ksessalonikios Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 21 ώρες πριν, happiness είπε Να αρχίσω να ψάχνω μέσω apple ID με κάρτα itunes; Έχουμε οδηγίες για αυτό; δεν ισχύει αυτό για Spotify, το Spotify δεν δινει την δυνατοτητα αγοράς συνδρομής μέσω App Store
happiness Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 31 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε δεν ισχύει αυτό για Spotify, το Spotify δεν δινει την δυνατοτητα αγοράς συνδρομής μέσω App Store Ναι δυστυχώς αυτό κατάλαβα και εγώ. Ξέρουμε άλλο τρόπο για φτηνό family;
JimGer Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 1 hour ago, happiness said: Ναι δυστυχώς αυτό κατάλαβα και εγώ. Ξέρουμε άλλο τρόπο για φτηνό family; Εγώ χρησιμοποιώ κάρτα τουρκική που αγόρασα από playsultan και λειτουργεί. Παλιότερα είχα ininal αλλά προς το παρόν είναι frozen
happiness Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 56 λεπτά πριν, JimGer είπε Εγώ χρησιμοποιώ κάρτα τουρκική που αγόρασα από playsultan και λειτουργεί. Παλιότερα είχα ininal αλλά προς το παρόν είναι frozen Επειδή το ακούω πρώτη φορά το site, έχουμε οδηγίες κάπου;
JimGer Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 23 minutes ago, happiness said: Επειδή το ακούω πρώτη φορά το site, έχουμε οδηγίες κάπου; Το βρήκα στο reddit. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο https://www.playsultan.com/en/ Κάνει λογαριασμό. Κάνεις top-up το account σου με όσα χρήματα θες (Εγώ νομίζω είχα κάνει κάτι τύπου 5 τουρκικές λίρες στην αρχή να πάρω το κολάι). Έκανα top-up με paytr (3.39% fee) γιατί με gpay(2.99% fee) δεν λειτούργησε. Αγόρασα τούρκικη κάρτα από εδώ https://www.playsultan.com/virtual-card (60 tl) και μετά την φόρτωσα από το account μου (βάζεις όσα θες αλλά έχεις 12% fee). Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει (αυτό μου είπαν από το support) αλλά σε εμένα δούλεψε. Σε άλλους ίσως βγάλει θέμα με 3ds. Εγώ είχα ήδη τούρκικο spotify. Προς το παρόν είμαι οκ. Συνολικό κόστος σε fees 15.5% και 60 tl αρχικά για την κάρτα 1
happiness Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 10 ώρες πριν, JimGer είπε Το βρήκα στο reddit. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο https://www.playsultan.com/en/ Κάνει λογαριασμό. Κάνεις top-up το account σου με όσα χρήματα θες (Εγώ νομίζω είχα κάνει κάτι τύπου 5 τουρκικές λίρες στην αρχή να πάρω το κολάι). Έκανα top-up με paytr (3.39% fee) γιατί με gpay(2.99% fee) δεν λειτούργησε. Αγόρασα τούρκικη κάρτα από εδώ https://www.playsultan.com/virtual-card (60 tl) και μετά την φόρτωσα από το account μου (βάζεις όσα θες αλλά έχεις 12% fee). Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει (αυτό μου είπαν από το support) αλλά σε εμένα δούλεψε. Σε άλλους ίσως βγάλει θέμα με 3ds. Εγώ είχα ήδη τούρκικο spotify. Προς το παρόν είμαι οκ. Συνολικό κόστος σε fees 15.5% και 60 tl αρχικά για την κάρτα Φίλε μου ευχαριστώ πολύ! Μόλις τελείωσα την διαδικασία και πήρα για αρχή 1 μήνα family, και βλέπουμε για αργότερα. Ήταν εύκολη και δεν χρειάζεται και vpn ούτε τούρκικα τηλέφωνα. Πλήρωσα 1.44ε για την κάρτα και 2.88ε για τις 100 λίρες του πρώτου μήνα. Θα το πηγαίνω μήνα-μήνα περίπου μην τυχόν και την ακυρώσουν και αυτή. 1
JimGer Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 11 hours ago, happiness said: Φίλε μου ευχαριστώ πολύ! Μόλις τελείωσα την διαδικασία και πήρα για αρχή 1 μήνα family, και βλέπουμε για αργότερα. Ήταν εύκολη και δεν χρειάζεται και vpn ούτε τούρκικα τηλέφωνα. Πλήρωσα 1.44ε για την κάρτα και 2.88ε για τις 100 λίρες του πρώτου μήνα. Θα το πηγαίνω μήνα-μήνα περίπου μην τυχόν και την ακυρώσουν και αυτή. Και εγώ έτσι το κάνω να σου πω την αλήθεια... Στον 2ο μήνα είμαι. Είδομεν...
gampos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου από ινδία είχα και εγώ το ίδιο θέμα θα κοιτάξω τον τρόπο που δείξατε από τουρκία. αν πάρω οικενειακό από τουρκία μπορώ μετά να το κάνω ελληνικό;
Chris01 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Στις 13/4/2025 στις 11:07 ΠΜ, Braveheart1980 είπε Παιδιά-παιδιά ΜΗΝ το μπλέκετε, είναι εξαιρετικά απλό (το έκανα πριν 4 μέρες) Αγοράζουμε 12μηνο κλπ (max 18 μήνες) spotify Ινδίας (eneba,gamivo κλπ) και μετά: 1) Βάζουμε VPN και συνδεόμαστε με Ινδία 2) Πάμε spotify και αλλάζουμε region σε Ινδια 3) Εξαργυρώνουμε κάρτα 12μηνη 4) Κλείνουμε VPN Και τέλος, αυτό ήταν. ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ λόγος να γυρίσουμε το region σε Ελλάδα, ίσα ίσα που θα βαρέσουν 500 καμπανάκια και παίζει ban Kudos @Rattlehead που μου τα έμαθε αυτά βέβαια! Δούλεψε. 1
happiness Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 17/5/2025 στις 1:44 ΜΜ, gampos είπε από ινδία είχα και εγώ το ίδιο θέμα θα κοιτάξω τον τρόπο που δείξατε από τουρκία. αν πάρω οικενειακό από τουρκία μπορώ μετά να το κάνω ελληνικό; Υποθέτω εξαρτάται πως θα πληρώσεις. Εάν πληρώνεις με δωροκάρτα, ίσως μπορείς (αν και όπως το κόψανε από Ινδία, μπορεί να το έχουν κόψει και από Τουρκία). Εάν όμως βάλεις τούρκικη κάρτα για πληρωμή, δεν μπορείς να αλλάξεις region μέχρι να λήξει η συνδρομή σου. Πάντως στο spotify δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να αλλάζεις region, καθώς όπως είναι γνωστό, τα recommendations σε λίγο καιρό ευθυγραμμίζονται με το τι ακούς και τι playlists έχεις.
doctor_pin Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 8/5/2025 στις 1:57 ΜΜ, June είπε 16,49€ το βγάζει το φθηνότερο, απ' ότι βλέπω: https://www.g2a.com/spotify-premium-subscription-card-12-months-spotify-key-india-i10000000243132?suid=5da263dd-94bd-4fbf-83be-d57eb53b044e αξιζει? γιατι τα account δεν ξερω αν ειναι 100% σωστα... βεβαια θα μου πεις ζητας refund αν δεν παιξει
kallair Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 48 λεπτά πριν, doctor_pin είπε αξιζει? γιατι τα account δεν ξερω αν ειναι 100% σωστα... βεβαια θα μου πεις ζητας refund αν δεν παιξει eneba ή αμαζον για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. G2A μετα το διπλό φιάσκο με nord και perplexity AI, δεν θα εμπιστευομουν, μηδενικος ελεγχος στους πωλητες που εχουν στην πλατφορμα τους. 1
doctor_pin Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 1 ώρα πριν, kallair είπε eneba ή αμαζον για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. G2A μετα το διπλό φιάσκο με nord και perplexity AI, δεν θα εμπιστευομουν, μηδενικος ελεγχος στους πωλητες που εχουν στην πλατφορμα τους. Σε steam games ειναι μια χαρα αλλα με τους λογαριασμους εχουν ενα θεμα.... την αλλη φορα εκανα ενα login και μετα ... παπαλα παλι καλα μου εδωσαν τα λεφτα πισω.
kallair Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 1 λεπτό πριν, doctor_pin είπε Σε steam games ειναι μια χαρα αλλα με τους λογαριασμους εχουν ενα θεμα.... την αλλη φορα εκανα ενα login και μετα ... παπαλα παλι καλα μου εδωσαν τα λεφτα πισω. Ε καλα κ στο nord και στο αλλο το ai με κωδικο το ενεργοποιουσες αλλά φαγαμε επικη φολα. Δεν σκοπευω να τους ξαναδωσω λεφτα μιας κ ειναι τερμα αναξιοπιστο το συστημα ελεγχου των πωλητων. Τα λεφτα σου θα τα παρεις πισω αλλά γιατι να μπεις στον κοπο να μπλεξεις και να χαλασεις την ψυχικη σου ηρεμια; 1
doctor_pin Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 11 λεπτά πριν, kallair είπε Ε καλα κ στο nord και στο αλλο το ai με κωδικο το ενεργοποιουσες αλλά φαγαμε επικη φολα. Δεν σκοπευω να τους ξαναδωσω λεφτα μιας κ ειναι τερμα αναξιοπιστο το συστημα ελεγχου των πωλητων. Τα λεφτα σου θα τα παρεις πισω αλλά γιατι να μπεις στον κοπο να μπλεξεις και να χαλασεις την ψυχικη σου ηρεμια; πες το παλι αυτο.... τρελαθηκα οταν πηγα να μπω την δευτερη φορα... βεβαια και συνδρομη σε τοσο χαμηλη τιμη το ρισκο ειανι μεγαλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα