SabotazNic Δημοσ. χθες στις 08:57 μμ Δημοσ. χθες στις 08:57 μμ 1 λεπτό πριν, stark είπε Galaxy A55 / Android 15 - OneUI 7.0 Να σου στειλω στοιχεια συνδεσης να το κανεις trigger και στον δικο μου λογαριασμο 🤣 Ελπιζω να μην αργησω τοτε πολυ παραπανω.
geopapa Δημοσ. χθες στις 11:05 μμ Δημοσ. χθες στις 11:05 μμ (επεξεργασμένο) Να καταθέσω την σημερινή εμπειρία μου. Είχα κρατήσει μια 12μηνη ινδικη gift card αγορασμένη για 17€ πριν απο 6 μήνες. Οποτε σημερα που εληγε το φάμιλι μπηκα με ινδικο vpn και την εξαργύρωσα. 12 μήνες individual , όλα καλά.. Στην συνέχεια επιχείρησα να το γυρίσω σε family γυρίζοντας την περιοχή σε Ελλάδα όπως είχα κάνει πριν 6 μήνες. Εκεί εφαγα άκυρο. Σου λεει θα κατσεις Ινδος individual για ενα χρονο. Ακόμα και να επαιρνα όλη την "οικογένεια" στην Ινδια , θα έπρεπε να βαλω ινδική πιστωτική για να μου το γυρίσει σε family οποτε δεν. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από geopapa 1
@topos Δημοσ. χθες στις 11:30 μμ Δημοσ. χθες στις 11:30 μμ 2 hours ago, stark said: Galaxy A55 / Android 15 - OneUI 7.0 Ούτε bitrate ούτε lossless μου βγάζει εμενα->
SabotazNic Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 18 ώρες πριν, @topos είπε Ούτε bitrate ούτε lossless μου βγάζει εμενα-> Μόλις το πήρα και εγώ
mike634 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Αφού τα subscriptions έχουν ακριβύνει τόσο πολύ, είπα να δοκιμάσω το 12-μηνο account. Έκανα την αγορά από Kinguin €16 + €2,5 fees και ήρθε Αιγυπτιακός λογαριασμός. Φαίνεται να έχει γίνει κανονικά η πληρωμή του αφού στο mail (που δίνει το Kinguin) έχει και μια απόδειξη πληρωμής, οπότε δεν είναι μάλλον παροχή άλλης υπηρεσίας και άρα δεν θα ακυρωθεί. Αν συμβεί κάτι θα ενημερώσω πάλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα