Silverage Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Μου κλείδωσαν τον λογαριασμό του ebay και καλά γιατί κάποιος προσπάθησε να μπει και τώρα ζητάνε να μιλήσω με κάποιον agent για να τον ξεκλειδώσουν.Η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι να καλέσω ένα νούμερο του support τους στην Αμερική τόσες μέρες που προσπαθώ αλλα΄το ίδιο μου είπαν και απο το support τους στο facebook και X. Υπάρχει κάποιος τρόπος για δωρεάν κλήση ή έστω πολύ φθηνή;
bill999r Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Βάλε μονάδες στο Viber για Viber out. Εγώ αυτό κάνω όταν θέλω να μιλήσω με εξωτερικό.
Silverage Δημοσ. 14 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 30 λεπτά πριν, bill999r είπε Βάλε μονάδες στο Viber για Viber out. Εγώ αυτό κάνω όταν θέλω να μιλήσω με εξωτερικό. Βλέπω έχει και προσφορά δωρεάν για μια εβδομάδα. Ελπίζω να παίρνει στο συγκεκριμένο νούμερο.
bill999r Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Σε όλα παίρνει, το έχω δοκιμάσει για Γερμανία σε θέμα με την Hertz που είχα.
Silverage Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου Στις 14/4/2025 στις 6:33 ΜΜ, bill999r είπε Σε όλα παίρνει, το έχω δοκιμάσει για Γερμανία σε θέμα με την Hertz που είχα. Ok τελικά, πήρα σήμερα και έκανα τη δουλειά μου χωρίς κόστος με το free trial. Ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα