Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : 

Θέλω στην οικοδομή μας να εγκαταστήσω κάμερες (TP-LINK Tapo C320WS) στους ισόγειους χώρους (είσοδος , πυλωτή κλπ). Ρεύμα υπάρχει όμως δεν υπάρχει καθόλου δίκτυο. Προσπάθησα να βάλω ένα Xiaomi Mi WiFi Range Extender AC1200 στην είσοδο όμως δεν πιάνει καθόλου σήμα από εμένα στον 2ο όροφο. 

Ποια λύση μπορεί να υπάρξει ώστε να αναμεταδώσουμε WiFi ; Εγώ στο διαμέρισμα μου έχω PoE κάμερες στα μπαλκόνια οι οποίες καταλήγουν σε καταγραφικό. Μπορώ να κάνω Split κάποιο ethernet και να το κατεβάσω κάτω, συνδέοντας το στο Repeater ενσύρματα; Φαντάζομαι δεν θα έχει Internet το Ethernet της κάμερας με το καταγραφικό. 

Κάθε ιδέα/βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.
6 hours ago, thephotoshoped said:

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : 

Θέλω στην οικοδομή μας να εγκαταστήσω κάμερες (TP-LINK Tapo C320WS) στους ισόγειους χώρους (είσοδος , πυλωτή κλπ). Ρεύμα υπάρχει όμως δεν υπάρχει καθόλου δίκτυο. Προσπάθησα να βάλω ένα Xiaomi Mi WiFi Range Extender AC1200 στην είσοδο όμως δεν πιάνει καθόλου σήμα από εμένα στον 2ο όροφο. 

Ποια λύση μπορεί να υπάρξει ώστε να αναμεταδώσουμε WiFi ; Εγώ στο διαμέρισμα μου έχω PoE κάμερες στα μπαλκόνια οι οποίες καταλήγουν σε καταγραφικό. Μπορώ να κάνω Split κάποιο ethernet και να το κατεβάσω κάτω, συνδέοντας το στο Repeater ενσύρματα; Φαντάζομαι δεν θα έχει Internet το Ethernet της κάμερας με το καταγραφικό. 

Κάθε ιδέα/βοήθεια ευπρόσδεκτη!

κατεβασε καλώδιο στο ισόγειο

Δημοσ.
7 hours ago, kostasbm said:

κατεβασε καλώδιο στο ισόγειο

Πώς να το κάνω ; Το ρουτερ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του σπιτιού . Πώς θα βγάλει Ethernet και θα το κατεβάσω ; 

Μια λύση που σκέφτηκα χωρίς να ξέρω εάν δουλεύει είναι να βάλω το WiFi Repeater σε πρίζα του μπαλκονιού και από εκεί να κατεβάσω Ethernet το οποίο θα συνδεθεί σε ένα ακόμη Repeater . Είναι αποδεκτή λύση ; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε

Πώς να το κάνω ; Το ρουτερ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του σπιτιού . Πώς θα βγάλει Ethernet και θα το κατεβάσω ; 

Μια λύση που σκέφτηκα χωρίς να ξέρω εάν δουλεύει είναι να βάλω το WiFi Repeater σε πρίζα του μπαλκονιού και από εκεί να κατεβάσω Ethernet το οποίο θα συνδεθεί σε ένα ακόμη Repeater . Είναι αποδεκτή λύση ; 

Αν εχει αρκετο σημα απο το ρουτερ εκει απου θα βαλεις το repeater, μια χαρα θα δουλεψει 

Δημοσ.
1 hour ago, gorge18 said:

Αν εχει αρκετο σημα απο το ρουτερ εκει απου θα βαλεις το repeater, μια χαρα θα δουλεψει 

η να βάλεις powerline διπλα στο ρουτερ και στο μπαλκονι και να ριξεις το καλωδιο απο κει.....

δοκίμασε με το repeater που έχεις πρώτα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kostasbm είπε

η να βάλεις powerline διπλα στο ρουτερ και στο μπαλκονι και να ριξεις το καλωδιο απο κει.....

οτιδήποτε δεν του ριχνει ταχυτητα. 

Δημοσ.
2 hours ago, kostasbm said:

δοκίμασε με το repeater που έχεις πρώτα

1 hour ago, gorge18 said:

οτιδήποτε δεν του ριχνει ταχυτητα. 

Έκανα πρόχειρη δοκιμή με το Xiaomi και σύνδεση με ethernet με ένα ρούτερ κάτω και δούλεψε! Βέβαια οι ταχύτητες πέφτουν χαοτικά από το ίδιο το repeater. Ενώ έχω 1Gbps γραμμή και το repeater βρίσκεται στα 2 μέτρα από το router με 1 τοίχο να τα χωρίζει πιάνω 100mbps. 

Το θέμα είναι ότι η ιδέα δούλεψε και οι ταχύτητες για τις κάμερες ίσως είναι αρκετές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...