redmedusa Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να πουλήσω τη τηλεόραση μου στις αγγελίες για να αγοράσω μια πολύ πιο ακριβή OLED. Πώς μπορώ να τη στείλω με ασφάλεια αλλά χωρίς να μου βγουν 150€ τα μεταφορικά? Επεξ/σία 14 Απριλίου από redmedusa
Λύση DragonlordP Δημοσ. 14 Απριλίου Λύση Δημοσ. 14 Απριλίου Δεν νομίζω ότι αξίζει το κόστος και το ρίσκο, προσπάθησε να την πουλήσεις τοπικά θα έλεγα.
redmedusa Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, DragonlordP είπε Δεν νομίζω ότι αξίζει το κόστος και το ρίσκο, προσπάθησε να την πουλήσεις τοπικά θα έλεγα. Θα ήθελα να ξέρω από περιέργεια.
MadPax Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Πριν 4-5 χρόνια είχα στείλει σε νησί (Λήμνος) με το πλοίο της γραμμής ένα σετ ενισχυτή-CD μαζί με μεγαλούτσικα ηχεία και τα καλώδια, όλα συσκευασμένα με bubble wrap και χαρτόκουτες. Πλήρωσα 15 ευρώ στην αποθήκη του πλοίου εκεί που βάζουν τις ογκώδεις αποσκευές των επιβατών, και είχα δει και συσκευασμένες τηλεοράσεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ο αγοραστής να είναι από Αθήνα/Πειραιά και να πάει στο λιμάνι να παραλάβει μόλις φτάσει το πλοίο, κάνε μια ερώτηση στο πρακτορείο στο λιμάνι κοντά σου, δεν χάνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα