Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, MINDER είπε

Έχεις εγγραφεί προηγουμένως σε Perplexity Pro. Αυτή η προώθηση ισχύει μόνο για πρώτη φορά συνδρομητές.

Και σε καινούριο λογαριασμό που δοκίμασα, δεν το δέχεται.

8 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Βρε παιδιά στο email που έρχεται έχει οδηγίες για το πώς να κάνετε την εγγραφή. Ενεργοποιείτε πριν βάλετε τον κωδικό το ετήσιο και μετά απλά κάνετε cancel. 

Δεν έρχεται κανένα email με οδηγίες. Ανάλυσε την ενεργοποίηση σε παρακαλώ.

Επεξ/σία από gr234567
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο άμεσα σας ήρθε το email γτ ενώ έχω πληρώσει εδώ και 10 λεπτά δεν μου έχει έρθει κάτι.

Edit: Έκανα misspelling στο email. Υπάρχει κάποιο λινκ να μιλήσω στο support τους για το λάθος?

Επεξ/σία από dionisis777
Δημοσ.

μολις το κανα κι εγω. για να ενεργοποιηθει μου ζητησε τα στοιχεια της καρτας μου. μπαινω στον λογαργιασμο και μου βγαζει αυτοματη χρεωση 248$ στις 13/04/26. Πως ακυρωνω λοιπον την αυτοματη χρεωση?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Pansp32 είπε

@MINDER

Απόκρυψη περιεχομένων

https://www.perplexity.ai/join/p/magenta

Εδώ άμα βάλεις κωδικό σου ζητάει στοιχεία;

για οποιον δεν βρισκει που να ενεργοποιησει το κλειδι  πατηστε στο παραπανω λινκ , εφοσον εχετε κανει ενα log in στο perplexity πρωτα.

• Like 3
Δημοσ.

https://www.grow-digital.gr/ti-einai-to-perplexity-ai-kai-poies-oi-vasikes-tou-diafores-apo-alla-ai-ergaleia/

Ακρίβεια & Ενημέρωση:

Perplexity: Τείνει να είναι πιο ακριβές για θέματα που απαιτούν πρόσφατες πληροφορίες, λόγω της real-time αναζήτησης.

ChatGPT: Εξαιρετικό σε γενικές γνώσεις και δημιουργικές εργασίες, αλλά μπορεί να υστερεί σε πολύ πρόσφατα γεγονότα ή να “παραισθάνεται” (hallucinate) αν δεν ξέρει την απάντηση.

Καλύτερη Χρήση:

Perplexity: Έρευνα, fact-checking, γρήγορες και τεκμηριωμένες απαντήσεις, εύρεση πηγών.

ChatGPT: Brainstorming, συγγραφή προσχεδίων (emails, άρθρα, κώδικας), δημιουργία περιεχομένου, μετάφραση, εκμάθηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ενεργοποιησα και εγω

Εβαλα καρτα ρεβολουτ και ενεργοποιηθηκε για ενα χρονο το pro

εκανα και ακυρωση συνδρομης και λογικα ολα ΟΚ.

P.S. Το συγκεκριμένο δεν σου φτιαχνει εικόνες ή να κάνει edit και να αφαιρει απο εικόνες , αν καταλαβα καλα, σωστα? το chatgpd το κανει νομιζω

Επεξ/σία από GeeJay
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ απλά πήγα εδώ, έβαλα το promo code, δήλωσα ένα email και χωρίς να δώσω στοιχεία κάρτας μου ενεργοποίησε το Pro για έναν χρόνο. Μόλις μου ήρθε και email "You've been upgraded to Perplexity Pro". Διαδικασία που δεν διήρκησε ούτε ένα λεπτό. 

• Like 5
Δημοσ.

Σαν εργαλείο αναζήτησης καλό είναι το Perplexity φαντάζομαι αλλά λίγο που το δοκίμασα μου φαίνεται πάρα πολύ αργό και σίγουρα κάμμια σχέση με chatgpt. Ίσως κάνω κάτι λάθος δεν ξέρω, μου φαίνεται χάλια αλλά οκ 2 ευρώ έδωσα  😅

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tanakuso είπε

Σαν εργαλείο αναζήτησης καλό είναι το Perplexity φαντάζομαι αλλά λίγο που το δοκίμασα μου φαίνεται πάρα πολύ αργό και σίγουρα κάμμια σχέση με chatgpt. Ίσως κάνω κάτι λάθος δεν ξέρω, μου φαίνεται χάλια αλλά οκ 2 ευρώ έδωσα  😅

Αν έχεις ενεργοποιημένο το Deep Research λογικό να αργεί. Την ίδια ανταπόκριση έχει με όλα τα υπόλοιπα. Προσωπικά για έρευνα, αναζήτηση κτλ σε θέμα αξιοπιστίας το θεωρώ το κορυφαίο. Chatgpt για brainstorming, ιδέες κτλ, Claude για coding.

*Τη στιγμή που μιλάμε, γιατί αλλάζουν συχνά οι ικανότητες του καθενός.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Ερώτηση, σορυ αν έχει ήδη απαντηθει.. Ο κωδικός/μέιλ, δένεται με μία μόνο συσκευή; Ή χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου σε πολλές; (pc, android, κλπ);

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dess είπε

Ερώτηση, σορυ αν έχει ήδη απαντηθει.. Ο κωδικός/μέιλ, δένεται με μία μόνο συσκευή; Ή χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου σε πολλές; (pc, android, κλπ);

Οπου κανεις sign in με το account σου, θα το εχεις. Εγω τουλαχιστον το εχω σε 1 κινητο, 2 ταμπλετ, 2 PC.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Προχώρησα και εγώ στην αγορά ωστόσο δεν μ αφήνει να το ενεργοποιήσω με κάρτα revolut (ούτε μιας χρήσης ούτε την κανονική που έχω). Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται αυτό; 

Δημοσ.
2 hours ago, Tinael said:

Καλημέρα! Προχώρησα και εγώ στην αγορά ωστόσο δεν μ αφήνει να το ενεργοποιήσω με κάρτα revolut (ούτε μιας χρήσης ούτε την κανονική που έχω). Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται αυτό; 

Δοκιμασε να βαλεις https://www.perplexity.ai/join/p/magenta τον κωδικο απευθειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...