Andrew_2k Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Με κάλεσε χθες από Viber ένα άγνωστο νούμερο ξεκινούσε απο +47 το απαντάω (δεν ξέρω γιατί) και παίχτηκε ένα προηχογραφημένο που έλεγε: "Εάν ψάχνετε για δουλειά παρακαλώ κάντε με add στο Viber" Έχει γίνει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? 1
Neptu Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Οι περισσότεροι εδώ έχουμε δεχθεί κλήση ή μήνυμα από κάποιον απατεώνα ή φαρσερ που πιστεύω δεν αξίζει καν να το σχολιάζουμε. Είναι σα να μας λες ότι είδες χθες ένα αδέσποτο στο δρόμο. ok, so what? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Ο ένας που του δένουν τις σακούλες.Εσύ που έπεσες θύμα spam. ..................................... 2
Rebelos2018 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ο ένας που του δένουν τις σακούλες.Εσύ που έπεσες θύμα spam. ..................................... Και ο άλλος που ρωτάει αν θα βάλει πετρέλαιο τώρα ή να περιμένει. 4
Neptu Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Και ο άλλος που ρωτάει αν θα βάλει πετρέλαιο τώρα ή να περιμένει. εδώ έχει να κάνει με χρήμα. Δε παίζουμε με αυτα. Τουλάχιστον να κερδίσουμε από κάπου
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 3 ώρες πριν, Andrew_2k είπε Με κάλεσε χθες από Viber ένα άγνωστο νούμερο ξεκινούσε απο +47 το απαντάω (δεν ξέρω γιατί) και παίχτηκε ένα προηχογραφημένο που έλεγε: "Εάν ψάχνετε για δουλειά παρακαλώ κάντε με add στο Viber" Έχει γίνει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Και μενα και δε το εβγαζε ουτε στο ιστορικό κλησεων ουτε πουθενα. Και χτυπαγε με τον ηχο κλησης μου και οχι κλησης βαιμπερ. Παραξενο
iml Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Για μένα στα top ήταν και το - έκανα ρεκτιφιέ τη μηχανή, πόσα χιλιόμετρα μπορώ να αφαιρέσω απ' το κοντέρ... +47 = Νορβηγία A typical Norwegian greeting is hei ! which is “hello” in Norwegian. Ευκολάκι, το'χουμε! Επεξ/σία 13 Απριλίου από iml
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, Andrew_2k said: Με κάλεσε χθες από Viber ένα άγνωστο νούμερο ξεκινούσε απο +47 το απαντάω (δεν ξέρω γιατί) και παίχτηκε ένα προηχογραφημένο που έλεγε: "Εάν ψάχνετε για δουλειά παρακαλώ κάντε με add στο Viber" Έχει γίνει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? μην δινεις καν σημασια.μεχρι και σε group με εχουν κανει add. random νουμερα εβαλαν. Επεξ/σία 13 Απριλίου από poulinos
kaktos77 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Με έχουν πάρει από το Σάββατο 3 φορές. Ενεργοποίησα στις ρυθμίσεις του viber τη δυνατότητα να δέχομαι κλήσεις μόνο από γνωστούς καλούντες (επαφές).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα