Dreamerakias Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Γεια σας θέλω να ρωτήσω οποίος έχει εμπειρία από τον χώρο της λογιστικής να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το νέο μου ξεκίνημα στο επάγγελμα αυτό Ποιες οι προοπτικές του οι ενδεικτικές αμοιβές αν αξίζει να το προχωρήσω για μόνιμη εργασία; Είμαι 29 χρονων τελειωσα ένα απλό ΕΠΑΛ και τώρα κάνω την πρακτική μου σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
fmarkos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 45 λεπτά πριν, Dreamerakias είπε Γεια σας θέλω να ρωτήσω οποίος έχει εμπειρία από τον χώρο της λογιστικής να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το νέο μου ξεκίνημα στο επάγγελμα αυτό Ποιες οι προοπτικές του οι ενδεικτικές αμοιβές αν αξίζει να το προχωρήσω για μόνιμη εργασία; Είμαι 29 χρονων τελειωσα ένα απλό ΕΠΑΛ και τώρα κάνω την πρακτική μου σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Με ΕΠΛΑ και πρακτική τι άδεια μπορείς να βγάλεις;
milos_ Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 26 λεπτά πριν, fmarkos είπε Με ΕΠΛΑ και πρακτική τι άδεια μπορείς να βγάλεις; προφανως δεν εννοει οτι θέλει να ανοίξει δικό της γραφείο αλλά να εργαστεί σε λογιστήριο ως βοηθός - γραμματεία.
afragorn Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Ιδανικά θα πρέπει να πας για 3-4 χρόνια σε ένα λογιστικό γραφείο, να αποκτήσεις εμπειρία και μετά να δεις τις επιλογές σου. Είτε συνεχίζεις σε λογιστικό γραφείο (χειρότερο ψυχολογικά, λιγότερα χρήματα στην αρχή, αλλά μεγαλύτερη εμπειρία) ή πας σε μία εταιρεία που θα έχεις ένα συγκεκριμένο κομμάτι (καλύτερο ψυχολογικά, λογικά υψηλότερος μισθός, αλλά χειρότερο εάν θες εμπειρία). Γενικά για αρχή προτείνω να πας σε γραφείο για να δεις από όλα. Εάν πας σε μια εταιρεία πχ και καταχωρείς τιμολόγια, θα χάσεις πολλά από εμπειρία και δε θα μπορείς να ξεφύγεις από το καλούπι αυτό.
Dreamerakias Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, milos_ είπε προφανως δεν εννοει οτι θέλει να ανοίξει δικό της γραφείο αλλά να εργαστεί σε λογιστήριο ως βοηθός - γραμματεία. Έτσι ακριβώς
panagiotis54 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου οτι ειπε ο afragorn, χωρις προυπηρεσια δεν σε θελει κανεις, αν πας σε ναυτιλιακη θα γινεις πλουσιος (για τα ελληνικα δεδομενα). γραφειο θα μαθεις σιγουρα πολλα αλλα απο εισοδημα...βασικοι μισθοι παιζουν,τουλαχιστον στην αρχη.... συν υπερωριες, καλη ωρα τωρα-αλλα οχι μονο τωρα που εχουμε δηλωσεις- αυτα ειναι αναλογα το γραφειο αλλοι κανουν μονο υπερωριες- που αναλογα την "καλοσυνη" του εργοδοτη πληρωνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα