JimGer Δημοσ. Τετάρτη στις 12:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:04 πμ On 01/05/2025 at 12:59, ltodd said: Μετακόμισα και εγώ Ινδία τελικά Με giftcard και premium individual?
June Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 πμ Στις 14/4/2025 στις 10:19 ΜΜ, Rattlehead είπε Αν είστε Ινδια και ακούτε ελληνικα,μετά από λίγο καιρό δεν θα σας προτείνει Ινδικα πια. Η αναλογία για Spotify ειναι η εξης(6μηνες κάρτες ειναι σε έλλειψη): Επιλογή 1: - 3x 6 μήνες αποτέλεσμα σε 11 μήνες Family / 13 μήνες Duo (δεν απαιτείται χρόνος αναμονής 25 ωρών) Επιλογή 2: - 6x 3 μήνες επίσης καταλήγουν σε 11 μήνες Family / 13 μήνες Duo (χρόνος αναμονής 25 ωρών απαιτείται) Επιλογή 1x1x2 μήνες: - Επιλογή 1x1x2 μήνες μήνες + 2x3 μήνες έχουν ως αποτέλεσμα λίγο λιγότερο από 10 μήνες Family / λίγο κάτω από 12 μήνες Duo Επιλογή 3: 1x 12 μήνες ισούται με 6 μήνες Family / 8 μήνες Duo (φθηνότερη εναλλακτική) Αν κατάλαβα καλά, σε υφιστάμενο Premium Family, αναμένουμε πρώτα να το γυρίσει σε Free. Μετά: 1) αλλαγή σε Ινδία 2) redeem 12μηνη giftcard από Premium Individual 3) ξαναγυρνάμε το account σε Family και προσθέτουμε ξανά τα μέλη και απλά μας αλλάζει την ημερομηνία από 12 μήνες σε 6; Ξεχνάω κάτι; Ευχαριστώ!
Rattlehead Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 μμ 21 ώρες πριν, June είπε Αν κατάλαβα καλά, σε υφιστάμενο Premium Family, αναμένουμε πρώτα να το γυρίσει σε Free. Μετά: 1) αλλαγή σε Ινδία 2) redeem 12μηνη giftcard από Premium Individual 3) ξαναγυρνάμε το account σε Family και προσθέτουμε ξανά τα μέλη και απλά μας αλλάζει την ημερομηνία από 12 μήνες σε 6; Ξεχνάω κάτι; Ευχαριστώ! Θα το γυρίσεις ελλαδα μετά το account?
June Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 πμ 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Θα το γυρίσεις ελλαδα μετά το account? Δε νομίζω να υπάρχει λόγος. Όλα τα family Ινδία με ίδια διεύθυνση φαντάζομαι.
JimGer Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 πμ 2 hours ago, Rattlehead said: Θα το γυρίσεις ελλαδα μετά το account? Είμαστε σίγουροι ότι γυρνάει από premium individual σε family? Σκέφτομαι αυτή: https://www.playsultan.com/spotify-in Αλλά δεν ξέρω αν γυρνάει σε family... Το έχει κάνει κάποιος αυτό?
Rattlehead Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 πμ 10 ώρες πριν, June είπε Δε νομίζω να υπάρχει λόγος. Όλα τα family Ινδία με ίδια διεύθυνση φαντάζομαι. Εγώ συμφωνώ μαζί σου,άλλοι δεν θέλουν να βλέπουν να τους προτεινει Ινδούς. Τους εχω εξηγήσει ότι εξαφανιζονται μετά απο λίγο αλλα δεν... 10 ώρες πριν, JimGer είπε Είμαστε σίγουροι ότι γυρνάει από premium individual σε family? Σκέφτομαι αυτή: https://www.playsultan.com/spotify-in Αλλά δεν ξέρω αν γυρνάει σε family... Το έχει κάνει κάποιος αυτό? Καταρχάς δες αν μπορείς να πληρώσεις με κάποια γνωστή μεθοδο. Απευθειας απο τουρκο δεν εχω δει
JimGer Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:48 μμ 1 hour ago, Rattlehead said: Εγώ συμφωνώ μαζί σου,άλλοι δεν θέλουν να βλέπουν να τους προτεινει Ινδούς. Τους εχω εξηγήσει ότι εξαφανιζονται μετά απο λίγο αλλα δεν... Καταρχάς δες αν μπορείς να πληρώσεις με κάποια γνωστή μεθοδο. Απευθειας απο τουρκο δεν εχω δει Ινδική giftcard είναι... Τούρκος είναι ο πωλητής
blackpixie Δημοσ. Πέμπτη στις 12:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:58 μμ 11,90€ με το fee για ένα τρίωρο ακόμα στο G2A.
Rattlehead Δημοσ. Πέμπτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:38 μμ 48 λεπτά πριν, JimGer είπε Ινδική giftcard είναι... Τούρκος είναι ο πωλητής Εγώ καταλαβα τι είναι.λεω,ολοκληρωσες την αγορα και ειναι η πληρωμή με τις κλασσικές μεθόδους? Αν ειναι οκ,πάρε το και κανε το redeem
June Δημοσ. Πέμπτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:57 μμ 58 λεπτά πριν, blackpixie είπε 11,90€ με το fee για ένα τρίωρο ακόμα στο G2A. 16,49€ το βγάζει το φθηνότερο, απ' ότι βλέπω: https://www.g2a.com/spotify-premium-subscription-card-12-months-spotify-key-india-i10000000243132?suid=5da263dd-94bd-4fbf-83be-d57eb53b044e
blackpixie Δημοσ. Πέμπτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:19 μμ (επεξεργασμένο) Στην κεντρική του android app τόσο μου βγάζει με πωλητή voucherskingdom. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:25 μμ από blackpixie
JimGer Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ 1 hour ago, Rattlehead said: Εγώ καταλαβα τι είναι.λεω,ολοκληρωσες την αγορα και ειναι η πληρωμή με τις κλασσικές μεθόδους? Αν ειναι οκ,πάρε το και κανε το redeem Εχω αγοράσει από εκεί. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν "μετακομίσω" σε Ινδία μπορώ να το κάνω family. Προς το παρόν χρησιμοποιώ κανονικά τουρκικό με virtual τουρκική κάρτα
gampos Δημοσ. Σάββατο στις 12:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:23 μμ έχω ολοκληρώσει την διαδικασία και έχω 12 μήνες ατομικό ινδικό αλλά δεν μπορώ να το γυρίσω σε ελληνικό. Ενώ το έχω κάνει και άλλες φορές αυτή τη φορά μπέτωσε και δεν κάνει τίποτα και βγάζει σφάλμα Φαίνεται ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σου. Διάλεξε ένα άλλο πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για να αποκτήσεις το Premium.
paulchro Δημοσ. Σάββατο στις 12:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:35 μμ Στις 7/5/2025 στις 1:20 ΠΜ, June είπε Αν κατάλαβα καλά, σε υφιστάμενο Premium Family, αναμένουμε πρώτα να το γυρίσει σε Free. Μετά: 1) αλλαγή σε Ινδία 2) redeem 12μηνη giftcard από Premium Individual 3) ξαναγυρνάμε το account σε Family και προσθέτουμε ξανά τα μέλη και απλά μας αλλάζει την ημερομηνία από 12 μήνες σε 6; Ξεχνάω κάτι; Ευχαριστώ! Δεν νομιζω οτι γινεται να αλλαξει. Εγω ειχα duo. Το διεκοψα για να βαλω αυτο αλλα μετα δεν γυρνουσε σε duo. 2
imr Δημοσ. πριν από 37 λεπτά Δημοσ. πριν από 37 λεπτά (επεξεργασμένο) Πως πληρωνουμε? Revolut δεν πενραει ουτε η κανονικη ουτε single use Επεξ/σία πριν από 34 λεπτά από imr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα