Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/4/2025 στις 10:19 ΜΜ, Rattlehead είπε

Αν είστε Ινδια και ακούτε ελληνικα,μετά από λίγο καιρό δεν θα σας προτείνει Ινδικα πια.

Η αναλογία για Spotify ειναι η εξης(6μηνες κάρτες ειναι σε έλλειψη):

Επιλογή 1:

- 3x 6 μήνες αποτέλεσμα σε 11 μήνες Family / 13 μήνες Duo (δεν απαιτείται χρόνος αναμονής 25 ωρών)

Επιλογή 2:

- 6x 3 μήνες επίσης καταλήγουν σε 11 μήνες Family / 13 μήνες Duo (χρόνος αναμονής 25 ωρών απαιτείται)

Επιλογή 1x1x2 μήνες:

- Επιλογή 1x1x2 μήνες μήνες + 2x3 μήνες έχουν ως αποτέλεσμα λίγο λιγότερο από 10 μήνες Family / λίγο κάτω από 12 μήνες Duo 

Επιλογή 3:

1x 12 μήνες ισούται με 6 μήνες Family / 8 μήνες Duo (φθηνότερη εναλλακτική)

Αν κατάλαβα καλά, σε υφιστάμενο Premium Family, αναμένουμε πρώτα να το γυρίσει σε Free.

Μετά:

1) αλλαγή σε Ινδία

2) redeem 12μηνη giftcard από Premium Individual

3) ξαναγυρνάμε το account σε Family και προσθέτουμε ξανά τα μέλη και απλά μας αλλάζει την ημερομηνία από 12 μήνες σε 6;

Ξεχνάω κάτι; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, June είπε

Αν κατάλαβα καλά, σε υφιστάμενο Premium Family, αναμένουμε πρώτα να το γυρίσει σε Free.

Μετά:

1) αλλαγή σε Ινδία

3) ξαναγυρνάμε το account σε Family και προσθέτουμε ξανά τα μέλη και απλά μας αλλάζει την ημερομηνία από 12 μήνες σε 6;

Ξεχνάω κάτι; Ευχαριστώ!

Θα το γυρίσεις ελλαδα μετά το account?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rattlehead είπε

Θα το γυρίσεις ελλαδα μετά το account?

Δε νομίζω να υπάρχει λόγος. Όλα τα family Ινδία με ίδια διεύθυνση φαντάζομαι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, June είπε

Δε νομίζω να υπάρχει λόγος. Όλα τα family Ινδία με ίδια διεύθυνση φαντάζομαι.

Εγώ συμφωνώ μαζί σου,άλλοι δεν θέλουν να βλέπουν να τους προτεινει Ινδούς. Τους εχω εξηγήσει ότι εξαφανιζονται μετά απο λίγο αλλα δεν...

10 ώρες πριν, JimGer είπε

Είμαστε σίγουροι ότι γυρνάει από premium individual σε family?
Σκέφτομαι αυτή: https://www.playsultan.com/spotify-in

Αλλά δεν ξέρω αν γυρνάει σε family...
Το έχει κάνει κάποιος αυτό?

Καταρχάς δες αν μπορείς να πληρώσεις με κάποια γνωστή μεθοδο. Απευθειας απο τουρκο δεν εχω δει

Δημοσ.
1 hour ago, Rattlehead said:

Εγώ συμφωνώ μαζί σου,άλλοι δεν θέλουν να βλέπουν να τους προτεινει Ινδούς. Τους εχω εξηγήσει ότι εξαφανιζονται μετά απο λίγο αλλα δεν...

Καταρχάς δες αν μπορείς να πληρώσεις με κάποια γνωστή μεθοδο. Απευθειας απο τουρκο δεν εχω δει

Ινδική giftcard είναι... Τούρκος είναι ο πωλητής

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, JimGer είπε

Ινδική giftcard είναι... Τούρκος είναι ο πωλητής

Εγώ καταλαβα τι είναι.λεω,ολοκληρωσες την αγορα και ειναι η πληρωμή με τις κλασσικές μεθόδους?

Αν ειναι οκ,πάρε το και κανε το redeem

Δημοσ.
1 hour ago, Rattlehead said:

Εγώ καταλαβα τι είναι.λεω,ολοκληρωσες την αγορα και ειναι η πληρωμή με τις κλασσικές μεθόδους?

Αν ειναι οκ,πάρε το και κανε το redeem

Εχω αγοράσει από εκεί. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν "μετακομίσω" σε Ινδία μπορώ να το κάνω family. Προς το παρόν χρησιμοποιώ κανονικά τουρκικό με virtual τουρκική κάρτα

Δημοσ.

έχω ολοκληρώσει την διαδικασία και έχω 12 μήνες ατομικό ινδικό αλλά δεν μπορώ να το γυρίσω σε ελληνικό. Ενώ το έχω κάνει και άλλες φορές αυτή τη φορά μπέτωσε και δεν κάνει τίποτα και βγάζει σφάλμα

Φαίνεται ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σου. Διάλεξε ένα άλλο πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για να αποκτήσεις το Premium.

Δημοσ.
Στις 7/5/2025 στις 1:20 ΠΜ, June είπε

Μετά:

1) αλλαγή σε Ινδία

Ξεχνάω κάτι; Ευχαριστώ!

Δεν νομιζω οτι γινεται να αλλαξει. Εγω ειχα duo. Το διεκοψα για να βαλω αυτο αλλα μετα δεν γυρνουσε σε duo. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως πληρωνουμε? Revolut δεν πενραει ουτε η κανονικη ουτε single use

Επεξ/σία από imr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...