Tetix Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Γνωρίζεις μήπως αν γίνεται να είναι δύο PC logged-in ταυτόχρονα από γραφείο + σπίτι; 4 ώρες πριν, prince_21 είπε 10000 points /day - 57.49 το χρονο , διαφορετικα 5.74 το μηνα
prince_21 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 58 minutes ago, Tetix said: Γνωρίζεις μήπως αν γίνεται να είναι δύο PC logged-in ταυτόχρονα από γραφείο + σπίτι; δεν εχω ιδεα και εγω ακομα στο ψαξιμο ειμαι...
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 12 hours ago, vagrino said: Ζήτα από τον πωλητή που έκανες την αγορά refund και κάνε και αρνητική κριτική και άμεσα θα σου απαντήσει κάνοντας επιστροφή Εκανα αρνητικη και απαντησε προτεινοντας refund . Και The seller asked if you could change your rating . Αφου μπουνε τα λεφτα πισω μεγαλε ....
Just_travel_everywhere Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 14 ώρες πριν, prince_21 είπε δεν εχω ιδεα και εγω ακομα στο ψαξιμο ειμαι... Καλό ειναι αυτό ;
prince_21 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 hours ago, Just_travel_everywhere said: Καλό ειναι αυτό ; Ειναι καλο αλλα δυστυχως εχει κ αυτο περιορισμους με τα 10000 points /day. Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως υπολογιζονται οι ποντοι. Στα θετικα οτι εχει διαφορα bots να επιλεξεις
Bourdoulas Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 12 ώρες πριν, prince_21 είπε Ειναι καλο αλλα δυστυχως εχει κ αυτο περιορισμους με τα 10000 points /day. Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως υπολογιζονται οι ποντοι. Στα θετικα οτι εχει διαφορα bots να επιλεξεις Spoiler Cost per Model The point cost per message varies widely between models: Model Points per Message (approx.) f1-preview, Solar Pro 1 GPT-3.5-Turbo-Instruct 20 Claude-3.5-Haiku 95 Mistral-Medium 165 Gemini-1.5-Pro 175 GPT-4o 293 Claude-3.5-Sonnet 344 Claude 2 (outdated) 620 o1-mini 1,800 Claude-3-Opus 2,200+ 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Ναι το κατάλαβα και πήγε άπατο . Δεν υπάρχει τρόπος μόνο με Τουρκία το gpt στα 10€
prince_21 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 12 hours ago, Just_travel_everywhere said: Ναι το κατάλαβα και πήγε άπατο . Δεν υπάρχει τρόπος μόνο με Τουρκία το gpt στα 10€ Οντως; Με VPN κλπ; Λιγο που το εψαξα ειδα οτι ειναι φλατ η τιμη στα 20
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 6 ώρες πριν, prince_21 είπε Οντως; Με VPN κλπ; Λιγο που το εψαξα ειδα οτι ειναι φλατ η τιμη στα 20 Κάνεις Apple Account και βάζεις Gift cards και αγοράζεις την συνδρομή 499 λίρες 1
prince_21 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 26 minutes ago, Just_travel_everywhere said: Κάνεις Apple Account και βάζεις Gift cards και αγοράζεις την συνδρομή 499 λίρες Thanks! Προς το παρον εβαλα Poe Νιγηρια βγηκε 3,80 αν δεν κανω λαθος
Bourdoulas Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 ώρα πριν, prince_21 είπε Thanks! Προς το παρον εβαλα Poe Νιγηρια βγηκε 3,80 αν δεν κανω λαθος Είναι αυτό με τα 10000 credits? 1
razimar Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Κάνεις Apple Account και βάζεις Gift cards και αγοράζεις την συνδρομή 499 λίρες Το έχεις κάνει αυτό, θέλει VPN Τουρκία για να δουλεύει? Έτσι έχω Youtube αλλά δεν χρειάζεται VPN.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 7 λεπτά πριν, razimar είπε Το έχεις κάνει αυτό, θέλει VPN Τουρκία για να δουλεύει? Έτσι έχω Youtube αλλά δεν χρειάζεται VPN. Όχι τπτ δεν χρειάζεται 1
commander_salamander Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Εγώ σήμερα ολοκλήρωσα το refund με τον seller (και όχι με το g2a-με seller απευθείας). 13/04 αγόρασα, 21/04 μου ήρθε από perplexity ότι "[...] activated using a code intended for a limited group of eligible individuals [..] ". Spoiler Our records indicate that your subscription was activated using a code intended for a limited group of eligible individuals. After review, we have determined that you do not meet the eligibility criteria for this promotion. As outlined in Section 10.3 (Termination of License and Your Account) of our Terms of Service, Perplexity may suspend, disable, or delete your account and/or access to services if you breach our terms.
polaki Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Βάλτε ρε παιδιά ένας mod ΤΕΛΟΣ στον τίτλο, τί το κρατάτε ανοικτό αφού είναι άκυρο; 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα