lbit Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου μεγαλη αγαπη μας εχουνε, τα παντα για το οφελος ποιου; γιατι φτηνοτερα δεν τα βλεπουμε τα πραγματα. 4
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 5 λεπτά πριν, heavyrain είπε . Επίσης πέρασα και εγώ τον έλεγχο διαβατηρίων χωρίς να πάω σε κισέ . Σκαναρα το διαβατήριο και μετά μια κάμερα μου έκανε αναγνώριση προσώπου για ταυτοποίηση με το διαβατήριο. Στην άφιξη;Αυτό που λες υπάρχει χρόνια τώρα ,είναι οι αυτόματες πύλες,σκανάρεις το διαβατήριο και σε ταυτοποιεί η κάμερα. Και το ΕλΒεν έχει αν και έχω περάσει μονο μια φορά,τις άλλες ήταν εκτός λειτουργίας.Αγγλία δεν έχω περάσει ποτέ απο γκισέ ,παρά μονο για τότε με plf.Πάντα απο τις αυτόματες. https://www.news247.gr/technologia/aftomates-piles-elegxou-ton-diavatirion-sto-aerodromio-tis-athinas/
kaliakman Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Φοβάστε για φακελωμα βιομετρικών ενώ ήδη το διαβατήριο έχει τα δακτυλικά ψηφιακά και στο αεροδρόμιο βγαίνεις φωτογραφία. Τα καλύτερα μυαλά! 1 1 1
nhzt Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Σχόλια για φακέλωμα incoming Να και κάποιος που πιστεύει ότι μεχρι τώρα δεν υπάρχει φακέλωμα, αλλά ... incoming 😆😆 2
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 hour ago, Kostasspil said: Σχόλια για φακέλωμα incoming αυτα περιμενω 2
mariosnik_ Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Όχι πια άλλες ψηφιακές βλακειες μέσω των κινητών. Αφήστε τον κόσμο να μπορεί να έχει εναλλακτικές, δεν γίνεται επειδή έτσι θέλουν κάποιοι να πρέπει να τα έχουμε περασμένα όλα ψηφιακά μέσα από το κινητό. Δεν με νοιάζει αν και ποιος θα με φακελωσει, δεν γουστάρουμε ρε φίλε πως να το πω, θέλουμε μια καρτα για το κάθε τι. 7 1 1
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 23 minutes ago, mariosnik_ said: Όχι πια άλλες ψηφιακές βλακειες μέσω των κινητών. Αφήστε τον κόσμο να μπορεί να έχει εναλλακτικές, δεν γίνεται επειδή έτσι θέλουν κάποιοι να πρέπει να τα έχουμε περασμένα όλα ψηφιακά μέσα από το κινητό. Δεν με νοιάζει αν και ποιος θα με φακελωσει, δεν γουστάρουμε ρε φίλε πως να το πω, θέλουμε μια καρτα για το κάθε τι. και εγω θελω 1.000.000 αλλα δεν μου το δινουν.ατιμη κοινωνια.αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους κατεβαζεις 2
elpenor Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kaliakman said: Φοβάστε για φακελωμα βιομετρικών ενώ ήδη το διαβατήριο έχει τα δακτυλικά ψηφιακά και στο αεροδρόμιο βγαίνεις φωτογραφία. Τα καλύτερα μυαλά! Εγώ, προσωπικά, φοβάμαι τη σύμβαση που θα υπογράψει το Ελληνικό Δημόσιο με την ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει να υλοποιήσει το έργο. Όσο ασχολείσαι, τόσο περισσότερη βρωμιά ανακαλύπτεις: φωτογραφικές προκηρύξεις, διαφθορά, ανικανότητα. Μόνο ένα μικρό ποσοστό της κοινωνίας μας τούς εμπιστεύεται, αυτοί που ζουν απομονωμένοι στον δικό τους (συνήθως ψηφιακό) κόσμο. Όσοι έχουν ζήσει λίγα χρόνια παραπάνω, διαβάζουν εφημερίδες, εργάζονται και έχουν επαφή με την κοινωνία και την πολιτική, ανησυχούν. Επεξ/σία 12 Απριλίου από elpenor 5
dimlevi Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, ektordesign είπε Πως δεν το σκεφτηκα αυτο? Εμ γιαυτο είμαστε εδώ βρε κουτό
jimsomebody Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, dimlevi said: ε μηπως ειναι καιρος να παρεις? Δεν μας βολεύει όλους όμως, ας αφήσουν και όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει χαρτιά . Επίσης όπως και με ηλεκτρονικές πληρωμές NFC κτλπ, είμαι ο μόνος που του έχει τύχει να μουλαρωσει το κινητό και να μην ανοίγει? Και καλά αν έχεις κάποια κάρτα μαζί σου πληρώνεις και συνεχίζεις αλλά αν δεν (που πολλοί πλέον τις αφήνουν σπίτι). Φαντάσου στο αεροδρόμιο σε ξένη χώρα... Επεξ/σία 12 Απριλίου από jimsomebody 2
gorge18 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Εμενα παντως με "τρομαζει" να ειναι ολα στο κινητο. Οχι περι φακελώματος κλπ. Αυτο δε με ενοχλει καθολου. Ας με φακελώσουν δεν κρυβω κατι και οτι με κανει να θελω λιγοτερο χρονο για να κανω την δουλεια μου, το δεχομαι! Το κινητο με "τρομαζει" απο την αποψη οτι ειναι συσκευη και οι συσκευες ειναι φτιαγμενες για να χαλανε και απο την στιγμη που εκει εχουμε τα παντα δεν ξερω αλλα παντα δεν μου παει καλα για το ποτε θα πεσει, αρχισει bootloop και ουτε και εγω ξερω τι.. 2
dimlevi Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 7 λεπτά πριν, jimsomebody είπε Δεν μας βολεύει όλους όμως, ας αφήσουν και όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει χαρτιά . Επίσης όπως και με ηλεκτρονικές πληρωμές NFC κτλπ, είμαι ο μόνος που του έχει τύχει να μουλαρωσει το κινητό και να μην ανοίγει? Και καλά αν έχεις κάποια κάρτα μαζί σου πληρώνεις και συνεχίζεις αλλά αν δεν (που πολλοί πλέον τις αφήνουν σπίτι). Φαντάσου στο αεροδρόμιο σε ξένη χώρα... Ναι οκ εχεις ένα point στο ΑΝ σου κολλήσει το κινητό αν και τόσα χρόνια δε μου έχει συμβεί ποτέ που να μη φτιάχνεται με ένα restart. Το θέμα που απάντησα είναι σε όποιον έχει κόλλημα και δεν έχει καν ακόμα smartphone εν έτη 2025 όχι να μην έχει και smartphone και χαρτί. Συμφωνώ πάντως ότι καλό είναι να υπάρχει και το χαρτί σαν backup.
kaliakman Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 23 λεπτά πριν, elpenor είπε Εγώ, προσωπικά, φοβάμαι τη σύμβαση που θα υπογράψει το Ελληνικό Δημόσιο με την ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει να υλοποιήσει το έργο. Όσο ασχολείσαι, τόσο περισσότερη βρωμιά ανακαλύπτεις: φωτογραφικές προκηρύξεις, διαφθορά, ανικανότητα. Μόνο ένα μικρό ποσοστό της κοινωνίας μας τούς εμπιστεύεται, αυτοί που ζουν απομονωμένοι στον δικό τους (συνήθως ψηφιακό) κόσμο. Όσοι έχουν ζήσει λίγα χρόνια παραπάνω, διαβάζουν εφημερίδες, εργάζονται και έχουν επαφή με την κοινωνία και την πολιτική, ανησυχούν. Ποια η γνώμη σου για την σύμβαση που έχει το ελληνικό δημόσιο με την ιδιωτική εταιρεία που φτιάχνει τα διαβατήρια αυτήν την στιγμή;
spirostolios Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Αμεση σύνδεση με εφορία για οφειλές/μαύρο χρήμα, άμεση σύνδεση με Αστυνομία για καταδίκες/πλαστό έγγραφο, δημιουργία προφίλ ανάλογα με τον αριθμό μετακινήσεων για διάφορες άλλες δημόσιες υπηρεσίες και ιδιώτες που συνεργάζονται με το κάθε αεροδρόμιο. Παγκόσμια διασύνδεση και χρήση στοιχείων με την σφραγίδα ΟΗΕ. Οι αεροπορικές μεταφορές αλλάζουν για πάντα... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα