csontheline Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Έπρεπε να μου στείλουν ένα δέμα. Είχα διευκρινίσει ότι το μέγιστο ύψος είναι 17 εκατοστά (μεσαίο μέγεθος) και ο παραλήπτης λέει ότι το έλεγξε (ασχολίαστο). Στην θυρίδα πάτησε τον κωδικό, άνοιξε μεσαία θυρίδα, διαπίστωσε ότι δεν χωρούσε, την έκλεισε, έφυγε, το έστρωσε και πήγε σε άλλο. Και με πήρε τηλέφωνο ότι του βγάζει μήνυμα "λάθος κωδικός". Μέχρι να απαντήσουν από το boxnow, έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ή τι χρειάζεται να κάνω; 1
Therempant Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πρεπει να μιλησει με το boxnow να του ανοιξουν τον κωδικο ξανα, 1 λεπτο διαδικασια για αυτους, δεν ειναι κατι, το εχω ξανακανει. Επεξ/σία 11 Απριλίου από Therempant 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 λεπτό πριν, csontheline είπε Έπρεπε να μου στείλουν ένα δέμα. Είχα διευκρινίσει ότι το μέγιστο ύψος είναι 17 εκατοστά (μεσαίο μέγεθος) και ο παραλήπτης λέει ότι το έλεγξε (ασχολίαστο). Στην θυρίδα πάτησε τον κωδικό, άνοιξε μεσαία θυρίδα, διαπίστωσε ότι δεν χωρούσε, την έκλεισε, έφυγε, το έστρωσε και πήγε σε άλλο. Και με πήρε τηλέφωνο ότι του βγάζει μήνυμα "λάθος κωδικός". Μέχρι να απαντήσουν από το boxnow, έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ή τι χρειάζεται να κάνω; Ο κωδικος πλεον εχει χρησιμοποιηθει. Πρεπει να καλεσετε, να πειτε οτι δεν βαλατε δεμα τελικα, και ισως να ξανα ενεργοποιησουν τον ιδιο κωδικο 1
stylish Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου ο,τι είπαν τα παιδιά απο πάνω. Το χειρότερο ειναι η αναμονη 20 λεπτών μέχρι να το σηκώσουν απο τη boxnow.
csontheline Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 16 minutes ago, stylish said: ο,τι είπαν τα παιδιά απο πάνω. Το χειρότερο ειναι η αναμονη 20 λεπτών μέχρι να το σηκώσουν απο τη boxnow. Άμα είναι μόνο 20 λεπτά, καλά είναι. Μια φορά και έναν καιρό που είχα πάρει για κάτι άλλο, μετρούσα ώρες και δεν απαντούσαν.
Fir3fly Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Μπορεις να στείλεις και μέιλ στο [email protected] Εγώ έτσι κάνω όταν θέλω αλλαγή θυρίδας. 1
gorge18 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 ώρα πριν, csontheline είπε Έπρεπε να μου στείλουν ένα δέμα. Είχα διευκρινίσει ότι το μέγιστο ύψος είναι 17 εκατοστά (μεσαίο μέγεθος) και ο παραλήπτης λέει ότι το έλεγξε (ασχολίαστο). Στην θυρίδα πάτησε τον κωδικό, άνοιξε μεσαία θυρίδα, διαπίστωσε ότι δεν χωρούσε, την έκλεισε, έφυγε, το έστρωσε και πήγε σε άλλο. Και με πήρε τηλέφωνο ότι του βγάζει μήνυμα "λάθος κωδικός". Μέχρι να απαντήσουν από το boxnow, έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ή τι χρειάζεται να κάνω; Ετσι και αλλιως αδεια θα ηταν η θυριδα οταν "εφτανε" Οποτε ισως να ηταν για καλο! 1
safridia Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Μου συνεβει και εγω εκανα το λαθος, αγορασα την μικρη θυριδα και τα βιβλια δεν χωρουσαν, το εκλεισαν χωρις να βαλουν κατι μεσα, ηρθε email (δεν ξερω εαν ελεγχει καπως η το ανοιξαν να παρουν το δεμα και δεν βρηκαν τιποτα). Τελικα πηρε η αλλη μερια τηλεφωνο και ανοιξαν ξανα τον κωδικο και φτιαξαν τα βιβλια το ενα διπλα στο αλλο και χωρεσε. 1
csontheline Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου Ήρθε email ότι δεν βρέθηκε το δέμα στην θυρίδα. Επικοινώνησα με το τηλέφωνο που έγραφε (211-1005301), απάντησαν σε λιγότερο από 1 λεπτό και μου τον ανανέωσαν. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Εχω ένα boxnow στην γειτονιά μου . Μια ημέρα περνώντας βλέπω ένα ντουλαπάκι ανοιχτό (για την ακρίβεια δεν είχε 'κουμπώσει') ΑΔΕΙΟ και το έσπρωξα να κλείσει. ΣΉΜΕΡΑ ΜΕΤΑ 1 μήνα βλέπω το ΙΔΙΟ ακριβώς πράγμα με το συγκεκριμένο ντουλαπάκι. Να κάνω κάτι παρότι μπελάς είναι για μένα?
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εχω ένα boxnow στην γειτονιά μου . Μια ημέρα περνώντας βλέπω ένα ντουλαπάκι ανοιχτό (για την ακρίβεια δεν είχε 'κουμπώσει') ΑΔΕΙΟ και το έσπρωξα να κλείσει. ΣΉΜΕΡΑ ΜΕΤΑ 1 μήνα βλέπω το ΙΔΙΟ ακριβώς πράγμα με το συγκεκριμένο ντουλαπάκι. Να κάνω κάτι παρότι μπελάς είναι για μένα? τι να κάνεις δηλαδή;Να το κλείσεις πάλι;Τι σε νοιάζει αφού είναι άδειο;
GREGORYMO Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε τι να κάνεις δηλαδή;Να το κλείσεις πάλι;Τι σε νοιάζει αφού είναι άδειο; Δεν με νοιάζει αλλά αναρωτιέμαι το 'ανοιχτό' ντουλαπάκι πως 'φαίνεται' στην εταιρεία?
csontheline Δημοσ. 13 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 18 hours ago, GREGORYMO said: Εχω ένα boxnow στην γειτονιά μου . Μια ημέρα περνώντας βλέπω ένα ντουλαπάκι ανοιχτό (για την ακρίβεια δεν είχε 'κουμπώσει') ΑΔΕΙΟ και το έσπρωξα να κλείσει. ΣΉΜΕΡΑ ΜΕΤΑ 1 μήνα βλέπω το ΙΔΙΟ ακριβώς πράγμα με το συγκεκριμένο ντουλαπάκι. Να κάνω κάτι παρότι μπελάς είναι για μένα? Μπορείς να τους στείλεις email με το σημείο και φωτογραφία και να μην ασχοληθείς πάλι.
GREGORYMO Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 45 λεπτά πριν, csontheline είπε Μπορείς να τους στείλεις email με το σημείο και φωτογραφία και να μην ασχοληθείς πάλι. Έχεις απόλυτο δίκιο...
StamTheMan Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου On 12/04/2025 at 18:45, GREGORYMO said: ΣΉΜΕΡΑ ΜΕΤΑ 1 μήνα βλέπω το ΙΔΙΟ ακριβώς πράγμα με το συγκεκριμένο ντουλαπάκι. Γιατι σου κανει εντυπωση; Δεν ειναι ολα τα ντουλαπια το ιδιο,προφανως κατι εχει στραβωσει και δεν κλεινει καλα. Eχουν ολοκληρο ντουλαπι που η οθονη δε δειχνει καλα τα νουμερα και το πληκτρολογιο δεν παταει καλα ( και οχι μονο ενα ) . Λες να ασχοληθουν με μια θυριδα; On 12/04/2025 at 18:45, GREGORYMO said: Να κάνω κάτι παρότι μπελάς είναι για μένα? Μαν,ασχολησου με πιο σημαντικα πραματα,απο το να βοηθησεις μια απροσωπη εταιρια. Γινε εθελοντης,δινε προτεραιοτητα στους πεζους,μην τσακωνεσαι στο δρομο,ψηφισε με λογικη και οχι για να τιμωρησεις τον κακο πρωθυπουργο,σκιζε τα χαρτοκουτα που αφηνουν ολοκληρα οι ηλιθιοι στους καδους,ταιζε τα αδεσποτα,υπαρχουν απειρα πραματα να κανεις. On 13/04/2025 at 13:46, csontheline said: Μπορείς να τους στείλεις email με το σημείο και φωτογραφία και να μην ασχοληθείς πάλι. Και πολυ ασχοληθηκαμε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα