Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι 21 χρονών και ξεκινάω την εργασία μου . Ήθελα να σας ρωτήσω ο πρώτος μισθός μου είναι διαφορετικός λόγω της ηλικίας μου ή δεν παίζει ρόλο αυτό  καθόλου ? Γιατί ΄άκουσα ότι πάνω από τα 21 χρόνια μεταβάλλεται και ο μισθός 

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
17 ώρες πριν, koraki1 είπε

Καλησπέρα είμαι 21 χρονών και ξεκινάω την εργασία μου . Ήθελα να σας ρωτήσω ο πρώτος μισθός μου είναι διαφορετικός λόγω της ηλικίας μου ή δεν παίζει ρόλο αυτό  καθόλου ? Γιατί ΄άκουσα ότι πάνω από τα 21 χρόνια μεταβάλλεται και ο μισθός 

Σας ευχαριστώ

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο είναι ίδιος ο κατωτατος

Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 5:53 ΜΜ, koraki1 είπε

Σας ευχαριστώ

Πιθανόν άκουσες και μιλάς  για τον υποκατώτατο  μισθό  που είχε θεσπισθεί το 2012  και αφορούσε τους νέους εργαζόμενους  μέχρι 25 ετών   που αμείβονταν (με νόμο)  με χαμηλότερο μισθό απο τους υπόλοιπους. Ευτυχώς αυτό καταργήθηκε το 2018 και δεν υπάρχει πια διαφοροποίηση των αμοιβών ανάλογα με την ηλικία. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...