Liverpool89 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 4 ώρες πριν, kallair είπε Μίλα με το support τους, λογικα θα σε βοηθησουν. Με αφορμη το gamivo που ανεφερε πιο πανω το παιδι, μπηκα να δω τί τιμες εχει και επεσα πανω σε αυτο: https://www.gamivo.com/product/spotify-premium-12-months-topdigideals-account Spotify Premium 12 Months - Account Global Can be activated in GREECE Τι φάση. can be activated in greece λέει. Μιλησα χτες να δω τι θα γινει, απλα εχω δυο συνδρομές με διαφορετικα μαιλ. Και τους ειπα κ για τα δυο. Θα δειξει. Αλλιως η εναλλακτική ειναι να με χρεωσει μια φορα και να το απενεργοποιησω που δεν θελω ετσι.
duckino Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, stark είπε Βρε αυτό το ήξερα.Έτσι θα το έκανα. Άρα στην ουσία κάνω την ίδια διαδικασία αλλά δεν ξανά αλλάζω για κανένα λόγο το region σε Ελλάδα.Αυτή είναι η μόνη διαφορά στη διαδικασία που θα έκανα ένα μήνα πριν. Το VPN χρειάζεται να το έχω Ινδία όταν παίζει το Spotify; Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από duckino
stark Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 hour ago, duckino said: Βρε αυτό το ήξερα.Έτσι θα το έκανα. Άρα στην ουσία κάνω την ίδια διαδικασία αλλά δεν ξανά αλλάζω για κανένα λόγο το region σε Ελλάδα.Αυτή είναι η μόνη διαφορά στη διαδικασία που θα έκανα ένα μήνα πριν. Το VPN χρειάζεται να το έχω Ινδία όταν παίζει το Spotify; Με τα παλιά δεδομένα όχι. Εγώ 3 χρόνια τόσο με family όσο και με ατομικό ινδικό δεν έπαιζα με VPN ανοικτό. Το τι θα γινει τώρα με τους νεους όρους δεν το ξέρουμε ακόμα. Υπάρχει η υπόνοια ότι θα γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι στο θέμα του location (geolocation ή / και ip location). Παίζει, βέβαια, να μη γίνει και τίποτα...
jimis panousis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Κανα link για φθηνή ετήσια κάρτα μέσω Ινδίας?Βλέπω οτι έχουν ανέβει αρκετά οι τιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα