειρια.
vamvakoolas Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου On 11/04/2025 at 13:33, masteripper said: Καλησπέρα και με συγχωρείτε για το επείγον του θέματος αλλα μόλις μου έγινε μια πρόταση για δουλειά στο Βελγιο Βρυξέλλες για καλά λεφτα Είναι καποιος συμφορουμίτης που μένει Βρυξέλλες να κατατοπίσει λίγο Βασικά ήταν μια πρόταση που είχα απορριψει στην αρχη γιατί τα καθαρα έβγαιναν περίπου 2.5 -2.7κ αλλά ήρθαν με πολύ καλύτερη πρόταση. Οποιος μπορεί να βοηθήσει. Ζευγάρι 2 άτομα . επειδη δε θελω να γραψω σεντονι οτι θες πμ Γενικα Βελγιο εχουν ανεβει τα παγια εξοδα παντου ειδικα μετα το 2021. Σε αυτα που αναφερεις δε διευκρινιζεις αν μιλαμε για 12 μισθους, 12,96 ή ακομα και 14. Επισης δεν αναφερεις τιποτα για τα εξτρα (που ειναι συνηθες στο Βελγιο) οπως εταρικο ιχ κουπονια φαγητου κτλ. Τελος οσο και αν φενεται περιεργο, παιζει ρολο που δουλευεις : καθαρα ιδιωτικο, Οργανισμο (ΕΕ, ΝΑΤΟ κτλ) ή σε καποιον εργολαβο αυτων ή τελος δημοσιο Βελγιου. 2
masteripper Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 41 minutes ago, vamvakoolas said: επειδη δε θελω να γραψω σεντονι οτι θες πμ Γενικα Βελγιο εχουν ανεβει τα παγια εξοδα παντου ειδικα μετα το 2021. Σε αυτα που αναφερεις δε διευκρινιζεις αν μιλαμε για 12 μισθους, 12,96 ή ακομα και 14. Επισης δεν αναφερεις τιποτα για τα εξτρα (που ειναι συνηθες στο Βελγιο) οπως εταρικο ιχ κουπονια φαγητου κτλ. Τελος οσο και αν φενεται περιεργο, παιζει ρολο που δουλευεις : καθαρα ιδιωτικο, Οργανισμο (ΕΕ, ΝΑΤΟ κτλ) ή σε καποιον εργολαβο αυτων ή τελος δημοσιο Βελγιου. Ευχαριστώ φίλε μου,ακόμα δεν ξέρω τίποτα στα σίγουρα και αν δεν υπήρχε πίεση απο τον recruiter μπορεί και να μην το συζητούσα γιατί έχω κατα καιρούς ανάλογες κρούσεις. Περιμένω τις επόμενες μέρες. Θα επικοινωνήσω μαζί σου μόλις έχω κάποια νέα.
greekfragma Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου On 14/04/2025 at 08:27, masteripper said: Ευχαριστώ φίλε μου,ακόμα δεν ξέρω τίποτα στα σίγουρα και αν δεν υπήρχε πίεση απο τον recruiter μπορεί και να μην το συζητούσα γιατί έχω κατα καιρούς ανάλογες κρούσεις. Περιμένω τις επόμενες μέρες. Θα επικοινωνήσω μαζί σου μόλις έχω κάποια νέα. Κάποια εξέλιξη; Αν δε πάρεις proforma salary pdf και αν δε πέσει υπογραφή μην ξεκινάς τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα