Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

αν δεν χαλάσει δεν το αλλάζεις

Προσωπικα δε βλεπω κατι κακο σε αυτη τη λογικη 🤔

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lector είπε

Προσωπικα δε βλεπω κατι κακο σε αυτη τη λογικη 🤔

Αν επενδύσεις στον εξοπλισμό της δουλειά σου θα δουλεύεις καλύτερα και πιο αποδοτικά, τώρα αν θες απλά να αρμέξεις την αγελάδα όντως δεν χρειάζεται να επενδύσεις γιατί κανείς αρπακτη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι άνοιξε θέμα για αυτό το λόγο με ξεπερνάει! Μακάρι να ήταν τέτοια τα προβλήματα! Εκτός αν κάποιοι είναι τόσο τσίπηδες που επειδή θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις μικρές σακούλες για σκουπίδια, τους χαλάνε τη δουλειά οι ταμίες!

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ειναι και κατι ατομα,που ξοδευουν τα ταλεντα τους σε παρανομιες,ενω θα μπορουσαν να κανουν κατι δημιουργικο,να δωσουν στην κοινωνια και φυσικα να βγαλουν και χρηματα νομιμα,χωρις να κοιτανε μια ζωη πανω απο τον ωμο τους.

Ειχα ενα φιλο,ο οποιος αγοραζε καποιο φθηνο τυρι απο το ψυγειο των τυριων,μαζι αγοραζε και μισο κιλο πανακριβο,στην πορεια αλλαζε τις ετικες,αφηνε το φθηνο με την ακριβη πλεον ετικετα σε καποιο ψυγειο με γαλατα κτλ και εφευγε εχοντας γλυτωσει καποιο 10ρικο.

Δε λεω οτι ειναι καποιο σοβαρο ταλεντο να το σκεφτεις αυτο,η το να βαλεις 3 ντοματες ακομα μετα το ζυγισμα,αλλα ειναι κατι. Ο συγκεκριμενος ηταν αρκετα ταλαντουχος,αλλα παντα διαλεγε τον συντομο δρομο στη ζωη του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Γιατί δεν θέλουν να ξοδέψουν νέο σύστημα ταμειακής /ζυγαριάς

Στην Ελλάδα γενικότερα είναι της λογικής αν δεν χαλάσει δεν το αλλάζεις (που ακόμα και να χαλάσει κοιτάν το πιο φτηνο μπάλωμα που μπορούν να κάνουν)

Δε νομίζω ότι ο Σκλαβενίτης πχ έχει θέμα να βάλει σύστημα ζυγίσματος στα ταμεία. Για κάποιον άλλο λόγο το κάνει που δεν ξέρουμε.

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δε νομίζω ότι ο Σκλαβενίτης πχ έχει θέμα να βάλει σύστημα ζυγίσματος στα ταμεία. Για κάποιον άλλο λόγο το κάνει που δεν ξέρουμε.

Είναι θέμα κόστους, γιατί μιλάμε για τροποποίηση των πάγκων των ταμείων (η αγορά νέων)+ διασύνδεση, είναι αρκετά μεγάλο το κόστος, +το καλιμπραρισμα/πιστοποίηση που πρέπει να έχουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Γνωρίζοντας τον Σκλαβενίτη, θα έλεγα ότι το το κάνει για να διατηρεί θέσεις εργασίας με αυτό τον τρόπο. Και είναι προς τιμήν του. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 12/4/2025 στις 4:28 ΜΜ, georgiouu είπε

εγκυκλοπαιδικη ερωτηση για να μου λυθει η απορια

εχετε προσεξει και εσεις οτι οι ταμιες στα μαρκετ διπλοδενουν τις ναυλον λεπτες τσαντες και μετα αναγκαζεσαι να τις σχισεις;

σε καποια σημερα της λεω ευγενεστατα "δεν πειραζει μην την δενεται" και εκεινη με κοιταξε με ενα υφος σαν να δυσανασχετησε

μηπως ειναι ανωθεν εντολη απο διοικηση να τις δενουν τις σακουλες ωστε να μην ξαναχρησιμοποιουνται για σκουπιδια ας πουμε; δεν καταλαβαινω,το μονο λογικο συμπερασμα αυτο ειναι.Γιατι για τον ταμια να σου δεσει την σακουλα ειναι παραπανω δουλεια

Σχεδόν ποτέ στην ζωή μου δεν θυμάμαι να έχω δει υπάλληλο ταμείου να δένει σακούλα. Μάλλον πέφτεις σε πολύ ιδιαζουσες περιπτωσεις υπαλλήλων στο ταμείο. 

Τώρα άμα αυτή σε κοίταξε παράξενα, εσυ μην δίνεις δεκάρα, πρόβλημα της. Άμα κάθε φορά έχεις αυτό το θέμα, άλλαξε σούπερ μάρκετ άμα είναι εύκολο. 

Στις 12/4/2025 στις 4:36 ΜΜ, SabotazNic είπε

Και γιατί δεν παίρνετε σακουλες πολλαπλών χρήσεων? Έχω του lidl κοντά 4 χρόνια, και δεν έχουν πάθει τπτ. Δίνετε αέρα 10λεπτα (ασχέτως και τα σκουπίδια κτλ). Και μην πείτε τις έχετε για σκουπίδια, κυριολεκτικά οι σακουλες σκουπιδιών είναι μεγαλύτερες, καλύτερες, φθηνότερες. 

Μία χαρά θα σου πούμε ότι τις παίρνουμε για σκουπιδια. Μας ταιριάζει και το μέγεθος, δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερες. 

Δέχομαι βέβαια ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια μεγάλη παραγγελία σακουλων σκουπιδιών και να μας βγει η τιμή χαμηλότερη των 10 λεπτών, αλλά εμείς προτιμούμε να τις παίρνουμε έτσι για τα σκουπιδια.

Τώρα αυτό το θέμα που θίγει ο ts με το δέσιμο δεν το έχω συναντήσει πουθενά. 

Στις 12/4/2025 στις 5:02 ΜΜ, georgiouu είπε

το εχω παρατηρησει σε διαφορετικα σ/μαρκετ

ναι αναφερομαι στις σακουλες μαναβικης αλλα και στις σακουλες με ετοιμο φαγητο π.χ, ψητο κοτοπουλο οπου εκει μαλιστα βαζουν το αυτοκολητο με την τιμη και στην χαρτοσακουλα και στην ναυλον σακουλα ωστε να αναγκαστεις  να την κανεις χιλια κομματια για να φτασεις στο κοτοπουλο !!!:o :lol:

Καλά εντάξει τώρα, μου φαίνεται κάποιοι δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε στην ζωή σας.

Για σακούλες από εστιατόρια, μαγαζιά και delivery, προφανως και τις κλείνουν (όχι όλοι), για να αργήσει να κρυώσει το φαγητό, για να μην φύγει κανένα πακέτο από έξω κατά το δρομολόγιο της διανομής. Αμα πας ο ίδιος να πάρεις φαγητό στο μαγαζί δεν τις κλείνουν στην δίνουν έτσι χύμα. 

Για τις σακούλες μαναβικης δεν έχω άποψη. Πάντως τις κλασσικές σε σούπερ μάρκετ δεν έχω δει ποτέ και πουθενά να τις δένουν. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Γνωρίζοντας τον Σκλαβενίτη, θα έλεγα ότι το το κάνει για να διατηρεί θέσεις εργασίας με αυτό τον τρόπο. Και είναι προς τιμήν του. 

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.

24 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Σχεδόν ποτέ στην ζωή μου δεν θυμάμαι να έχω δει υπάλληλο ταμείου να δένει σακούλα. Μάλλον πέφτεις σε πολύ ιδιαζουσες περιπτωσεις υπαλλήλων στο ταμείο. 

Τώρα άμα αυτή σε κοίταξε παράξενα, εσυ μην δίνεις δεκάρα, πρόβλημα της. Άμα κάθε φορά έχεις αυτό το θέμα, άλλαξε σούπερ μάρκετ άμα είναι εύκολο. 

Μία χαρά θα σου πούμε ότι τις παίρνουμε για σκουπιδια. Μας ταιριάζει και το μέγεθος, δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερες. 

Δέχομαι βέβαια ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια μεγάλη παραγγελία σακουλων σκουπιδιών και να μας βγει η τιμή χαμηλότερη των 10 λεπτών, αλλά εμείς προτιμούμε να τις παίρνουμε έτσι για τα σκουπιδια.

Τώρα αυτό το θέμα που θίγει ο ts με το δέσιμο δεν το έχω συναντήσει πουθενά. 

Καλά εντάξει τώρα, μου φαίνεται κάποιοι δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε στην ζωή σας.

Για σακούλες από εστιατόρια, μαγαζιά και delivery, προφανως και τις κλείνουν (όχι όλοι), για να αργήσει να κρυώσει το φαγητό, για να μην φύγει κανένα πακέτο από έξω κατά το δρομολόγιο της διανομής. Αμα πας ο ίδιος να πάρεις φαγητό στο μαγαζί δεν τις κλείνουν στην δίνουν έτσι χύμα. 

Για τις σακούλες μαναβικης δεν έχω άποψη. Πάντως τις κλασσικές σε σούπερ μάρκετ δεν έχω δει ποτέ και πουθενά να τις δένουν. 

Στη μαναβική του Σκλαβενίτη το κάνουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, great είπε

να ειχα τα προβληματά σου.................

Τελείως άκυρο σχόλιο. 

Μία απορία εξέφρασε ο φίλος και την συζητάμε. 

Δημοσ.
Στις 12/4/2025 στις 4:36 ΜΜ, SabotazNic είπε

Και γιατί δεν παίρνετε σακουλες πολλαπλών χρήσεων? Έχω του lidl κοντά 4 χρόνια, και δεν έχουν πάθει τπτ. Δίνετε αέρα 10λεπτα (ασχέτως και τα σκουπίδια κτλ). Και μην πείτε τις έχετε για σκουπίδια, κυριολεκτικά οι σακουλες σκουπιδιών είναι μεγαλύτερες, καλύτερες, φθηνότερες. 

CatDoctor138-300x300.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, 1comment είπε

Ότι άνοιξε θέμα για αυτό το λόγο με ξεπερνάει! Μακάρι να ήταν τέτοια τα προβλήματα! Εκτός αν κάποιοι είναι τόσο τσίπηδες που επειδή θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις μικρές σακούλες για σκουπίδια, τους χαλάνε τη δουλειά οι ταμίες!

Δεν ειναι θεμα τσιπιας αλλα θεμα προστασιας του περιβαλλοντος.
Οκ καταλαβαινω θα μου γραψεις διαφορα αλλα οντως μερικοι ενδιαφερονται για αυτο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εαν μπορεις την σακουλα για τις ντοματες να τις χρησιμοποιησεις για το καλακαθι στην τουαλετα ειναι πιο μεγαλη αγκια να μην το κανεις αλλα να αγορασεις τις ειδικες σακουλες μην τυχον πει τιποτα η κοινωνια;

Τις σακουλες τις δενουν για να βοηθησουν τον πελατη να μην σκορπισουν τα πραγματα, δεν το κανουν ολοι οι ταμιες, μερικοι ειναι χειροτεροι απο ΔΥ σε αποσυνθεση

Επεξ/σία από safridia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...