akalyptos99 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Μόλις τώρα, Vesouvious είπε Spotify κλειδι ειχες παρει η account?
Vesouvious Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, akalyptos99 είπε κλειδι ειχες παρει η account? Κλειδί. Περιμένω απάντηση από πωλητή
Vesouvious Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, yazidis είπε Τι αγόρασες και πόσο από απορία; Το 12 μηνο global για 16.34! 19 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Κλειδί. Περιμένω απάντηση από πωλητή Account ήταν sorry για το μπέρδεμα. Έφαγα τάπα μάλλον, είχα αφήσει και θετικό feedback
kallair Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 πμ Στειλε στο support αφου πρωτα μιλησεις με τον πωλητη. Πωπω δεν εχω πετυχει προσφορα στο g2a που να μην ειναι ακυρη. θελει τρελο μαυρο στις κριτικες γιατι απ οτι φαινεται η πλειονοτητα των πωλητων του ειναι scammers και υπαρχει μηδενικος ελεγχος. 1
Sebu Δημοσ. Παρασκευή στις 10:33 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:33 πμ Καλα η αγορα account ενεχει τεραστιο ρισκο. Του κλειδιου αρκετα μικροτερη. Στο account ποιος ξερει τι δημιουργησε και ποιος, με ποσους χρηστες, σε ποσους ειχε διαμοιρασει τα credentials (λχ σε Duo Account και πουλαγε το ετησιο σε δυο μεμονωμενα ατομα ως δηθεν Premium αλλα εμπαιναν απο διαφορετικες χωρες του πλανητη). Account δεν θα αγοραζα ετοιμο που να μην εχω πληρη προσβαση, να μπορω να αλλαξω email, password, να εχω εικονα ποιος μπαινει ποιος βγαινει κτλ. 1
leo066 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 πμ Ακριβώς, όταν αγοράζεις λογαριασμό αναλαμβάνεις και το όποιο ρίσκο. Απο όπου και να τον αγοράσεις
NewGascp Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 πμ (επεξεργασμένο) Ρίσκο είναι και οι δύο περιπτώσεις γιατί απλά αγοράζονται αρχικά με κλεμμένα στοιχεία καρτών. Για το G2A η εμπειρία μου είναι αρνητική. Είχα πάρει έναν κωδικό παλιά για ένα Xbox Game και ήταν χρησιμοποιημένος. Προσέξτε τι έγινε (βρέθηκε με βοήθεια από την Microsoft). Με το που πλήρωσα αυτοί αγόρασαν τον κωδικό και την ίδια στιγμή τον έκαναν redeem εκεί που ήθελαν και μετά τον έστειλαν σε μένα. Όταν τους είπα ότι ήταν χρησιμοποιημένος με επέβαλαν σε μια απίστευτη ταλαιπωρία. Μου ζήτησαν να πάω στην αστυνομία, να υποβάλω μήνυση και να τους στείλω αντίγραφο για να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Η αγορά έγινε με paypal (το οποίο δεν βοήθησε καθόλου) και μετά από μέρες και με την βοήθεια της Microsoft κατάφερα να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Μετά απο αυτό φυσικά διέγραψα το λογαριασμό μου στο G2A αλλά και στο paypal. ΜΑΚΡΙΑ από G2A. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:36 πμ από NewGascp 5 1
sugardad Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:20 πμ Αν ακούτε μόνο από Windows PC, SpotX: https://github.com/SpotX-Official/SpotX Κάνει το free premium εύκολα και απροβλημάτιστα. Για επιμορφωτικούς σκοπούς πάντα 2 1
nek4d Δημοσ. Σάββατο στις 04:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:50 μμ (playsultan μην δοκιμαζετε και χασετε χρονο κ χρημα, εχει μπλοκαρει εδω και μερες, το ειχα γραψει και σε αλλο θεμα, τωρα ειδα τυχαια εδω την αναφορα απο μεσα Μαιου. Και hexacard παρομοια. Επι του παροντος, καμια τουρκικη καρτα δεν παιζει). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα