UncleKim Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Βρήκες από κάπου κωδικό, και δεν είσαι πελάτης COSMOTE/TELEKOM ας πούμε?
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου Καποιος κλειδωσε το τοπικ. Λοιπον, για παμε να δουμε τι εννοει ο ποιητης. 22 ώρες πριν, UncleKim είπε Βρήκες από κάπου κωδικό, και δεν είσαι πελάτης COSMOTE/TELEKOM ας πούμε? Νομιζω οτι το ειχε αγορασει απο αυτο που λεει η αρχικη αναρτηση, απο το G2A και δεν εχει σχεση με το εμβολιμο προηγουμενο σχολιο. Αλλωστε υπαρχει θεμα για την προσφορα της cosmote, θα το εγραφε εκει αν ηταν. Εδω ειμαστε να το επιβεβαιωσει ωστε να φυγει η υποψια οτι αφορα cosmote. 2
UncleKim Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Καποιος κλειδωσε το τοπικ. Λοιπον, για παμε να δουμε τι εννοει ο ποιητης. Νομιζω οτι το ειχε αγορασει απο αυτο που λεει η αρχικη αναρτηση, απο το G2A και δεν εχει σχεση με το εμβολιμο προηγουμενο σχολιο. Αλλωστε υπαρχει θεμα για την προσφορα της cosmote, θα το εγραφε εκει αν ηταν. Εδω ειμαστε να το επιβεβαιωσει ωστε να φυγει η υποψια οτι αφορα cosmote. Ναι μάλλον έχεις δίκιο, κ εγώ μπερδεύτηκα κ ανέφερα την Cosmote.
Vault13 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Την cosmote δεν την εχω παρει ακομα καν. Αρα δεν ειναι απο αυτο. Ουτε καταλαβα τι ηταν το «κλειδωστε το ειναι ακυρο το θεμα” που ειπε ο @polaki καποιοι αγορασαμε και μαλλον θελει dispute αν θελουμε πισω τα 2€. Ψιλοβαριεμαι εγω μαλλον μεσω g2a γινεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα