Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

Πήγαινε βάλε ένα χέρι ρε αδερφέ.

Fanboy detected….

Δεν χρειάζεται κανένα χεράκι να βάλω, μια χαρά τα καταφέρνει και μόνη της όπως βλέπεις……..

Αδερφέ…….

Επεξ/σία από giorgosaero
  • Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς η αναβάθμιση δεν μου άλαλξε τη ζωή, αλλά είναι γεγονός ότι κάποια μικρά κολλήματα που υπήρχαν με το 6.1 έχουν εξαφανιστεί απολύτως, τέσσρεις ημέρες τώρα και δεν έχω δει το τηλέφωνο να κάνει το παραμικρό. Βελτιώθηκε και η μπαταρία και τελικά με τις κοσμητικές αλλαγές-άλλες μου άρεσαν, άλλες όχι-ανανέωσαν αρκετά τα S24.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...Σε S23U και γενικά....οι αναβαθμίσεις το έχουν καταστρέψει το κινητό.

(Αρχικά, δεν είμαι gamer κ δεν περνάω ώρες ατελείωτες στα social) Η συσκευή δουλεύει σκληρά απο 7am μέχρι 10pm (αρκετές εφαρμογές παραγωγικότητας εκτός απο κλήσεις). Η συσκευή έχει τύχει δέουσας προσοχής και επιμέλειας.

Οκ, η συσκευή (στον ένα πλέον χρόνο που την έχω)  έχει αποκτήσει αρκετά AI features σε σχέση με την day one αγορά της, όμως έχει αποκτήσει πολλά προβλήματα.

Θερμαίνεται αρκετά έως πολύ (ναι επειδή ο SD λειτουργεί υπερωρίες...κ γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο την αγόρασα).

Θερμαίνεται ακόμα και σε ρουτίνες χαμηλής κατανάλωσης -χρήσης (όπως φόρτιση)....φυσικά με αυθεντικά και εντός προδιαγραφών περιφερειακά (καλώδια -φορτιστές)

Δεν λειτουργεί σωστά με ορισμένα περιφερειακά (άλλαξα αρκετά αυθεντικά καλώδια Samsung ώστε να βρω τα σωστά /αυτά που λειτουργούν ώστε να έχω android auto στα αυτοκίνητα)..πλέον ούτε με κάποια που λειτουργούσε (και τα καλώδια είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με σφιχτές ψυχρές επαφές).

Η μπαταρία δεν αντέχει μέρα χρήσης.

Το wifi-calling είναι πάντα προβληματικό - εκεί που η δεύτερη συσκευή μου δουλεύει άψογα (με σχεδόν Gigabit 2.4/5G).

Η κάλυψη δικτύου/σήματος είναι σχεδόν πάντα (εκτός απο εξωτερικό περιβάλλον) προβληματική - εκεί που η δεύτερη συσκευή μου δουλεύει άψογα (με σχεδόν Gigabit LTE/5G).

Laggy και glitchy φαινόμενα στο browsing...αρκετα faulty finger print unlocks και αρκετά mistouches με το Spen της (και χωρίς screen protector).

Πλέον και  ουκ ολίγες φορές επανεκκινήσεις ή φαινόμενα overthottling χωρίς ιδιαίτερο λόγο (πχ το task manager είναι καθαρισμένο με ελάχιστα να τρέχουν στο παρασκήνιο)...και  κάποιες φορές σε critical στιγμές με απώλειες δεδομένων ή/και υπηρεσιών.

Η σύνδεση με το deX ή το SmartView δουλεύει όποτε έχει καλή διάθεση πια ....κ ποτέ όταν την χρειαστώ εγώ! 

Ίδια ακριβώς  συμπτώματα είχε και και το S10+ μου και το S21U μου. 

Οι συσκευές, απο θέμα service δεν έχουν,  ούτε είχαν κανένα πρόβλημα ή ελάττωμα ή κάτι τέλος πάντων,  που μπορεί η αντιπροσωπεία να επέμβει, να διορθώσει, να βελτιώσει.  

Εκτός των άλλων, αγοράζω/ζα Samsung (και κατ'επεκταση Galaxy)  απο εποχές nexus της (θέμα εξοικείωσης - συνήθειας - σταθερότητας - απόδοσης και όχι fanboy-ing) αλλά πλέον δεν την προτείνω σε κανένα και δεν θα την προτιμήσω ξανά.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμείς τα πρόβατα πήραμε το τελευταίο iOS και όλα τα updates την ίδια μέρα με όλους. Είτε είχαμε iPhone 16 Pro Max είτε είχαμε iPhone XS (2018). Και όλα αυτά συμβαίνουν εδώ και χρόνια. Και να σκεφτείς μας αρμέγει με 100€ χαμηλότερη επίσημη τιμή.

Στα σοβαρά τώρα είναι λογικό όταν έχεις τόσο διαφορετικές εκδόσεις, ακόμα περισσότερο όταν το ίδιο κινητό σε άλλη περιοχή έχει άλλο soc. Η Samsung πρέπει να μειώσει τα μοντέλα αν θέλει να προσφέρει συνεπείς και σταθερές αναβαθμίσεις σε όλα τα μοντέλα. Η άλλη λύση είναι να ξοδέψει τα τριπλά λεφτά από την Apple για το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης Bugs έχουν όλοι , καλά έκανε και έκανε ανάκληση από το να δημιουργήσει πρόβλημα έστω και σε μια μικρή μερίδα πελατών της.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dbrillis είπε

Εγκαθιστάς Samsung Members App

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.voc

Μετά ακολουθείς τα βήματα :

How to give feedback in Samsung Members app?

1. Go to Support 

2. Go to Quick help

3. Scroll to the bottom 

4. Tap Feedback

Και τους λες οτι εσύ δεν έχεις καποιο πρόβλημα. 

Θα το σκεφτώ!!! 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.

S24 Ultra:

1ο: Το animation όταν κλείσεις την συσκευή έχει 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση. Σβήνουν πρώτα τα εικονίδια και μένει το φόντο, και στην συνέχεια εξαφανίζεται και αυτό. Μετά ξαφνικά έρχεται το awlays On. Όλα αυτά χωρίς κάποιο animation, λες και τα έχεις απενεργοποιησει. Η μόνη λύση για το πρόβλημα είναι να ενεργοποιήσεις στο Always on να μένει και το φόντο μόνιμα αναμμένο. Τότε τα animation λειτουργούν τέλεια. 

2ο: Κακές μεταφράσεις, χειρότερες από το 6.1 για την γερμανική γλώσσα. Πχ όταν το βάζεις στην φόρτιση αντί για Stunden λέει Hours. Στο 6.1 ήταν σωστά. 

3ο: Άμα είσαι σε landscape εφαρμογή και κάνεις swipe για να πας στην αρχική, είναι landscape το φόντο (χωρίς λόγο) 

** Αυτά έχω δει χωρίς να ψάξω καν. Βέβαια λογικό θα πει κανείς για μια μικρή εταιρία με τόσο φθηνές συσκευές οπότε το συγχωρώ. Επίσης βγάλανε το update πριν από όλες τις άλλες εταιρίες οπότε μπράβο σε αυτό! **

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mixalisdoukis είπε

1ο: Το animation όταν κλείσεις την συσκευή έχει 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση. Σβήνουν πρώτα τα εικονίδια και μένει το φόντο, και στην συνέχεια εξαφανίζεται και αυτό. Μετά ξαφνικά έρχεται το awlays On. Όλα αυτά χωρίς κάποιο animation, λες και τα έχεις απενεργοποιησει. Η μόνη λύση για το πρόβλημα είναι να ενεργοποιήσεις στο Always on να μένει και το φόντο μόνιμα αναμμένο. Τότε τα animation λειτουργούν τέλεια. 

Παιζει να εχεις fhd αναλυση και οχι qhd?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Παιζει να εχεις fhd αναλυση και οχι qhd?

Φίλε ναι. Με qhd όντως έστρωσε το Animation. Απαράδεκτο βέβαια. Δν καταλαβαίνω διαφορά μεταξύ των 2 αυτών αναλύσεων και τσάμπα τρώει μπαταρία. Επίσης out of the box στο δίνει 1080 οπότε πως σκατα γίνεται να μην πρόσεξαν κάτι τέτοιο. Μου έκανε εντύπωση γτ είναι Bug στην πιο βασική λειτουργία του κινητού. Να 'σαι καλά πάντως γτ με τρελαίνε κάθε φορά! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mixalisdoukis είπε

και τσάμπα τρώει μπαταρία.

Απο διαφορα τεστ, υπαρχει μια διαφορα ~2% αναμεσα στην hd και qhd αναλυση, οποτε δεν υπαρχει θεμα στην καταναλωση

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαν να περιμένουν 1,5 μήνα ακόμα για να γίνει η παρουσίαση του iOS 19 στο WWDC... Άλλωστε πρέπει να δουν πρώτα το αυθεντικό για να αντιγράψουν σωστά... Οι ιστορίες περί bug δεν πείθουν κανέναν (ή έστω πείθουν τους αφελείς)...

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ramarg είπε

Είπαν να περιμένουν 1,5 μήνα ακόμα για να γίνει η παρουσίαση του iOS 19 στο WWDC... Άλλωστε πρέπει να δουν πρώτα το αυθεντικό για να αντιγράψουν σωστά... Οι ιστορίες περί bug δεν πείθουν κανέναν (ή έστω πείθουν τους αφελείς)...

Ισχύει. Λογικά έτοιμος είσαι για doctora 👀

Δημοσ.

Σημαντικά νέα για αργοσχολους!!! 

Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτητής και βαρουσα το γαϊδούρι.

Ήμουν κι εγώ ένας που περίμενε πως και πως να γίνει καμία αναβάθμιση στο motorola milestone για να περάσει η μέρα και να έχω κάτι να ασχολούμαι. 

Κάποτε οι αναβαθμίσεις βελτίωναν την εμπειρία χρήσης και διόρθωναν bugs. 

Πλέον γίνονται για τα μάτια του κόσμου το πολυ αλλαζοντας ενα δυο γραφικα ώστε να νομίζουμε ότι επειδή πήραμε κινητω των 1000€, η εταιρία μας αγαπάει και θα μας προσέχει....

• Like 1
Δημοσ.

Για εμάς που το κατεβάσαμε και τώρα σήμερα όπως γράφεται θα δοθεί και στους άλλους αλλαγμένη, σε εμάς που θα έχουμε την παλιά θα ξαναπεραστεί; Δεν θα υπάρχει ανακολουθία σε μελλοντικές αναβαθμίσεις  που για ίδιο μοντέλο θα υπάρχουν δύο κατηγορίες firmware? 

Δημοσ.

Όσοι έχουν 25 ultra Και προέρχονται από 24, 23, 22 κλπ θα έχουν πιστεύω αντιληφθεί ότι το ξεκλείδωμα με την κάμερα είναι σχεδόν ίδιο σε ακρίβεια και ταχύτητα  με το κανονικό face id apple/honor/huawei έτσι? Το πως το έχουν πετύχει αυτό είναι μυστήριο. 

ΑΛΛΑ... μήπως είναι software που βασίζεται σε κάποια νέα δυνατότητα hardware που έχει το 25 ultra και προσπαθούν να τα μπαλώσουν γιατί βρήκαν κάποιο bug που μπορεί να συμβαίνει σε κάποιες ιδιάζουσες περιπτώσεις??? Ο φίλος πιο πάνω είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα που έχει τη ρομ στο 24... Όμως δεν είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε ότι είναι όντως εντάξει? 

Δηλαδή και ο φίλος πιο πάνω ίσως να μην έχει δει κάποιο bug γιατί (ένα παράδειγμα θα πω που μου κατέβηκε) ας πούμε δεν το δουλεύει σε χαμηλό φωτισμό τόσο το ξεκλείδωμα με την κάμερα η παίζει περισσότερο το δαχτυλικό κλπ... 

Οπότε θέλοντας να προσέξει μη γίνει καμιά πατάτα καλά κάνει και καθυστερεί.../ άλλωστε η Ελληνική παροιμία κάλιο αργά παρά ποτέ η η άλλη όποιος βιάζεται σκοντάφτει δεν είναι τυχαίες! Προσωπικά είχα το 24 και χάρηκα που πήρα το 25 πουλώντας το 24 αλλά και να το είχα πιστέψτε με θα περιμένα μια χαρά δίχως κανένα πρόβλημα.

Προτιμώ αυτό παρά πάρε νάχεις και μαζί μετέπειτα τα άπειρα προβλήματα που ΑΝ θα λυθούν και πόσο σοβαρά θα είναι και μέχρι και προσβολή σε hardware Λόγο software Που ανέβαζε θερμοκρασίες τρελές το κινητό σε oneplus 9... 

Οπότε οι φίλοι με τα παλιότερα Samsung απλά υπομονή.. δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Γίνεστε υπερβολικοί νομίζω.\

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...