music_lover Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Καλησπέρα. Η απορία μου είναι αυτή που αναγράφεται στο θέμα. Θα χρειαστεί να αλλάξω τα top mount στο ΙΧ μου και ο μάστορας μου είπε ότι κάνουμε και ευθυγράμμιση μετά. Πέρσυ το καλοκαίρι έκανα ευθυγράμμιση λόγω αλλαγής ελαστικών. Είχα κάνεινκαι όταν άλλαξα τα αμορτισέρ μου πρόπερσυ. Τώρα όμως θέλουν αλλαγή μόνο τα top mount οπότε η απορία μου είναι χρειάζεται και ευθυγράμμιση ή όχι? Επειδή από όσα λίγα ξέρω με την αλλαγή top mount δεν πειράζουμε γωνίες camper, caster κτλ οπότε γιατί να κάνουμε ξανά ευθυγράμμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους γνωρίζουν. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν ειναι McPherson ναι αν ειναι διπλου ψαλιδιου οχι. Καλα καποιοι σα και εμενα εχουν ψυχωση με το αμαξι να ειναι square και στημενο ακριβως στα μετρα μου, οποτε κανω πολυ συχνες ευθυγραμμισεις και ας μην χρειαζεται. Ποσο square το θες? ΝΑΙ! Επεξ/σία 11 Απριλίου από 11osmikrosmhtsos 3
blackhill66 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 17 ώρες πριν, music_lover είπε Καλησπέρα. Η απορία μου είναι αυτή που αναγράφεται στο θέμα. Θα χρειαστεί να αλλάξω τα top mount στο ΙΧ μου και ο μάστορας μου είπε ότι κάνουμε και ευθυγράμμιση μετά. Πέρσυ το καλοκαίρι έκανα ευθυγράμμιση λόγω αλλαγής ελαστικών. Είχα κάνεινκαι όταν άλλαξα τα αμορτισέρ μου πρόπερσυ. Τώρα όμως θέλουν αλλαγή μόνο τα top mount οπότε η απορία μου είναι χρειάζεται και ευθυγράμμιση ή όχι? Επειδή από όσα λίγα ξέρω με την αλλαγή top mount δεν πειράζουμε γωνίες camper, caster κτλ οπότε γιατί να κάνουμε ξανά ευθυγράμμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους γνωρίζουν. ποσο θα κοστισει?
music_lover Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 33 λεπτά πριν, blackhill66 είπε ποσο θα κοστισει? 20€ η ευθυγράμμιση και 30€ τα περαστικά. 1
agnostos13 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 6:43 ΜΜ, music_lover είπε Καλησπέρα. Η απορία μου είναι αυτή που αναγράφεται στο θέμα. Θα χρειαστεί να αλλάξω τα top mount στο ΙΧ μου και ο μάστορας μου είπε ότι κάνουμε και ευθυγράμμιση μετά. Πέρσυ το καλοκαίρι έκανα ευθυγράμμιση λόγω αλλαγής ελαστικών. Είχα κάνεινκαι όταν άλλαξα τα αμορτισέρ μου πρόπερσυ. Τώρα όμως θέλουν αλλαγή μόνο τα top mount οπότε η απορία μου είναι χρειάζεται και ευθυγράμμιση ή όχι? Επειδή από όσα λίγα ξέρω με την αλλαγή top mount δεν πειράζουμε γωνίες camper, caster κτλ οπότε γιατί να κάνουμε ξανά ευθυγράμμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους γνωρίζουν. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα