Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stark είπε

Galaxy A55 / Android 15 - OneUI 7.0

Screenshot_20251005_205409_Spotify.jpg

Να σου στειλω στοιχεια συνδεσης να το κανεις trigger και στον δικο μου λογαριασμο 🤣

Ελπιζω να μην αργησω τοτε πολυ παραπανω.

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να καταθέσω την σημερινή εμπειρία μου. Είχα κρατήσει μια 12μηνη ινδικη  gift card αγορασμένη για 17€  πριν απο 6 μήνες. Οποτε σημερα που εληγε το φάμιλι μπηκα με ινδικο vpn και την εξαργύρωσα. 12 μήνες individual , όλα καλά.. Στην συνέχεια επιχείρησα να το γυρίσω σε family γυρίζοντας την περιοχή σε Ελλάδα όπως είχα κάνει πριν 6 μήνες. Εκεί εφαγα άκυρο. Σου λεει θα κατσεις Ινδος individual για ενα χρονο. Ακόμα και να επαιρνα όλη την "οικογένεια" στην Ινδια , θα έπρεπε να βαλω ινδική πιστωτική για να μου το γυρίσει σε family οποτε δεν.

Επεξ/σία από geopapa
  • Like 1
Δημοσ.

Αφού τα subscriptions έχουν ακριβύνει τόσο πολύ, είπα να δοκιμάσω το 12-μηνο account.

Έκανα την αγορά από Kinguin €16 + €2,5 fees και ήρθε Αιγυπτιακός λογαριασμός. Φαίνεται να έχει γίνει κανονικά η πληρωμή του αφού στο mail (που δίνει το Kinguin) έχει και μια απόδειξη πληρωμής, οπότε δεν είναι μάλλον παροχή άλλης υπηρεσίας και άρα δεν θα ακυρωθεί. Αν συμβεί κάτι θα ενημερώσω πάλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...