thewildones Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Σε εμένα ακόμα δεν ήρθε ενημέρωση ακύρωσης της Pro Edition, λειτουργεί κανονικά. Άλλος πωλητής, βέβαια, μου είχε βγεί 3,07€, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
vagrino Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δυστυχώς και στην δική μου περίπτωση η συνδρομή σταμάτησε οπότε ζήτησα επιστροφή χρημάτων (έτσι για το γαμώτο) και έγινε άμεσα. Έχουμε κάποια εναλλακτική τώρα; Παίζει κάποια άλλη αξιόπιστη προσφορά αυτή την στιγμή; Επεξ/σία 23 Απριλίου από vagrino
dkstopo Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 2 ώρες πριν, txcellas είπε Και εμένα από προχθές Κινέζος ο πωλητής.. θα τρώει τα λεφτά μας στις Μαλδίβες 😅 2
HatTrick Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στις 22/4/2025 στις 12:12 ΠΜ, Shadowjump είπε Εμ τι θέλαμε... Pro AI με 2,3,4 και 5€ το χρόνο; Εδώ 5€ το μήνα είναι λίγα... 20αρικο πάντως δεν δίνω! φιλε μου το έχω αναφερει ξανα,με 10 ευρω το μηνα εχεις προσβαση στο abacus ai που διαθετει πολλά LLMs και δυνατότητα να φτιαξεις custom bots σε δικά σου αρχεια.Ψαξε λιγο τις δυνατοτητες του,εμενα με εχει βοηθησει πολύ.Νομίζω μονο βιντεο δεν φτιαχνει.
prince_21 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου On 22/04/2025 at 00:11, Tequilas said: Θα κάνω και εγω. Δεν ειναι τα λεφτα αλλα λιγο τσατσια... Εν το μεταξύ έχει κανεις ιδεα για άλλο ΑΙ εστω σε λογική τιμή? Τσεκαρε POE - εχει με 5 το μηνα
Bourdoulas Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, HatTrick είπε φιλε μου το έχω αναφερει ξανα,με 10 ευρω το μηνα εχεις προσβαση στο abacus ai που διαθετει πολλά LLMs και δυνατότητα να φτιαξεις custom bots σε δικά σου αρχεια.Ψαξε λιγο τις δυνατοτητες του,εμενα με εχει βοηθησει πολύ.Νομίζω μονο βιντεο δεν φτιαχνει. 17 λεπτά πριν, prince_21 είπε Τσεκαρε POE - εχει με 5 το μηνα Ωραίες προτάσεις. Thank you. 1
oykas2001 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 15 hours ago, prince_21 said: Τσεκαρε POE - εχει με 5 το μηνα ~20 το μήνα έχει, που βρήκες με 5;
GeeJay Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, vagrino είπε Δυστυχώς και στην δική μου περίπτωση η συνδρομή σταμάτησε οπότε ζήτησα επιστροφή χρημάτων (έτσι για το γαμώτο) και έγινε άμεσα. Έχουμε κάποια εναλλακτική τώρα; Παίζει κάποια άλλη αξιόπιστη προσφορά αυτή την στιγμή; Επιστροφή πως ζητάς; Έπεσε άκυρο και σε εμένα. Επεξ/σία 24 Απριλίου από GeeJay
vagrino Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, GeeJay είπε Επιστροφή πως ζητάς; Έπεσε άκυρο και σε εμένα. Ζήτα από τον πωλητή που έκανες την αγορά refund και κάνε και αρνητική κριτική και άμεσα θα σου απαντήσει κάνοντας επιστροφή 2
laxanoulis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 10 λεπτά πριν, vagrino είπε Ζήτα από τον πωλητή που έκανες την αγορά refund και κάνε και αρνητική κριτική και άμεσα θα σου απαντήσει κάνοντας επιστροφή Εγώ του έστειλα μήνυμα και μου έκανε ο ίδιος αίτηση για refund μετά από 1 ωρα και απευθείας τα χρήματα επεστράφησαν. Δεν βρίσκω τον λόγο να του κάνει αρνητική, εάν σου επιστρέψει τα χρήματα. Εάν δεν σου κάνει refund τότε το ακούω. 2
dbrillis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Τωρα που αρχισαν οι ακυρωσεις καλο θα ηταν να μπει [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο και ενας admin/moderator να καρφιτσωσει αυτο το ποστ:
prince_21 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 5 hours ago, oykas2001 said: ~20 το μήνα έχει, που βρήκες με 5; 10000 points /day - 57.49 το χρονο , διαφορετικα 5.74 το μηνα
oykas2001 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 hours ago, prince_21 said: 10000 points /day - 57.49 το χρονο , διαφορετικα 5.74 το μηνα Ένα link παρακαλώ;
prince_21 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 minute ago, oykas2001 said: Ένα link παρακαλώ; https://poe.com/ subscribe αριστερα και επιλεγεις 1
oykas2001 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 25 minutes ago, prince_21 said: https://poe.com/ subscribe αριστερα και επιλεγεις Thanks, στην εφαρμογή δεν το έχει αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα