blackpixie Δημοσ. Τρίτη στις 02:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:27 μμ https://www.g2a.com/spotify-premium-subscription-12-months-spotify-account-global-i10000000243117
Sebu Δημοσ. Τρίτη στις 02:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:58 μμ (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, blackpixie said: https://www.g2a.com/spotify-premium-subscription-12-months-spotify-account-global-i10000000243117 Account 12μηνο, Global κιολας με 8 ευρω? Το δοκιμασες? Δουλευει? Πιθανο να θελει μαζι και ενα καλαθι μπανανες δωρο για τάισμα 😋 Επεξ/σία Τρίτη στις 02:58 μμ από Sebu 1
blackpixie Δημοσ. Τρίτη στις 03:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:11 μμ Το σκέφτομαι επειδή ο πωλητής έχει 95% θετικές αξιολογήσεις
Sebu Δημοσ. Τρίτη στις 03:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:29 μμ Κατι 99% θετικές αξιολογήσεις είχαν και οι πωλητές των κλειδιών για NordVPN και μετά απλά έσκασε η φόλα. 8 ευρώ για 12μηνο για Global που μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οποιοδήποτε Spotify Market του πλανήτη άρα και στα ακριβά ευρωπαικά/ΗΠΑ παρά είναι υποπτο, όταν τοσο χαμηλά δεν έχει ούτε η μηνιαία Premium συνδρομή σε αυτές τις αγορές. 1
HateMe Δημοσ. Τρίτη στις 04:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:50 μμ 1 hour ago, blackpixie said: Το σκέφτομαι επειδή ο πωλητής έχει 95% θετικές αξιολογήσεις Επεσε στα 92% 🤣 1
Dcmpaira Δημοσ. Τρίτη στις 08:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:14 μμ Εγω είχα συνδρομή απο G2A και μετα το περας του ετους είχε ανανεωθει και δουλευε κανονικα.,.. Μεχρι να αλλαξω κινητο οπου δε ξαναμπηκε ποτε ξανα αφου εκανα log out στο παλιο. Κριμα.
Sebu Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 μμ (επεξεργασμένο) Το βασικό τώρα είναι να πέσουν ξανα οι δωροκάρτες στα 14-16 ευρώ το ετος (χλωμοτατο) ή να βρεθει τροπος να αποκτηθεί prepaid χρεωστική Ινδίας. Μια καλή λύση θα ήταν με δεδομένο ότι η Ρεβολουτ μπήκε Ινδία, να ξεκινούσε να δίνει κάρτες με ΒΙΝ Ινδίας ή να σου επέτρεπε να επιλέγεις εσύ το region κάθε νέας virtual κάρτας και όχι να το βγάζει αυτόματα. Δεν έχω ψαχτεί αν για πληρωμή σε ρουπίες με το μήνα, με κάρτα ζητάει κάτι παραπάνω το Spotify. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:41 μμ από Sebu 1
pakitis Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:13 μμ Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετος με spotify αλλά θα χρειαστεί για φίλους άσχετους με όλα αυτά. Το φάμιλυ στην Ελλάδα κοστίζει 13€/μήνα και μπορούν να είναι μέχρι 6 άτομα; Μπορώ να φτιάξω έξι άτομα δηλαδή και να δίνει ο καθένας 2,16€ τον μήνα; Έχω καταλάβει σωστά;
alexx_bauer Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ 10 λεπτά πριν, pakitis είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετος με spotify αλλά θα χρειαστεί για φίλους άσχετους με όλα αυτά. Το φάμιλυ στην Ελλάδα κοστίζει 13€/μήνα και μπορούν να είναι μέχρι 6 άτομα; Μπορώ να φτιάξω έξι άτομα δηλαδή και να δίνει ο καθένας 2,16€ τον μήνα; Έχω καταλάβει σωστά; ναι 1
geopapa Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ 46 minutes ago, pakitis said: Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετος με spotify αλλά θα χρειαστεί για φίλους άσχετους με όλα αυτά. Το φάμιλυ στην Ελλάδα κοστίζει 13€/μήνα και μπορούν να είναι μέχρι 6 άτομα; Μπορώ να φτιάξω έξι άτομα δηλαδή και να δίνει ο καθένας 2,16€ τον μήνα; Έχω καταλάβει σωστά; Ναι αρκει να δηλωθεί η ίδια διεύθυνση και δεν κοστίζει 13€ αλλα 15€ 1
Sebu Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ 8 minutes ago, geopapa said: Ναι αρκει να δηλωθεί η ίδια διεύθυνση και δεν κοστίζει 13€ αλλα 15€ Με τις IP τι παιζει? Κανει καποιο ελεγχο ωστε αυτα τα 6 ατομα να ειναι στο ίδιο "σπιτι" οπως λχ το Netflix? Πρακτικα ειναι δυσκολο καθως με το Spotify θα εισαι κατα βαση on the move. Επισης με το family ενας ειναι ο διαχειριστης και οι αλλοι χρηστες? Βλεπουν οι μεν τις λιστες των δε και την ιστορικοτητα τους κτλ?
HateMe Δημοσ. χθες στις 07:11 πμ Δημοσ. χθες στις 07:11 πμ 7 hours ago, pakitis said: Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετος με spotify αλλά θα χρειαστεί για φίλους άσχετους με όλα αυτά. Το φάμιλυ στην Ελλάδα κοστίζει 13€/μήνα και μπορούν να είναι μέχρι 6 άτομα; Μπορώ να φτιάξω έξι άτομα δηλαδή και να δίνει ο καθένας 2,16€ τον μήνα; Έχω καταλάβει σωστά; Ναι, αλλα 2.50 τον μήνα. Είχα 2 χρόνια και εγώ.
kallair Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Στις 21/10/2025 στις 3:11 ΜΜ, blackpixie είπε Το σκέφτομαι επειδή ο πωλητής έχει 95% θετικές αξιολογήσεις Την φολα την εχουμε φαει στο g2a και απο πωλητες με 99% αξιολογηση. ειναι τερμα σαπιο.
geopapa Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 21 hours ago, Sebu said: Με τις IP τι παιζει? Κανει καποιο ελεγχο ωστε αυτα τα 6 ατομα να ειναι στο ίδιο "σπιτι" οπως λχ το Netflix? Πρακτικα ειναι δυσκολο καθως με το Spotify θα εισαι κατα βαση on the move. Επισης με το family ενας ειναι ο διαχειριστης και οι αλλοι χρηστες? Βλεπουν οι μεν τις λιστες των δε και την ιστορικοτητα τους κτλ? Δεν εχουν επιβαλλει καποιο περιορισμο ΙΡ κλπ ως τωρα. Όπως είπες, είναι κ λιγο δύσκολο. Ενας ειναι ο plan manager , αυτος καλει τους άλλους (τους ερχεται mail) να συμμετάσχουν στο family του με τους δικούς τους λογαριασμούς (υπάρχοντες ή φτιαχνουν καινουριο) . Εκει αν αποδεχτούν πρεπει να δηλώσουν την ιδια διευθυνση με τον "πατέρα". Επίσης ο πατέρας μπορει ανα πασα στιγμή να πετάξει καποιον εκτός οικογενειας (οποτε μεταβαίνει σε free) να βαλει αλλον κλπ. Υπάρχει ιδιωτικότητα δεν βλεπει κανεις τις ιδιωτικές playlist του άλλου κλπ ουτε και ποιοι αλλοι ειναι στην οικογένεια (εκτος απο τον πατερα φυσικα..). Μια λεπτομέρεια που επισης πρεπει να ξερουμε ειναι οτι για να μπεις σε οικογένεια άλλου "πατέρα" θα πρέπει να εχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος απο τότε που βγήκες απο την προηγούμενη οικογενεια. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από geopapa 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα