Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε εμπειρίες από ενοικίαση αυτοκινήτου για ιδιώτες τι γίνεται στην αγορά με το θέμα απάτης. Υπάρχουν καμία εικοσαρια και βάλε εταιρείες που νοικιάζουν αμάξι, κάποιες χωρίς προκαταβολή κάποιες με προκαταβολή κάποιες μπορείς να αγοράσεις το αμάξι σου χωρίς δάνειο από τράπεζα και χωρίς επιτόκιο, αλλά μέσω leasing με την αξία του αμαξιού. Θα ήθελα να μου μοιράσετε την εμπειρία σάς, και ποιες εταιρείες θα ήταν καλό να αποφύγουμε για αυτούς που δεν βλέπουνε (τα μικρά γράμματα όταν υπογράφουν)....

• Confused 1
Δημοσ.

Το έχεις πολύ λάθος στο κεφάλι σου, άλλο η ενοικιάση άλλο το leasting. Επείσης τα λεφτά που θα δώσεις στο leasing είναι σαφός περισσότερα από ότι θα δώσεις αν πας να αγοράσεις το όχημα. Οπότε ούτε άτοκα είναι. Η δώση διαμορφόντεται ανάλογα με το αν θα βάλεις διακίωμα αγοράς με καταβολή στο τέλος του ποσού που χρειάζεται, καθώς και από την προκαταβολή που μπορεί να δώσεις. Το liasing επείσης μπορεί να περάσει μέσω τράπεζας για έγκρυση. Γενικά σαν ιδιώτης δεν ξέρω αν συμφαίρει. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Γενικά σαν ιδιώτης δεν ξέρω αν συμφαίρει. 

για κανενα λογο δεν συμφαιρει. σε 24-36 μήνες εχεις πληρωσει σχεδον τη μιση αξια του οχηματος ενω στην αγορα αυτο ακομα θα πιανει πολυ περισσοτερα χρηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το leasing είναι για εταιρείες. Όλο το ποσό του leasing εκπίπτει από τον φόρο εισοδήματος. Στον ιδιώτη θα πάει στην καλύτερη ως πάγιο. 
Στην εταιρεία στην ουσία το αυτοκίνητο βγαίνει δωρεάν (εκεί που θα τα άδινε στην εφορία τα δίνει στο leasing) ενω σε σένα θα βγει από τις διακοπές που δεν θα πας, από τα λιγότερα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και γενικά από το χαρτζιλίκι σου. 

Εσύ τώρα απ'ότι κατάλαβα το βλέπεις σαν δάνειο. Σε αυτή την περίπτωση είναι όπως το είπε ο fmarkos . Θα πρέπει να τους ρωτήσεις δηλαδή τα κόστη αυτά για να δεις αν σε συμφέρει.  

Επεξ/σία από kriosgr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...