Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, geopapa said:

1.Τα account που έσβησαν ήταν όλο το family ή μονο τους διαχειριστές;

2. Έχω ενα ελληνικο φαμιλυ με δωροκαρτα (που ηταν ινδικο και το γύρισα) και τωρα κοντα λήγει. Ο σκοπός μου είναι να κανω το ίδιο δηλαδη να γίνουν ολα free και τότε ενα λιγοτερο σημαντικο account να το γυρίσω σε ινδικο για να εξαργυρώσω μια αλλη ινδικη καρτα που εχω κ μετα παλι ελληνικο για να προσθεσω τους άλλους. Σε αυτό ξερει κανεις αν εχει αλλάξει κατι;

Στα ινδικά families έσφαξαν εντελώς (δηλαδή delete) τα accounts των διαχειριστών, και τα μέλη έπρεπε να κάνουν reset account password για να μπορέσουν να κάνουν login στο free / non-family πλέον account τους. Δεν θυμάμαι αν είχαν θέμα και με τα playlists τους, αλλά δεν το νομίζω. 

Σε μένα που ήμουν κι εγώ διαχειριστής ινδικού family account δεν έγινε τίποτα. Με λίγα λόγια είναι και το αν σου τύχει, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Απλά εγώ μετά από αυτό που περιέγραψα πιο πάνω, δεν ξαναέφτιαξα ινδικό family, πήγα σε ινδικό ατομικό premium και φέτος επειδή δεν ήθελα να το ρισκάρω το γύρισα σε ελληνικό (και τα σκάω κανονικά... 😑)

• Like 1
  • Απαντ. 323
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλι σημερα εγινε προσπαθεια να με χρεωσει. Προσπαθω να βρω πως μπορω να ακυρωσω την χρέωση στο gamivo και δεν μπορω. 

Υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαδικασία; ειχα αγορασει και δυο συνδρομές με διαφορετικα accounts και δεν ξερω τι γινεται τωρα.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Έχω ενα official premium duo που λήγει σε 5 μέρες και θέλω να παω σε μια πιο φθηνη λύση εξωτερικού... Έχω επιλογές ή δεν υπάρχει τίποτα για duo?

Δημοσ.

Premium (solo) εδώ από Ινδία, ούτε playlist χάθηκαν ούτε vpn βάζω για να ακούω όλα καλά.

Σε κανα 2 βδομάδες μάλιστα θα περάσω και άλλη μια (ήδη αγορασμένη) 12μηνη Ινδίας (εδώ θα βάλω vpn βέβαια για το redeem) και θα ενημερωσω

Δημοσ.

Καλημέρα από Ελλάδα 

Εγώ ρε παιδιά έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη προσφορά αλλά δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα αφού είχα μέχρι προχθές το δωρεάν τρίμηνο.Τώρα που τελείωσε και έλεγα να την ενεργοποιήσω τί πρέπει να προσέξω;Θα πρέπει εκτός από "Περιοχή" που θα βάλω Ινδία να έχω και τον VPN που έχω Ινδία;

Να σημειώσω ότι σαν νέος χρήστης του Spotify, πέρα από κάποια αγαπημένα δεν έχω δικές μου playlists οπότε δεν τραβάω και κάνα ιδιαίτερο ζόρι να μη χάσω κάτι.

Γενικά πώς με συμβουλεύετε να το χειριστώ;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Παλι σημερα εγινε προσπαθεια να με χρεωσει. Προσπαθω να βρω πως μπορω να ακυρωσω την χρέωση στο gamivo και δεν μπορω. 

Υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαδικασία; ειχα αγορασει και δυο συνδρομές με διαφορετικα accounts και δεν ξερω τι γινεται τωρα.

Μίλα με το support τους, λογικα θα σε βοηθησουν.

Με αφορμη το gamivo που ανεφερε πιο πανω το παιδι, μπηκα να δω τί τιμες εχει και επεσα πανω σε αυτο:
https://www.gamivo.com/product/spotify-premium-12-months-topdigideals-account

Spotify Premium 12 Months - Account Global

image_productcover.jpg?f=522985&n=1b102b
Can be activated in GREECE

Τι φάση. can be activated in greece λέει.

Δημοσ.
26 minutes ago, duckino said:

Καλημέρα από Ελλάδα 

Εγώ ρε παιδιά έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη προσφορά αλλά δεν την έχω ενεργοποιήσει ακόμα αφού είχα μέχρι προχθές το δωρεάν τρίμηνο.Τώρα που τελείωσε και έλεγα να την ενεργοποιήσω τί πρέπει να προσέξω;Θα πρέπει εκτός από "Περιοχή" που θα βάλω Ινδία να έχω και τον VPN που έχω Ινδία;

Να σημειώσω ότι σαν νέος χρήστης του Spotify, πέρα από κάποια αγαπημένα δεν έχω δικές μου playlists οπότε δεν τραβάω και κάνα ιδιαίτερο ζόρι να μη χάσω κάτι.

Γενικά πώς με συμβουλεύετε να το χειριστώ;

Ευχαριστώ 

Screenshot 2025-10-01 111936.jpg

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kallair είπε

Μίλα με το support τους, λογικα θα σε βοηθησουν.

Με αφορμη το gamivo που ανεφερε πιο πανω το παιδι, μπηκα να δω τί τιμες εχει και επεσα πανω σε αυτο:
https://www.gamivo.com/product/spotify-premium-12-months-topdigideals-account

Spotify Premium 12 Months - Account Global

image_productcover.jpg?f=522985&n=1b102b
Can be activated in GREECE

Τι φάση. can be activated in greece λέει.

Το έχω βάλει σε φίλο μια χαρά παίζει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gregory83 είπε

Το έχω βάλει σε φίλο μια χαρά παίζει 

Μολις ειδα οτι ειναι ετοιμο account. Οποτε ειναι επιφοβο για ακυρωση.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kallair είπε

Μολις ειδα οτι ειναι ετοιμο account. Οποτε ειναι επιφοβο για ακυρωση.

Το έχω βάλει εδώ και κάνα μήνα και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gregory83 είπε

Το έχω βάλει εδώ και κάνα μήνα και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα.

Δεν ειπα οτι ειπα scam, ειπα ειναι πιο επιφοβο. συνηθως κατι τετοιοι λογαριασμοι ειναι extra λογαριασμοι που δινονται δωρο μαζι με πχ revolut συνδρομη. Αν τερματιστει η revolut συνδρομη ή ανακαλυψουν καπως οτι δεν χρησιμοποιειται απο τον ιδιο χρηστη, τερματιζεται και το spotify premium.

Καπως ετσι ειχε γινει και με το g2a που ολοι ειχαμε παρει χώμα συνδρομες για nord vpn, που ηταν μέρους των revolut ανταμοιβων. κ ειχαμε φαει μαζικη φόλα.

Προσοχη, δεν λεω οτι ειναι 100% σιγουρο οτι θα φαει ακυρο ο φιλος σου, λεω απλα οτι ειναι πολυ πιο επιφοβο απο το να φτιαξει μονος του λογαριασμο, με μια αγορασμενη απο αυτον, giftcard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...