Προς το περιεχόμενο

Party Offers Istorm- macbook m3max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα,

Εχω ενα macbook 14 m2 pro base model, και σκεφτομαι μιας που τρεχει η προσφορα στα Μ3 ΜΑΧ να το παραγγειλω και πουλαω μετα το μ2 προ.

Ασχολουμαι κυριως με δουλεια γραφειου, κανενα πολυ ελαφρυ μονταζ για τα εκπαιδευτικο κομματι που ασχολουμαι.

Η ερώτηση ειναι - αν καποιος το εχει ή το εχει δουλέψει- ποση πραγματικα ειναι η διαφορα και αν αξιζει οχι σαν λαπτοπ αλλα με την εννοια οτι εχουμε παει σε Μ4 πια και του χρονου Μ5 (με αλλο κοστος βεβαια).

Ευχαριστω προκαταβολικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι ακριβώς περιλαμβάνει η δουλειά γραφείου και πόσο απαιτητικό είναι το μοντάζ που κάνεις, αλλά αν δεν αξιοποιείς πάνω από το 70% του συστήματος σου, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αλλαγή. 
Μόλις ολοκληρώθηκε η σύμβαση μου με μια εταιρία που μου παρείχε έναν Μ1 Max από το 2022. Δεν κατάφερα να τον κάνω να «ιδρώσει» ούτε μια φορά όλα αυτά τα χρόνια. Έκανα κατά βάση software development αλλά χρειάστηκε πολλές φορές να ετοιμάσω και παρουσιάσεις, αναφορές, βίντεο κλπ κλπ.

Επεξ/σία από mork
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/4/2025 στις 8:38 ΠΜ, Ribopaido είπε

Καλημερα στην ομαδα,

Εχω ενα macbook 14 m2 pro base model, και σκεφτομαι μιας που τρεχει η προσφορα στα Μ3 ΜΑΧ να το παραγγειλω και πουλαω μετα το μ2 προ.

Ασχολουμαι κυριως με δουλεια γραφειου, κανενα πολυ ελαφρυ μονταζ για τα εκπαιδευτικο κομματι που ασχολουμαι.

Η ερώτηση ειναι - αν καποιος το εχει ή το εχει δουλέψει- ποση πραγματικα ειναι η διαφορα και αν αξιζει οχι σαν λαπτοπ αλλα με την εννοια οτι εχουμε παει σε Μ4 πια και του χρονου Μ5 (με αλλο κοστος βεβαια).

Ευχαριστω προκαταβολικα

Για τη χρήση που γινεται > συντομη απαντηση δεν αξίζει. (με δεδομενο οτι υπαρχει το m2 pro).

Ολα εξαρτωνται απο τη

α) χρηση

β) ποια συσκευή/μηχανημα ερχεσαι/εχεις ήδη. Για να τρεξεις και να δεις διαφορά θελει παραπανω εργασίες κυριως απαιτητικές σε βιντεο.

Αν ομως η προσφορά ειναι καλή μπορεις απλα να εκμεταλλευτεις την αλλαγή καλυτερα επειδη ειμαστε ήδη στο Μ4 αναμονή & οχι αγορά/αλλαγή. 

* το να μην σε καλυψει για τα επομενα 2-3 χρονια το m2 pro ειναι σχεδόν απίθανο βαση της συγκεκριμένης χρήσης

Επεξ/σία από aces
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...