Jts Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 11 ώρες πριν, dsi44 είπε ακομη βγαινουν τηλεορασεις? μα ποιος αγοραζει πλεον.. οθονες υπολογιστων oled με πολυ υψηλο ρυθμο ανανεωσης θελουμε.Εχω να βαλω την τηλεοραση στην πριζα απο τον σεπτεμβριο. Οι τηλεοράσεις είναι πολύ ανώτερες από τα αντίστοιχα μόνιτορ στα πάντα εκτός από refresh rate. 1
dsi44 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 hour ago, Jts said: Οι τηλεοράσεις είναι πολύ ανώτερες από τα αντίστοιχα μόνιτορ στα πάντα εκτός από refresh rate. ουτε καν
Jts Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 7 λεπτά πριν, dsi44 είπε ουτε καν Ότι πεις... Πολύ χαμηλότερη φωτεινότητα τα monitors, χειρότερο calibration, χειροτερος χειρισμός χρωμάτων (color banding) και αυτά είναι μόνο τα σημαντικά μειονεκτήματα. 1
dimlevi Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 13 ώρες πριν, dsi44 είπε ακομη βγαινουν τηλεορασεις? μα ποιος αγοραζει πλεον.. οθονες υπολογιστων oled με πολυ υψηλο ρυθμο ανανεωσης θελουμε.Εχω να βαλω την τηλεοραση στην πριζα απο τον σεπτεμβριο. laughs in lg c4 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 16 hours ago, dsi44 said: ακομη βγαινουν τηλεορασεις? μα ποιος αγοραζει πλεον.. οθονες υπολογιστων oled με πολυ υψηλο ρυθμο ανανεωσης θελουμε.Εχω να βαλω την τηλεοραση στην πριζα απο τον σεπτεμβριο. Φαντάζομαι αυτοί που θέλουν να βλέπουν ταινίες/σειρές/αθλητικά σε πολλές ίντσες με ή χωρίς παρέα σε καναπέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα