power_1 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Αγορασα την συνδρομη με paypal ποσο χρονο ανει να ερθει το code? Einai to purchase number for estateium ?
thewildones Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 22 minutes ago, power_1 said: Αγορασα την συνδρομη με paypal ποσο χρονο ανει να ερθει το code? Einai to purchase number for estateium ? Σχεδόν άμεσα, εγώ έκανα και λογαριασμό στο G2A και εμφανίστηκε εκεί. Το πήρα και εγώ, για 3€ ούτε καφέ δεν πίνεις, για να το δοκιμάσω 1
power_1 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 23 ώρες πριν, georgebit είπε Εγώ απλά πήγα εδώ, έβαλα το promo code, δήλωσα ένα email και χωρίς να δώσω στοιχεία κάρτας μου ενεργοποίησε το Pro για έναν χρόνο. Μόλις μου ήρθε και email "You've been upgraded to Perplexity Pro". Διαδικασία που δεν διήρκησε ούτε ένα λεπτό. Κι εγω το ιδιο αρα δεν χρειαζεται να κανουμε ακυρωση αφου δεν βαλαμε καρτα ?
thewildones Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 minute ago, power_1 said: Κι εγω το ιδιο αρα δεν χρειαζεται να κανουμε ακυρωση αφου δεν βαλαμε καρτα ? Σωστά, ούτε σε εμένα ζήτησε κάρτα γιατί έσβησα τον παλιό μου λογαριασμό και δημιούργησα νέο 1
akisgd Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Και εγώ έκανα το ετήσιο χωρίς να βάλω κάρτα. Αν κάποιος θέλει (όπως εγώ) να επωφεληθεί και από τα 5$ δώρο το μήνα για χρήση API τότε πρέπει να βάλει κάρτα. Το περίεργο είναι ότι ενώ πρόσθεσα κάρτα εκ των υστέρων αν πάω στο manage subscription Τότε μου λέει ότι αυτή θα γίνει canceled σε ένα χρόνο, δεν λέει τίποτα για ανανέωση...
h3342 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου παιδιά εγώ το πλήρωσα όλα καλά, αργεί να εμφανίσει τις απαντήσεις και γενικά είναι πολύ πίσω σε σχέση με το chatgpt π.χ δεν κάνει επεξεργασία εικόνας, δεν κάνει πολλά, σαν wiki είναι πολύ καλό οκ αλλά για παραπάνω λεφτά από 2 ευρώ δεν αξίζει 🤣 κανονική τιμή έχει λέει 200??? 😂 1
Bourdoulas Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Παιδιά το perplexity δεν είναι για να αντικαταστήσετε το Chatgpt αλλά το Google search
oykas2001 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Ποιο model χρησιμοποιείτε; ποιο είναι πιο εξελιγμένο δηλαδή;
polaki Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Επειδή αρκετοί βλέπω μάλλον δεν έχετε πλήρη εικόνα του τί ακριβώς προσφέρει (δεν το λέω με κακή έννοια), για να το απλοποιήσουμε σκεφτείτε ότι είναι ουσιαστικά σα να έχετε ένα βοηθό για τις Google αναζητήσεις σας. Παρολαυτα, θέλει προσοχή. Θα δώσω ένα απλό παράδειγμα, “Πόσα penalty έχει χτυπήσει ο Levi Garcia στην ΑΕΚ και πόσα από αυτά έχει βάλει;” Το perplexity λοιπόν δεν έβγαλε αποτέλεσμα! Όμως αν κάποιος πάει στο transfermarkt ή πληροφορία είναι εκεί αν την αναζητήσεις. Προσωπικά, το να μη μου δώσει καθόλου αποτέλεσμα είναι πιο σωστό απτό να δώσει λάθος αποτέλεσμα, όπως κάνει το Chat GPT στο ίδιο ερώτημα. Συγκεκριμένα το Chat GPT αναφέρει ότι έχει χτυπήσει 10 pen και έχει βάλει τα 6 στην καριέρα του (όχι μόνο στην ΑΕΚ, παρόλο που εγώ για την ΑΕΚ ρώτησα), ενώ το πραγματικό νούμερο είναι 12 χτυπήματα με 7 επιτυχίες και 5 χαμένα. Για να το κλείσω, ναι μεν το perplexity βοηθάει στο να μαζέψεις την πληροφορία από αρκετές πηγές, παρολαυτα είναι τελείως λάθος να πάρεις «ευαγγέλιο» την όποια απάντηση σου δώσει. 5
Vault13 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Παρολο που πληρωσαμε 2€ εχουν εκδωσει μηδενικο τημολογιο… 2
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) καταξοδευτηκες κι εσυ Επεξ/σία 17 Απριλίου από Mhlogiatros 2 1
georgebit Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, polaki είπε Επειδή αρκετοί βλέπω μάλλον δεν έχετε πλήρη εικόνα του τί ακριβώς προσφέρει (δεν το λέω με κακή έννοια), για να το απλοποιήσουμε σκεφτείτε ότι είναι ουσιαστικά σα να έχετε ένα βοηθό για τις Google αναζητήσεις σας. Παρολαυτα, θέλει προσοχή. Θα δώσω ένα απλό παράδειγμα, “Πόσα penalty έχει χτυπήσει ο Levi Garcia στην ΑΕΚ και πόσα από αυτά έχει βάλει;” Το perplexity λοιπόν δεν έβγαλε αποτέλεσμα! Όμως αν κάποιος πάει στο transfermarkt ή πληροφορία είναι εκεί αν την αναζητήσεις. Προσωπικά, το να μη μου δώσει καθόλου αποτέλεσμα είναι πιο σωστό απτό να δώσει λάθος αποτέλεσμα, όπως κάνει το Chat GPT στο ίδιο ερώτημα. Συγκεκριμένα το Chat GPT αναφέρει ότι έχει χτυπήσει 10 pen και έχει βάλει τα 6 στην καριέρα του (όχι μόνο στην ΑΕΚ, παρόλο που εγώ για την ΑΕΚ ρώτησα), ενώ το πραγματικό νούμερο είναι 12 χτυπήματα με 7 επιτυχίες και 5 χαμένα. Για να το κλείσω, ναι μεν το perplexity βοηθάει στο να μαζέψεις την πληροφορία από αρκετές πηγές, παρολαυτα είναι τελείως λάθος να πάρεις «ευαγγέλιο» την όποια απάντηση σου δώσει. Πάντως στα αγγλικά τα βγάζει πιο αναλυτικά απλά δεν γνωρίζω αν είναι σωστά ή όχι. Επεξ/σία 17 Απριλίου από georgebit
polaki Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 1 hour ago, georgebit said: Πάντως στα αγγλικά τα βγάζει πιο αναλυτικά απλά δεν γνωρίζω αν είναι σωστά ή όχι. Και πάλι δεν είναι σωστά, πάλι 10 λέει ενώ κανονικά είναι 12. Δεν έχω βέβαια κάποιο κόλλημα με τον Garcia, απλά σαν πολύ απλό παράδειγμα το έδωσα ότι θέλει προσοχή. Γενικα το ΑΙ θέλει προσοχή στο τί απάντηση σου δίνει και κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σοβαρές έρευνες. Απο αυτά που έχω δοκιμάσει, είναι για μια πρώτη έρευνα, μετά όμως αν δε βάλεις χέρι εσύ, κοτόπουλο δεν τρως 😂 2
Vault13 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Το δημιουργηστε ενα χωρο που λεει τι ειναι; 12 ώρες πριν, polaki είπε Επειδή αρκετοί βλέπω μάλλον δεν έχετε πλήρη εικόνα του τί ακριβώς προσφέρει (δεν το λέω με κακή έννοια), για να το απλοποιήσουμε σκεφτείτε ότι είναι ουσιαστικά σα να έχετε ένα βοηθό για τις Google αναζητήσεις σας. Περισοτερο μου αρεσει ενα σαν AI περιοδικο που κανει στο explore. Τα ελληνικα του ειναι χαλια θυμιζουν windows7. ουτε βρηκα το advanced google, απλο κειμενο το κανει το cht gpt και καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα