Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα καύσιμα έχουνε πέσει. Και αναρωτιέμαι, να γεμίσω τώρα με θέρμανσης για του χρόνου ή να περιμένω λίγο ακόμα μήπως πέσει κι άλλο.

Είναι και κάτι οχήματα που πρέπει να γεμίσουν και γενικά μαζεύονται αρκετά λίτρα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Neptu είπε

Τα καύσιμα έχουνε πέσει. Και αναρωτιέμαι, να γεμίσω τώρα με θέρμανσης για του χρόνου ή να περιμένω λίγο ακόμα μήπως πέσει κι άλλο.

Είναι και κάτι οχήματα που πρέπει να γεμίσουν και γενικά μαζεύονται αρκετά λίτρα

Δεν τελειώνει το θέρμανσης σε λίγες μέρες;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Neptu είπε

Κατσε λιγο να καταλαβω γιατι ειναι κυριακη και ειμαι σπιτι με πυρετο.. Εχεις ας πουμε 10 αυτοκίνητα και τα γεμιζεις οταν βρεις φθηνα και μετα τα οδηγεις ενα, ενα μεχρι να ξανα πεσει η τιμη;

Αυτο πρεπει να ειναι καποιο ειδος lifehack! 

• Haha 8
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν τελειώνει το θέρμανσης σε λίγες μέρες;

30/4 αν δε κάνω λάθος

46 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Κατσε λιγο να καταλαβω γιατι ειναι κυριακη και ειμαι σπιτι με πυρετο.. Εχεις ας πουμε 10 αυτοκίνητα και τα γεμιζεις οταν βρεις φθηνα και μετα τα οδηγεις ενα, ενα μεχρι να ξανα πεσει η τιμη;

Αυτο πρεπει να ειναι καποιο ειδος lifehack! 

Είναι να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα, δε κυκλοφορούσαν.

Κάτι διάβασα πάντως ότι θα μειωθούν μέχρι το Πάσχα πάλι οι τιμές. Τετάρτη-Πέμπτη

Αν σκεφτείς ότι είχα βάλει θέρμανσης με 1,31 και τώρα έπεσε 1,15, βάλε και την βενζίνη συν το ότι μιλάμε για >1000λίτρα συνολικά, δεν είναι και μικρό το ποσό. Εδώ ο άλλος ανοίγει θέμα για 10€ προσφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Περα απο το θερμανσης, θα μπορουσες να εχεις ενα βυτιο 1 τονου και να βαλεις μεσα πετρελαιο κανονικο για να το εχεις και να γεμιζεις οχημα πετρελαιου. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Neptu είπε

30/4 αν δε κάνω λάθος

Είναι να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα, δε κυκλοφορούσαν.

Κάτι διάβασα πάντως ότι θα μειωθούν μέχρι το Πάσχα πάλι οι τιμές. Τετάρτη-Πέμπτη

Αν σκεφτείς ότι είχα βάλει θέρμανσης με 1,31 και τώρα έπεσε 1,15, βάλε και την βενζίνη συν το ότι μιλάμε για >1000λίτρα συνολικά, δεν είναι και μικρό το ποσό. Εδώ ο άλλος ανοίγει θέμα για 10€ προσφορά.

rent a car ;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Neptu είπε

δεν νομιζω οτι θα πεσουν και αλλο

η τωρινη πτωση ειχε αιτιο την αναταραχη στις αγορες λογω δασμων τραμπ

ο τραμπ τα παιρνει πισω ή τα αναβαλλει για 90 μερες οσα ηθελε οποτε πιθανοτατα θα ξαναακριβηνουν τα καυσιμα

Δημοσ.

εμενα ενας βενζινας μου ειπε οτι θα πεσουν και αλλο αυριο,αυτο μου το ειπε απο την τεταρτη ομως.λογικα πριν το πασχα παντα ανεβαινουν.τωρα να  ειναι αυτο  θεμα τραμπ η΄ελληνικα δυιληστηρια ειναι κατι που παντα συζητιεται,γιατι οταν ανεβαινουν οι τιμες ,ανεβαινουν αμεσως ,οταν πεφτει το βαρελ,μπρεντ, εμεις εδω ζουμε στην χωρα του ΜΟΝΑΚΟ.

οσον αφορα το θερμανσης ειναι μεχρι 30/4.οταν ανοιξε τον οκτωμβριο και για 20 μερες περιπου μετα σε εμας ειχε 1,15.σημερα μπηκα ειδα κλεινει με 1,10.η αποφαση δικη σου.αυτο που ξερω ειναι οτι με το πετρελαιο ποτε δεν ξερεις σε τι τιμη θα ανοιξει,τι επιδοτηση θα δωσουν και γενικα τι σκεφτονται.οποτε εγω θα επαιρνα τωρα με αυτην την τιμη μισο τονο ειναι καλη τιμη.πιο κατω δεν παει.να παει 1 στρογγυλο μπορει αλλα δυσκολο.βασικα δεν ξερω κανενα να γεμιζει τονο αυτην την εποχη.ολοι εχουν αλλες αναγκες να καλυψουν.αλλα οποιος γεμιζει ,κερδιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...