Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά για τις ημέρες!

Σήμερα έκανα καθαρισμό στο pc και είπα να βάλω το anti-sag bracket poy έρχεται με την ASRock Z790 Nova WiFi. Λειτουργεί πολύ ωραία και είναι διακριτικό, σε αντίθεση με κάποια που έχω δει και καταλαμβάνουν όλο το χώρο κάτω από την κάρτα. Ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ασφαλή τη χρήση του ή γνωρίζετε να ασκούν στρες στην κάρτα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Είναι ακριβώς σαν αυτό εδώ: 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, ίσα ίσα δεν ζορίζουν ούτε την κάρτα ούτε την θύρα της μητρικής, αρκεί να μην το παραζορίσεις να έχει κλίση προς τα πάνω αντί για κάτω.

Ουσιαστικά δουλεύουν όπως αυτά που είχαν κάτι παλιές AMD σε σερβερ, ή και στα MAC PRO.

Goodbye to Graphics: How GPUs Came to Dominate AI and Compute | TechSpot

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, Alex21121988 said:

Είχε η μητρική της υπογραφής μου ένα μικρό στήριγμα και το χρησιμοποιούσα στην 4090 όπως και στην 5090 τώρα. 

η Strix z690-f gaming ειναι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το δικό μου κουτί δεν έχει τέτοιο σύστημα έχω βάλει ένα παρόμοιο μ΄ αυτό της Cooler Master

Επεξ/σία από Sablj
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Psyber said:

η Strix z690-f gaming ειναι;

Ναι, χρησιμοποιώ ένα μικρό πραγματάκι που βιδώνει πάνω στην μητρική. Πολύ διακριτικό και κάνει δουλειά. Εννοείται πως και η 4090 και η 5090 TUF είχαν μέσα το δικό της, αλλά στο δικό μου κουτί ακριβώς κάτω από την gpu έχω βάλει fans, δεν μπορούσε να μπει το στήριγμα που έδιναν.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι. 2 κιόλας.... ένα σαν αυτό που δείχνεις του κουτιού κι ένα ξεχωριστό για να είναι στην "έξω" άκρη της κάρτας. (το εξωτερικό και για αισθητικούς λόγους γιατί είμαι βλαμένος)

Έχουν φτάσει οι κάρτες 3κιλά αλλά τουλάχιστον φαίνονται πιο στιβαρές από προηγούμενες γενιές για το λύγισμα.

Επεξ/σία από Teddy77
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex21121988 είπε

Ναι, χρησιμοποιώ ένα μικρό πραγματάκι που βιδώνει πάνω στην μητρική

Το ίδιο έχω και εγώ,της lianli,του έκανα και μόντα να μη βρίσκει στον ανεμιστήρα της κάρτας.Το μόνο πρόβλημα ήταν, μόλις ολοκλήρωσα το build(βεβαιώθηκα ότι λειτουργούν όλα σωστά) και πήγα να μαζέψω τον πάγκο μου,το είδα να με κοιτά με απορία😂

Δημοσ.

Δεν προσεξα αν το O11 Air εχει κατι μεσα ετσι και αλλιως και μεγαλη καρτα δεν χωραει και ειμαι φαν των δυο ανεμιστηρων.

Αν ποτε εβαζα σε κουτι βαρια καρτα θα προτιμουσα vertical

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

ειμαι φαν των δυο ανεμιστηρων

Το ίδιο και εγώ ,γιαυτό δεν ασχολήθηκα να το βάλω μετέπειτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, spi79 είπε

Το ίδιο και εγώ ,γιαυτό δεν ασχολήθηκα να το βάλω μετέπειτα..

Δεν εχουν ουτε βαρος ουτε μηκος να προσθετει βαρος σε αυτες με τους δυο ανεμιστηρες.

Προτιμω με δυο ανεμιστηρες γιατι για μενα ειναι ασχημο να βγαινει η καρτα εξω απο την μητρικη και αν εχεις και κανενα κουτι σαν το κανονικο O11 ειναι ασχημο η καρτα να κρυβει τους πλαινους ανεμιστηρες του κουτιου.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...