Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει για να παιξει λοιπον χρειαζεται να εχει region india το οποιο δ το αλλαζουμε το menu παραμενει στα ελληνικα και η ερωτηση ειναι πρπεει μονιμα να εχουμε συνδεση με vpn india;

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kamelot1821 είπε

Καλημερα μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει για να παιξει λοιπον χρειαζεται να εχει region india το οποιο δ το αλλαζουμε το menu παραμενει στα ελληνικα και η ερωτηση ειναι πρπεει μονιμα να εχουμε συνδεση με vpn india;

VPN Ινδία πρέπει να έχεις όταν αλλάξεις τον λογαριασμό από Ελλάδα (ή άλλη χώρα) σε Ινδία στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Από εκεί και μετά δε χρειάζεται πουθενά VPN.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kamelot1821 είπε

τι εννοεις φιλε μου να αλλαξω λογαριασμο; αν εχω νεο λογαριασμό και επιλεξω region india τι ισχυει;

Για να σε αφησει να βαλεις region ινδια, πρεπει να εχεις IP Ινδιας. οποτε ειτε πρεπει να πας μια βολτα ινδια κ να το φτιαξεις εκει το ακκ, ειτε να βαλεις vpn..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Προσπάθησα να ακολουθήσω την γνωστή διαδικασία που μετατρέπεις το individual Ινδικό σε family Ελληνικό και έχω φάει άκυρο 🙁

Έχω κάνει το Ινδικό με δωροκάρτα, όλα οκ. Πάω manage your subscription->change plan->change country. Εκεί με βγάζει στην ελληνική σελίδα με τα προγράμματα. Σε αυτή τη σελίδα, ότι και να πατήσω (individual, family, duo, οτιδήποτε) δεν κάνει τίποτα. Κάνει redirect στην ίδια σελίδα και δεν προχωράει η διαδικασία να βάλω ελληνική κάρτα και να γίνει η μετατροπή των μηνών σε family. Το κλειδώσανε; ή κάνω κάτι λάθος;

[έχω δοκιμάσει πολύ troubleshooting. Με vpn ή χωρίς, με 3 browser, με διαγραφή cache , από το app στο κινητό]

Επεξ/σία από happiness
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, adi32 said:

αυτο ισχυει και για παλιο λογαριασμο που εχεις ή πρεπει να κανεις νεο ?

Το έχουν απαντήσει (και επιβεβαιώνω και εγώ που το έκανα). Γίνεται και σε υπάρχοντα λογαριασμό, αρκεί να βρίσκεται σε καθεστώς Free, όχι Premium.

Επεξ/σία από Hnepes
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, happiness είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Προσπάθησα να ακολουθήσω την γνωστή διαδικασία που μετατρέπεις το individual Ινδικό σε family Ελληνικό και έχω φάει άκυρο 🙁

Έχω κάνει το Ινδικό με δωροκάρτα, όλα οκ. Πάω manage your subscription->change plan->change country. Εκεί με βγάζει στην ελληνική σελίδα με τα προγράμματα. Σε αυτή τη σελίδα, ότι και να πατήσω (individual, family, duo, οτιδήποτε) δεν κάνει τίποτα. Κάνει redirect στην ίδια σελίδα και δεν προχωράει η διαδικασία να βάλω ελληνική κάρτα και να γίνει η μετατροπή των μηνών σε family. Το κλειδώσανε; ή κάνω κάτι λάθος;

[έχω δοκιμάσει πολύ troubleshooting. Με vpn ή χωρίς, με 3 browser, με διαγραφή cache , από το app στο κινητό]

Το ίδιο και σε εμένα, εμφανίζει το μήνυμα

Φαίνεται ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σου. Διάλεξε ένα άλλο πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για να αποκτήσεις το Premium.

και ότι και να επιλέξω τίποτα. Μάλλον κόπηκε για την ώρα. Τουλάχιστον έμεινε 12μηνο ατομικό

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rioener είπε

Το ίδιο και σε εμένα, εμφανίζει το μήνυμα

Φαίνεται ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σου. Διάλεξε ένα άλλο πρόγραμμα που είναι διαθέσιμο για να αποκτήσεις το Premium.

και ότι και να επιλέξω τίποτα. Μάλλον κόπηκε για την ώρα. Τουλάχιστον έμεινε 12μηνο ατομικό

😔 Ουφ, δυστυχώς το καιγόμουν να κάνω family γιατί είχαμε τούρκικο με fups που πήγε κουβά και τώρα έχουν πεταχτεί όλα τα μέλη έξω.

Δημοσ.

Ναι κι εγώ για family το έκανα. Κρίμα, περιμένουμε μπας και βρούνε κάποια άλλη μέθοδο

Δημοσ.
32 minutes ago, happiness said:

😔 Ουφ, δυστυχώς το καιγόμουν να κάνω family γιατί είχαμε τούρκικο με fups που πήγε κουβά και τώρα έχουν πεταχτεί όλα τα μέλη έξω.

Εμένα playsultan vcc λειτουργεί να ξέρεις. Αλλά έχει νομίζω 4% στη φόρτωση από κάρτα στο site και άλλο 10-11% από το site στην virtual card. All in all λειτουργεί όμως

23 minutes ago, happiness said:

Να αρχίσω να ψάχνω μέσω apple ID με κάρτα itunes; Έχουμε οδηγίες για αυτό;

Για youtube ξέρω ότι υπάρχει (μέσω iOS όχι απλά apple id). Αλλά για spotify δεν ξέρω. Δύσκολο το βλέπω καθότι δεν κάνεις subscribe μέσω του apple payment system...

Δημοσ.

Είναι λίγο off-topic, αλλά σχετικό με τα παραπάνω μηνύματα.

Αν κάνετε Apple Music Family μέσω iTunes giftcards βγαίνει 60tl/μήνα για όλα τα μέλη της οικογένειας (1,38€/μήνα σήμερα).

Δημοσ.

Τα μέλη της οικογένειας όμως θα πρέπει να είναι Τουρκία ή όχι; Γιατί όταν κάποτε είχα ενεργοποιήσει στο Τούρκικο το family, δεν είχαν πιάσει τα ελληνικά apple id

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...