Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζεις μήπως αν γίνεται να είναι δύο PC logged-in ταυτόχρονα από γραφείο + σπίτι;

4 ώρες πριν, prince_21 είπε

10000 points /day - 57.49 το χρονο , διαφορετικα 5.74 το μηνα

Δημοσ.
58 minutes ago, Tetix said:

Γνωρίζεις μήπως αν γίνεται να είναι δύο PC logged-in ταυτόχρονα από γραφείο + σπίτι;

δεν εχω ιδεα και εγω ακομα στο ψαξιμο ειμαι...

Δημοσ.
12 hours ago, vagrino said:

Ζήτα από τον πωλητή που έκανες την αγορά refund και κάνε και αρνητική κριτική και άμεσα θα σου απαντήσει κάνοντας επιστροφή 

Εκανα αρνητικη και απαντησε προτεινοντας refund . Και The seller asked if you could change your rating . Αφου μπουνε τα λεφτα πισω μεγαλε ....

Δημοσ.
3 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Καλό ειναι αυτό ;

Ειναι καλο αλλα δυστυχως εχει κ αυτο περιορισμους με τα 10000 points /day. Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως υπολογιζονται οι ποντοι. Στα θετικα οτι εχει διαφορα bots να επιλεξεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, prince_21 είπε

Ειναι καλο αλλα δυστυχως εχει κ αυτο περιορισμους με τα 10000 points /day. Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως υπολογιζονται οι ποντοι. Στα θετικα οτι εχει διαφορα bots να επιλεξεις

Spoiler

Cost per Model
The point cost per message varies widely between models:

Model    Points per Message (approx.)
f1-preview, Solar Pro    1
GPT-3.5-Turbo-Instruct    20
Claude-3.5-Haiku    95
Mistral-Medium    165
Gemini-1.5-Pro    175
GPT-4o    293
Claude-3.5-Sonnet    344
Claude 2 (outdated)    620
o1-mini    1,800
Claude-3-Opus    2,200+

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Ναι το κατάλαβα και πήγε άπατο . Δεν υπάρχει τρόπος μόνο με  Τουρκία το gpt στα 10€

Οντως; Με VPN κλπ; Λιγο που το εψαξα ειδα οτι ειναι φλατ η τιμη στα 20

Δημοσ.
26 minutes ago, Just_travel_everywhere said:

Κάνεις Apple Account και βάζεις Gift cards και αγοράζεις την συνδρομή 499 λίρες 

Thanks! Προς το παρον εβαλα Poe Νιγηρια βγηκε 3,80 αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Κάνεις Apple Account και βάζεις Gift cards και αγοράζεις την συνδρομή 499 λίρες 

Το έχεις κάνει αυτό, θέλει VPN Τουρκία για να δουλεύει?
Έτσι έχω Youtube αλλά δεν χρειάζεται VPN.

Δημοσ.

Εγώ σήμερα ολοκλήρωσα το refund με τον seller (και όχι με το g2a-με seller απευθείας). 13/04 αγόρασα, 21/04 μου ήρθε από perplexity ότι "[...] activated using a code intended for a limited group of eligible individuals [..] ". 

Spoiler
Our records indicate that your subscription was activated using a code intended for a limited group of eligible individuals. After review, we have determined that you do not meet the eligibility criteria for this promotion.

As outlined in Section 10.3 (Termination of License and Your Account) of our Terms of Service, Perplexity may suspend, disable, or delete your account and/or access to services if you breach our terms.

IMG_3816.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...