Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Γιατί θα πρέπει να βρει άλλους 5 και να πληρώνεται. 

2) Γιατί ήδη στο individual που κάνουμε μας έβγαινε στο μισό. Ο χρόνος στην Ινδία μέχρι τώρα έβγαινε με τις κάρτες που παίρναμε από 12€-17€, ενώ στο φάμιλυ που λες 30€.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, yazidis είπε

1) Γιατί θα πρέπει να βρει άλλους 5 και να πληρώνεται. 

Spliiit. Μόνο τον 1ο μήνα πήρα περίπου 35-40 λεπτά λιγότερα. Από τότε πληρώνομαι 2.5 ευρώ από τους άλλους 5. Και χωρίς το άγχος των τελευταίων σελίδων. Και σιγά, 3 πιτόγυρα είναι στην ουσία. 

Όπως και να έχει, δεν απάντησε κανείς την προηγούμενη φορά που ρώτησα αν έχει κάποιος το mix feature. 

Δημοσ.
2 hours ago, SabotazNic said:

Όπως και να έχει, δεν απάντησε κανείς την προηγούμενη φορά που ρώτησα αν έχει κάποιος το mix feature. 

Δεν είναι ένα feature που έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε ολους. Εγώ π.χ δεν το έχω. Τουλάχιστον ακόμα. Γίνεται σταδιακά roll out, οπότε το μέλλον θα δείξει. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, stark είπε

Δεν είναι ένα feature που έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε ολους. Εγώ π.χ δεν το έχω. Τουλάχιστον ακόμα. Γίνεται σταδιακά roll out, οπότε το μέλλον θα δείξει. 

Το γνωριζω, αλλα ψαχνω σε ποια regions ισως να εχει βγει. Κυριως το βλεπω Καναδα, δυτικη Ευρωπη

Spoiler
25 λεπτά πριν, yazidis είπε

Σε ποια χώρα; Το spliiit στην Ελλάδα έχει από 7.29€ και στη Γαλλία 4,70€ απ'ότι βλέπω 

Ελληνικο, κανονικα. Αυτοι που κανουν share τωρα εχουν επιλεξει ολοι το duo για καποιον λογο (12 ευρω/2 = 6 + Fee 1.29). Οποτε μαλλον και οι αλλοι πληρωνουν 2.50 + κανα 40λεπτο καθε μηνα ως fee

image.png.da9e00c936a847917dff378c1581674c.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...